Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 498
  • 511
  •   1
Отговори
# 75
Е ако някой ще умира от раздяла с партньор, съвсем весела става темата  Crazy

Точно любовта е дар, който не се дава само веднъж в живота.  Peace Защо да се мре, когато един ден те чака нова? Говоря принципно, защото при жестока депресия човек не е особено адекватен... Но поне на мен идеята, че някой мъж е незаменим, ми е чужда. Щом се е стигнало до раздяла, значи все някой ден ще се пояи нов човек на хоризонта. Кога, кой - това са подробности. Това си е моето мнение. Много повече съм загрижена за децата и тяхната душевност при раздяла, отколкото за безценните качества на мъжа.

# 76
Не всеки го чака нова любов. Има любов, която се дава само веднъж. Има и последна любов. Има и болка, която е непоносима. Пред децата е целия живот. А за някой животът си е отишъл. Защото смисъла на живота му от откраднат.

# 77
Няма незаменими ,но има неповторими и невероятни хора,които оставят следа в живота ни.

# 78
Е, дотам моята мисъл не стига, ако става дума за раздяла. Не дай Боже, ако е смърт, бих разбрала. Но при раздяла просто няма какво да се направи, освен да се продължи напред без въпросния човек. Насила хубост не става. Естествено никой не го приема с лекота от раз. И следене може да има, и скандали, и всякакви такива - човешко е. Но да ти отиде живота, задето някой е спрял да те обича - не си струва. Със сигурност има много други хора, които биха те обичали, стига да им дадеш шанс да те срещнат. Отплеснах се от темата с кражбите  Wink

# 79
Един ден много объркана от това че обичам трима мъже попитах една умна жена как се прави такъв труден избор. Тя ми отговори че се избира истинската любов. "А коя е истинската?"- попитах. "Този чевек е истинската любов, който е смисълът на живота ти"-ми отговори.

Кой е моят смисъл не разбрах. А за кого аз бях смисъла разбрах, но късно. Той не понесе болката на загубата. Явно за него нямаше вариант да продължи без мен.

# 80
И много са ми смешни начинания като да ходиш да се разправяш с момичето, да и проверяваш телефона , да на говорим, че има и далеч по селски изцепки като физ. разправа и т.н т.н.. Tired
Мдам. Има такива случаи  Crazy Пълна излагация, ако питате мен.
Той ми изневерил, аз ще ходя да се разправям с девойката `що ми го пипа  hahaha Много трябва да си зле, за да го направиш.

# 81
  • София
А колко си  играят на иди ми - дойди ми, ехее! така ставало късането от раз!

# 82
И много са ми смешни начинания като да ходиш да се разправяш с момичето, да и проверяваш телефона , да на говорим, че има и далеч по селски изцепки като физ. разправа и т.н т.н.. Tired
Мдам. Има такива случаи  Crazy Пълна излагация, ако питате мен.
Той ми изневерил, аз ще ходя да се разправям с девойката `що ми го пипа  hahaha Много трябва да си зле, за да го направиш.

Не се заричай за да не ти дойде до главата, че не се знае какви ще ги правиш ти тогава. На мен са ми плакали, молили, на колене падали, заплашвали. Аз на една и оскубах перчема и счупих цайса, друга размазах като кариера...Не бих се спряла пред нищо за да размажа крадла.

# 83
Не се заричай за да не ти дойде до главата, че не се знае какви ще ги правиш ти тогава. На мен са ми плакали, молили, на колене падали, заплашвали. Аз на една и оскубах перчема и счупих цайса, друга размазах като кариера...Не бих се спряла пред нищо за да размажа крадла.
Идвало ми е  Peace През ум не ми е минало да искам сметка от непозната жена, която нито ме познава, нито трябва да и пука за мен.

# 84
  • София
А ако се окаже позната?

# 85
Като изключим лични чувства-муства, ала-бала, има далеч по-прагматични причини да ритнеш палавия задник на някоя крадла на мъже.

# 86
А ако се окаже позната?
Пак не бих и държала сметка. Бих я отписала като човек, но сметка мога да държа само на партньора си.
Много ми се струва унизително това със заплахите и обясненията. Дори по-унизително от факта, че ми е изневерил или че не ме обича. Само като си помисля и ме побиват тръпки.

# 87
Няма откраднати, просто тръгнали си от дадена връзка

# 88
Това има ли значение позната или непозната е? Щом знае да ти краде мъжа, значи по неволя става позната. И бедна и е фантазията какво я чака. Да си пише завещанието.

# 89
  • Варна
Тя крадлата е ясна, а с горкичкото козленце какво правим?

Общи условия

Активация на акаунт