КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 065
  • 880
  •   1
Отговори
# 360
Доста малоумно, какъв ще е смисъла да гориш дневника и да си късаш страниците за себе си???? Целта не е ли да нямат информация??? Rolling Eyes Но от друга страна, означава, че той държи много на дневника си и има нужда от него, а една къртица няма нужда от това???

# 361
Брейй,чак пък и Рут скочи срещу Любо...

# 362
Какво е направил Любо, че пропуснах? Blush

# 363
Леле леле, какво става там  Shocked

# 364
Аааа,нещо ми е много съмнително Рут изведнъж как го нападна...''той иска само пари,алчен е,подмолен'' Чак не мога да повярвам.

# 365
Какво е направил Любо, че пропуснах? Blush
Като горили дневниците, Любо си откъснал страниците. И те чак днес са разбрали. После взел някакви анкетни карти и влязъл в тоалетната, и ги преписал.

# 366
  • при Дядо Коледа
Да не отиде човек за 5 минути до банята,връщам се и Рут и Любо в лют скандал  newsm78

# 367
Рут е'ати злобното същество!

Като калинка от тоз на онзи и че пак обратно, та накрая иззлобя тотално

# 368
Много харесвам Рут, ама в тоя случай е много гадна.

Определено съм на страната на Любо. Това, че другите не ги интересуват детайлите си е техен проблем. Играта е индивидуална Peace

# 369
  • IT
Според мен ги е яд на Любо, нито един от тях не си е напънал мозъка да запомни неща. А Тошко е много смешен.

# 370
В случая и аз съм на страната на Любо  Peace Колкото и да твърдят,че са отбор,това е игра и всички се борят за парите  Wink

# 371

Определено съм на страната на Любо. Това, че другите не ги интересуват детайлите си е техен проблем. Играта е индивидуална Peace

С тази разлика, че Рут ми е антипатична още, от когато я видях за първи път на екран в Мюзик айдъл, за другото съм съгласна  Peace

# 372
Сега е момента да се номинират Рут и Любо на дуел.

# 373
  • До сърцето...
Този формат придоби тотално махленски стил!

# 374

Абсолютно съгласна съм,Любо си каза - ''Ние не сме отбор,ние играем индивидуално всеки за себе си''
А доколкото помня Рут имаше не малко тежки моменти в базата и Любо ВСЕКИ път беше до нея,можеше да го защити поне сега когато всички са срещу него.

Общи условия

Активация на акаунт