КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 38 136
  • 880
  •   1
Отговори
# 435
  • София, България
а, и Катето дойде на мойто мнение за Любо

# 436
Любо е хитро момче, отишло да играе да за пари и не се страхува да го признае!
Останалите са лицемери - едните лицемерно крещяха, другите лицемерно мълчаха.

# 437
а, и Катето дойде на мойто мнение за Любо
Спокойно,ще си смени мнението след 1-2 минути   Grinning

# 438
  • София, България
Не знам защо,но не ми се иска много Рут да спечели...сладка е ,с Любо са готини,обаче има нещо в нея,което не ми харесва...като подведе Донков ме подразни много примерно.

Peace

не ми харесва на мен Рут, като външност не ми харесва, ми грозничка е, не че аз съм Синди Крофорд, ама Рут си е грозничка, а за поведението не коментирам

# 439
  • София
Поведението й е безкоментарно!
Ауууур Рут се насра!

# 440
много злобно и нагло същество! За външен вид.. преди или след пластиките говорим?

# 441
  • IT
аууууууууууууу много нагло е това същество

# 442
Между другото, както каза Иван за Рут започвам да се съмнявам дали наистина е бременна, все пак нормален човек не би останал в това предаване в това състояние, камо ли да участва във всички мисии активно, да пие , да пуши! доста е нагла!

# 443
Браво на Андрей, шапки свалям - да я сложат на мястото й

# 444
  • IT
Какво може да я накара да нарече Любо буклук????

# 445
  • София, България
много удобно Любо използва тоя скандал за да разкара Рут, според мен цялата свалка беше само път към финала, и сега Любо се отръва доста умело, евала

# 446
Ох какви са подляри и Рут и Любо....ма какъв им е случая на тях сега,защо така се държат един с друг?

# 447
какво самочувствие трябва да имаш и колко трябва да си безпардонен за продаваш новина, че си бременна от друг се натъскаш с кого ли не за да ти е 'ракета - носител' ...  newsm78

# 448
Е то дали използва интернет в базата или не...все тая. Нали може да чете коментари, да пише статуси, да разговаря с хора. Голяма работа, че Любо знае имената на майките на другите участници. Сравнение с нон стоп общуване с външна среда, това е нищо!  Thinking
А въпросът й "за какво съм излъгала?" беше просто смешен.

# 449
Егати.. ако някой трябва да нарича някого боклук то това трябваше да й го каже Любо - не за това, че е бременна, а за това, че пуши, пие,и му се натиска въпреки това!

За пръв път пуснах смс в това предаване против нея!

Общи условия

Активация на акаунт