КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 108
  • 880
  •   1
Отговори
# 375
Айдеее,почнаха с кирливите ризи...

# 376
Любо поема копията, което е напъъълно незаслужено.

Съгласна съм, че другите ги е яд на Любо, защото усещат, че ги превъзхожда! Peace

Много грозна сценка, много.
Рут млъкни, че направо прекаляваш супер много и падаш в очите на хората още толкова .. Crossing Arms

# 377
Рут явно е очаквала Любо да я изтика до финала и сега злобее, че й се опъна!
Айде, да викат първия младеж да направят още една сватба!

# 378
Тук вече ме изненада това предаване...

# 379
Какво е направил Любо, че пропуснах? Blush
Като горили дневниците, Любо си откъснал страниците. И те чак днес са разбрали. После взел някакви анкетни карти и влязъл в тоалетната, и ги преписал.

Мерси.  bouquet

Щом продукцията не го санкционира...  Rolling Eyes Какво всички се правят на много честни и достойни... Те са конкуренти... Rolling Eyes Рут ме дразни безумно, дано си тръгне тази вечер, но едва ли. Tired

# 380
  • София
Чакайте бе хора, какво изпуснах, отидох да сложа яденето и изведнъж какво се случва... Рут е полудяла нещо.

# 381
Любо не е виновен изобщо и сигурно ще отиде с Марина на теста...А това с Рут чак ми е преиграно,не мога да повярвам,че Рут може да е толкова злобна на моменти.

# 382
Просто Любо е много интелигентен и намира слабите места на предаването.
Просто ги издухва, пълен пример затова, че той е истинския победител!

# 383
Любо тук е напълно прав! Когато са останали толкова малко хора, играта определено не е отборна.
А Рут яко лъже за интернет...при положение, че толкова пъти си смени статуса във фейсбук! Да не говорим, че сто пъти излезе от къщата.  

# 384
Искаме скандали  newsm18 newsm18 newsm18 Искаме скандали  newsm18 newsm18 newsm18 Искаме скандали newsm18 newsm18 newsm18 Искаме скандали  newsm18 Искаме скандали  newsm18 newsm18 newsm18 Искаме скандали  newsm18 newsm18 newsm18

# 385
Едно е ясно - Любо не е къртицата. Ако беше той, тези неща нямаше да са му нужни.

# 386
Да, наистина Любо е истински играч и не е забравил, че това е игра и има 1 победител! Но само как си намира вратички в условията на игрите, евала, идеален е за адвокат. А сега целия този цирк от Рут ми изглежда доста неискренно ......... абе антипатична ми е нещо

# 387
Рут аха да пусне пяна. Разочаровна не, ами и отгоре трябва да е. Така де, как така ще крие информация от нея. Даже ако я слуша човек, редно е било направо да ги напише и в нейния дневник. Crossing Arms
От де време при нея да следи играта - да забременява ли, да се алкохолизира ли, че и да се разхожда извън базата трябва.

# 388
Евала на Любо, за първи път ми се открои някой като достоен да спечели предаването.

# 389
Любо е по-интелигентен от всички там и те го усещат това...И Тошко също,отборна била играта..отборна беше в първите седмици,сега всеки се бори със зъби и нокти за себе си..А Nestle93 , мисля че си ми някаква сродна душа,и друг път си казвала неща,които мисля ТОЧНО ,дума по дума като теб  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт