А кой ще се похвали от яслата или градината на детето си ?

• 359 528
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
30 одз дианабад  - най- добрите  Grinning

# 181
аz, нова е и са само 4 деца още с 4 лелки  Laughing по лелка на дете. Всичко е новичко и детско ... страшно интересно zа малкия. Вчера му беше първия ден и едвам успях да му обуя обувките и да си го вzема ... искаше да ми покаже всичко по няколко пъти  Wink

# 182
  • Gabrowo->Sofia
Ами, аз ще похваля яслата на сина ми (69 ясла в Студентски град). Иван ходи там от април. Цяло лято пак беше на ясла, дори и в сборна група. Изредиха се всички госпожи и лели от персонала, което ми дава основание да кажа, че всички в яслата са отговорни и добри жени, а завеждащата г-жа Николова е възможно най-подходящия човек за работата си.
Като пиша тези редове ми става мъчно, защото след две седмици се налага да преместим Иван в друга ясла, а на фона отношението към деца и родители в 69та е доста вероятно да се разочаровам от следващата.

# 183
Някой да каже две думи за ОДЗ-тата в Мусагеница???Мисля че са две - 10-то и 12-то. newsm12Дано не бъркам.И по-конкретно за яслите ме интересува(засега де). newsm32
Определено ОДЗ 10 е доброто.
Детето ми беше в 12-то и го махнах. Персонала не ми допадна. Много викат по децата. Детето ми стоя 40 дена прав и повръщаше постоянно. Базата не ми харесваше. Кухнята също. Знам за кухнята, понеже няколко пъти ми даваха храната да му я давам в къщи и беше ужас направо.

Преместих го в 10-то и съм адски доволна. Персонала е страхотен. Беше в 1-ва група на яслата. Всички са страхотни с малки забележки към една от сестрите там, но и от нея нямам кой знае какви оплаквания. С детето ми се държеше добре, но с мен не, което не е важно в случая.
Препоръчвам 10-то. Директорката е добра също.

# 184
А някой да има отзиви за 39 ОДЗ "Пролет" в Овча Купел 1 Rolling Eyes.Малката тръгва на ясла след месец , а така и не намерих информация за въпросното детско заведение и това прибавя още тревоги от неизвестното

# 185
Да споделя мнение и аз... От близо 1 месец и двете ми дъщери посещават частна детска градина в центъра на София, близо до НДК. Малката е на 2годинки, а каката на 3г 10месеца. И двете свикнаха веднага, малката плака само 1-вия ден. Даже ми беше малко кофти, че хич не им е мъчно за мене. Условията са много добри, храната е от кетърингова фирма...а отношението на персонала е невероятно. Има и логопедичен кабинет. Таксата е 10лв. на ден, като за разлика от другите градини не се заплаща допълнително за престоя на децата след 18часа. Аз работя до по-късно и това е голям плюс..., ходя да ги взимам понякога и около 20часа....и никой не ми се цупи и не ме гледат накриво. По желание на родителите работи и в събота...Абе..,направо всичко е супер...

A nqkakvi koordinati 6te mi dade6 li???

# 186
Nqkoi moje li da mi kaje nqkakvi 4astni detski gradini?Po princip jiveem v slatina i e jelatelno da sa nablizo :)A dori i da ne sa,pak 6te sa mi ot polza :)Mersi predvaritelno Hug

# 187
Има теми за частните детски градини, но тази не е от тях! Пуснете търсачка.
Моля пишете на Кирилица!

# 188
Моля Ви кажете нещо за 133 ЦДГ Зорница в Изток!

# 189
Вчера синът ми беше за последен ден в детската си ясла и днес тръгна на градина.
И днес напира у мен страхотно желание да напиша тук колко щастливи сме, че Андрея ходи в детска ясла 28! Там се грижиха за него по най-топлия начин, правеха го щастлив във всеки един ден и час, научиха го на много неща и бяха като негови най-близки хора! Там Андрея направи първите си приятелства, които се надявам да се запазят за дълги години, и обикна "чужди" хора като най-мили роднини.
Специални благодарности и адмирации за грижите на г-жа Генова, г-жа Милушева, г-жа Желева, г-жа Владова и директорката, невероятната г-жа Куликова!

# 190
браво, нека има такива теми, а не само за това колко сме недоволни от яслата и градината!
браво на вашите госпожи, ние също много си обичаме яслата и когато дъщеря ми тръгна на градина си ни беше мъчно за госпожите от яслата
сега и номер 2 е там, разбира се Hug

# 191
  • София
И аз от хвалещите се от яслата, но за съжаление по здравословни причини, не можем да ходим временно.

# 192
  • София
Дано да не прибързвам с разписването си в тази тема, защото, всъщност, Иво ходи отскоро в новата си детска градина и наблюденията ми са още не дотам богати, но....... не мога да не изкажа добрите си впечатления от 130 детска градина "Приказка", особено като имам и база за сравнение (предишната му градина, от която съм много щастлива, че го преместих).
В новата ни градина всичко е направено с мисъл за децата, така че за тях да е добре. Колкото и сравнения да правя между предишната и старата градина, всяко едно е в полза на 130-та.
Определено смятам, че заслугата за това е на директорката. Върши си работата изключително добре, в градината има ред и спокойствие, за децата се грижат много добре. Дотук нямам никакви забележки.
Много харесвам и двете учителки на Иво-г-жа Талева и г-жа Димитрова, както и лелките ни-леля Ваня и леля Данче. Влагат сърце в работата си, а това винаги си личи.
Надявам се Иво да запази спомен за всички тях, така както аз още пазя хубави спомени за моите учителки от детската градина.  Heart Eyes

# 193
  Hug ЦДГ "Детелина" в к-с "Славейков" - Бургас - за мен е № 1 - учителките са страхотни, базата също и е по програмата "Стъпка по стъпка". Hug

# 194
Аз също да се похваля много съм доволна като цяло от учителите им и персонала не е боледувал и не пускат деца с суполи всяка сутрин минават на преглед през медицинска сестра която ако открие нещо макар и малко ги връща Peace

Общи условия

Активация на акаунт