КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 097
  • 880
  •   1
Отговори
# 510
  • На морето!
Божеее,щастлив човек е Любо..Едната го нарекла мизерник,другата боклук..ужас
Ми то като му видиш вкуса какво да очакваш от тези дами?

И аз съм за Любо. Не ми се иска и Рут да си ходи, Марина повече ме дразни.
За къртицата- освен Киро, който подозирам още от влизането и първата битка, също така и Икебаната ми е подозрителен.

# 511
Пак защитават Рутка чак ми иде да им тегля една  Laughing

# 512
Как се изложи Рут току-що, не е истина... Знаела от втората седмица... Ми кво му се вре като някаква  ***** и се прави на приятно разсеяна...
Ау какво е казала. Аз изпуснах.

Оправда си номинацията с това, че го подозирала от известно време, което било от втората седмица на шоуто, жокерите се връзвали с него и тем подобни тъпотии.
Ясно. Благодаря

Да видим сега въпросчетата.

# 513
Ох Любо яко ме дразни,когато Рут се беше напила и се разправяше с оня със средния пръст,Любо се изниза тогава като пръдня,а наливаше масло в огъня цяла вечер...голям мишок е...

# 514
Ще и се, но освен да се доизложи, друго не свърши.
Дреме му на Любо за Рут.

Обаче, аз понеже съм зла, изпитвам леко злорадство от ситуацията, в която изпадна Любо. Съща Велислава, под прицел на глутницата.
Върти се колелото. Laughing

# 515
Единствено се притеснявам за Любо, защото изглежда притеснен, аз за цялото участие, този човек за пръв път го виждам по този начин. Много искам да победи Praynig

# 516
Ще и се, но освен да се доизложи, друго не свърши.
Дреме му на Любо за Рут.

Обаче, аз понеже съм зла, изпитвам леко злорадство от ситуацията, в която изпадна Любо. Съща Велислава, под прицел на глутницата.
Върти се колелото. Laughing

Велислава му е направила черна магия!  Joy

# 517
Извинявайте, но винаги ли е била тази прощална музика, сега не мога да проверя, пък нещо ми се изправя косата вече  Mr. Green

# 518
От този тест става ясно че Киро е къртицата.

# 519
  • София
Любо  Praynig Praynig Praynig

# 520
На финала на теста Рут се облегна на стола и сякаш имаше коремче. Thinking Или от дрехата й се създава илюзия?

# 521
  • На морето!
Рут започна много да смекчава тона, чак ще замърка след малко. Явно очакваше той да ѝ се моли и оправдава, а не рязко и категорично да я отреже. Тя прекали с емоционалното избухване и равнодушието му я приземи много жестоко.

# 522
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Божеее,щастлив човек е Любо..Едната го нарекла мизерник,другата боклук...

Много се смях.Очевидно,не оставя добри спомени у бившите си приятелки  Laughing

# 523
  • До морето :)
От теста се убедих, че или Любо, или Рут е къртицата. А другия знае. И имат някаква уговорка двамата.

# 524
На финала на теста Рут се облегна на стола и сякаш имаше коремче. Thinking Или от дрехата й се създава илюзия?
Забелязала съм,че фигурата на Рут е такава,слаби крачета,голям бюст,паласки и коремче.Има си го още отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт