КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 38 114
  • 880
  •   1
Отговори
# 480
EEEEEE на Андрей не му се котира предложението, супер готини са  Simple Smile

# 481
Хмм, Марина единствена знаеше, според мен, че трябва да излезе от друго място в Стаята за изкушенията, само на мен ли ми направи впечатление? newsm78

# 482
На мен Марина ми е много симпатична, двамата с Любо са хората, които наистина са разбрали смисъла на играта - да търсят къртицата, а не да се занимават с глупости! И в крайна сметка, както каза Иван, ако къртицата е ИКЕБАНАТА, ще призная продуцентите!

# 483
Aндрей обърка ли се, или...?  Grinning Как трябва да тълкуваме това "а ако вдигна цената"? Ако Деян не е къртицата, какво изкушение би било, ако сумата е по-голяма...?

# 484
Хмм, Марина единствена знаеше, според мен, че трябва да излезе от друго място в Стаята за изкушенията, само на мен ли ми направи впечатление? newsm78
Защото видя, че другите не се връщат. Логично е. Пък и погледът й беше малко като на сърна пред фарове- не изглеждаше да знае много.
Виж, че и Киро веднага се сети, че явно не излизат пак през вратичката, от която са дошли.

# 485
Еми просто е. Ако Икебанта не е Къртицата хем получава имунитет, хем сметката на групата нараства.

# 486
Aндрей обърка ли се, или...?  Grinning Как трябва да тълкуваме това "а ако вдигна цената"? Ако Деян не е къртицата, какво изкушение би било, ако сумата е по-голяма...?
Искаше да каже ако "смъкна цената" според мен.Рут защо я оставиха за на края,че чак и реклами пуснаха преди нея  newsm78

# 487
Честно казано, усъмних се че Марина може да приеме и ми стана една идея по-симпатична с твърдото си решение. Какво прогнозирате, дали ще се забиват копия, какво ли ще се случи?

# 488
Според мен Рут няма да получи изкушение, защото и без това ще се явява на тестът.

# 489
  • София, България
Много харесвам Рут, ама в тоя случай е много гадна.

Определено съм на страната на Любо. Това, че другите не ги интересуват детайлите си е техен проблем. Играта е индивидуална Peace

С тази разлика, че Рут ми е антипатична още, от когато я видях за първи път на екран в Мюзик айдъл, за другото съм съгласна  Peace

Може ли да разкажеш какво е правила Рут в Мюзик Айдъл ... не я помня от там

# 490
Според мен Рут няма да получи изкушение, защото и без това ще се явява на тестът.
Да бе вярно....  hahaha аз пък някаква конспирация чак видях в това.  Mr. Green

# 491

Искаше да каже ако "смъкна цената" според мен.
И аз това си помислих в началото, но после реших, че може да е направил гаф... Simple Smile

# 492

И на мен ми направи впечатление Simple Smile Но не смятам,че е Марина, a може би Ина*баната.
"Рутка" ме дразни от самото начало,антипатична и "убавичка" ми е тъз ти му Рутка  Mr. Green

# 493
Ох какво ги разиграват сега  Mr. Green

# 494
  • София
Ееее, ама Рут прекалява вече много почна да ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт