КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 38 118
  • 880
  •   1
Отговори
# 585
Ох, просто вече тази Рут тотално се е смахнала,сега я гледах в сутрешния блок, липсвал и Любо искала да я прегърне като го види...Сещате се какво ще му обясни,че всичко е било за продукцията,че те са я накарали, че е трябвало да излиза...както беше писала на онзи другия объркал се да е с нея,че и дете да й направи.горкият Любо, дано не й се върже на наглите лъжи...
А пък, ако Тя е хубавка, Николета трябва да е мис свят, вселена, галактика и не знам какво още.Моля ви Рут не знам какви пластики има, но очевидно не са много сполучливи или е била тотално плашило преди тях.Прилича на лелка,след 10-12 години ще е като някоя от тези зад гишетата в държавната администрация.Няма лошо, външната красота не е най-важна, даже е маловажна, ако човек е точен и принципен, но не може да се твърди,че е хубава, ако имаше вътрешна красота, колкото и да е клиширан този израз щях да гледам с други очи на нея сигурно,но за мен случаят не е такъв.

# 586
  • Ямбол
Мисля,че едно стана ясно със сигурност след снощния епизод-Любо не е Къртицата.
....
Изобщо не е станало ясно. Станало е това, което Любо е решил да стане.

# 587
Мисля,че едно стана ясно със сигурност след снощния епизод-Любо не е Къртицата.
....
Изобщо не е станало ясно. Станало е това, което Любо е решил да стане.

Ами добре,като чуете Любо да казва:"Не съм аз къртицата",пак ще си говорим. Аз от кога повтарях,че със сигурност нито Донков ,нито Рут са Къртици,а тука някои изписваха мемоари с доказателства,че именно някой от тях двамата е. Е,затвориха им устата. Любо не е Къртицата ,в което аз се убедих вече,макар и да съм го подозирала,но бих се радвала да спечели!

# 588
  • Ямбол
Чакай сега. Аз не твърдя, че Любо Е Къртица. Аз само казвам, че не е ясно, че той не е.
Има разлика.Вероятността ти да уцелиш сега е по-голяма и е равна на 5/6. Защото 5 от 6 в момента не са Къртица.

# 589
Колкото и да е глупаво,трябва да призная,че има някаква вероятност Киро да е Къртицата,и ако е така ще съм много разочарована. Почнах да проверявам още първите тестове и там има някои съвпадение,но пак се връщам на теста на Меги с Азис,когато тя имаше 7 верни отговора и игра с профила на Жени.

1. Къртицата от известните личности ли е или от гражданската квота?
2. Колко копия бяха забити пред къртицата по време на номинациите миналия четвъртък?
3. Извън София ли е родена къртицата?
4. По-малко от 30кг ли пренесе къртицата по време на мисията Камъните падат?
5. Умее ли къртицата да свири на някакъв музикален инструмент (тук Меги се забави)?
6. Кой беше от дясната страна на къртицата по време на последната нощ на къртицата :
- мъж
- жена
- никой (за този въпрос Меги попита при кое от пренарежданията и й отговориха - "в началото)
7. Има ли къртицата навършени 30 години?
8. Къртицата сред първите 2 групи ли беше по време на играта Самуиловите войни?
9. Миналата седмица къртицата сред тримата най-заподозряни от зрителите ли беше?
10. Кой е къртицата?

Единия от трите грешни отговора със сигурност е номер 10 и Номер 4 е втория и грешен отговор,защото там вече не остана такъв ,който да беше пренесъл по-малко от 30 кг. Третия грешен ще е или този свързан с музикалния инструмент най-вероятно ,защото тя се замисли,но може и да е налучкала правилно, или някой от въпросите за номинациите според мен. Всички други отговори са верни,което стеснява много Кръга!!! Къртицата е сред известните,над 30-годишен е,Мъж е,роден е в София (Киро и Гибона са родени в София),освен ,ако хипотетично Меги не е сбъркала на този въпрос,защото ако е сбъркала само Икебаната остава,който е роден в Русе,тъй като тя като е Играла с Жени ,която също е родена в София е отговорила така. На въпроса кой е седял отдясно на Къртицата е последната нощ на Къртицата-мъж,жена или никой-отдясно на Жени беше мъж(Икебаната),другите двама с мъж отдясно бяха-Икебаната(отдясно на него бе Гибона) и Кирил(отдясно на него бе Донков). Мисля,че е почти пределно ясно кой може да е!

Добавям и въпроса за това от коя група е била Къртицата по време на Самуиловите войни,от първите или от вторите две групи,Жени беше от вторите две групи,заедно с Киро и Икебаната,а Гибона беше от първите две групи.

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 10:59 от ParanoidKa

# 590
ах, Рут вчера наистина тотално стигна дъното.. айде, злобата и съскането към Любо беше именно защото я е заболяло на лична основа.. именно заради това тя водеше хорото в оплюването му.. явно чувствата й са били много сериозни, но тя е от този тип хора, които като се почувстват предадени теглят чертата ама от раз, и казват именно такива грубиянски и крайни неща, за да не могат да се върнат назад после, тъй като и тя подсъзнателно си знае, че ще го поиска..
Обаче това безочливо лъгане!!! Незнам къде си беше завряла достойнството вчера.. и защо, като всички знаят, че ползва интернет.. и после безочливото извъртане на думите и изкривяване на темата и пак.. къде й беше достойнството.. защо не допусна, че е излъгала..
И за Любо, който през цялото време беше до нея и я подкрепяше, гледай ква благодарност..

# 591
Аз мисля, че целия спор вчера е започнал не заради това, че Любо е откъснал страниците (за което много хора се оказва, че са знаели, а дори и Рут си е откъснала страници и това всичко преди 2 месеца), не и заради анкетните карти (за които всички са знаели и дори Любо каза, че са го базикали), а заради това, че видяха, че все пак въпросите от тези анкетни карти се паднаха на тестовете. Мисля, че изброяването на имената на майките отключи цялата история - или са се сетили от къде Любо ги знае, или той си е казал сам. В един момент просто са осъзнали как Любо има реално предимство пред тях, как сами са се прецакали с мързела и безхаберието си и са му завидяли. Всички в базата подозират Кирил за къртица и приемат, че това да знаеш кой е къртицата вече не е предимство - предимство е информацията, а Любо ги превъзхожда многократно в това отношение. Участниците просто осъзнаха, че Любо си е осигурил място на финала.
Забелязах също така, че във вчерашния тест имаше адски много специфични въпроси за къртицата. Чудно ми е само дали от продукцията няма да се опитат да го прецакат на тестовете в понеделник, задавайки въпроси, които ги е нямало във въпросните анкетни карти (което би било некоректно спрямо всички).

# 592

И за Любо, който през цялото време беше до нея и я подкрепяше, гледай ква благодарност..

То това е най грозното от цялата работа. Любо се застъпи не един път за нея дори и при онази пиянска изцепка с Донков призова хората да не я гонят с доста добра реч. Подкрепяше я и в най тежките й моменти включително и след нападките на Карбовски. И накрая какво получи..нож в гърба и то заради това, че човека преписал информация, която смята за нужна в играта.

# 593

То това е най грозното от цялата работа. Любо се застъпи не един път за нея дори и при онази пиянска изцепка с Донков призова хората да не я гонят с доста добра реч. Подкрепяше я и в най тежките й моменти включително и след нападките на Карбовски. И накрая какво получи..нож в гърба и то заради това, че човека преписал информация, която смята за нужна в играта.

да.. тъпо е също така, че и отстрани и вменяват, че той може би заради нея е успял да се домъкне до финала, а според мен именно подкрепата на Любо, поведението му спрямо нея, и това че беше зад гърба й, докара нея до финала.. всички скандали около нея някакси бяха смекчени от факта, че това интелигентно момче все още е с нея, и че може би има защо.. Само като си я представя, ако беше останала сама в къщата и бременна и след всичките тея скандали, и да пие и да пуши.. ако не беше тая работа с Любо всички щяха да гледат на нея като на най-големия парцал в къщата и щяхме да недоумяваме наистина както всъщност прави още вътре..

# 594
Малко да разведрим.Много ме развеселяват обаче:  hahaha

# 595
Сега Любо потвърди,че е играл с Киро.

# 596
Любо обяснява в Къртицата на светло, какво е отговорил вчера. Отговарял само за Киро и е сигурен, че е той. С Рут си сравняваха отговорите, и тя имаше поне 4-5 различни.

# 597
Тая снимка от въпросната мисия междудругото включва и едно мое предположение с един от въпросите в предишният тест. Герой от Дисни ли е къртицата в приказната мисия? А единственият облечен като герой на Дисни беше Гиби тоест мечо Пух.  Mr. Green
Вчера на теста и мен ме озадачи лошото представяне на Рут. Със сигурност е играла с Киро, но под 50%?! Това е много голяма излагация! Или в бързането се е оплела или Кирцата не е къртица, а действително както предположиха няколко човека тук и аз съм склонен да се съглася той е играл с друг профил. Може би заради това искаше толкова да отиде на тест за да провери предположението и затова беше толкова нервен. Аз лично нямаше да играя с Киро или с Гибона или с Икебаната. Ако е така в действителност, Любо ще ми се издигне в очите още повече ако действително вчера и по принцип е изманипулирал тея баламурници ползвайки Киро за така да се каже фалшива къртица.  Laughing

# 598
Рут е доста изпаднала, какво му се мазни, желание да му говори... фффф  ooooh! То или, или... Щом застана срещу него, стой си там.

# 599
  • Ямбол
... Почнах да проверявам още първите тестове и там има някои съвпадение,но пак се връщам на теста на Меги с Азис,когато тя имаше 7 верни отговора ....
Чакайте сега. Защо всички приемате, че верните отговори на Миглена са 7? М?
От продукцията казаха, че е имала повече от 6 и с 4 повече от Азис. От това не следва, че числото е 7.

Общи условия

Активация на акаунт