Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 601
  • 511
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз съм му ги чела повечето книги, включително първата. Та, какво е трябвало да разбера от тях?

# 361
Аз съм му ги чела повечето книги, включително първата. Та, какво е трябвало да разбера от тях?

Цялата книга е с един единствен базисен урок. Колкото и да ти е голяма заплатата, работиш ли като наемен работник си оставаш бедняк. Мисля че трябва да си с интелектуални проблеми за да не разбереш за какво иде реч.

# 362
  • София
Пропускаш най-важното - оженил се за жена си, и по съвсем случайно се оказало, че тя има голям опит в бизнеса с недвижимите имоти, и всъщност тя е движила нещата. Ако не е била тя, той щеше да си остане един обикновен продавач в Ксерокс с големите приказки. Каквото ще да пише някой, първо е важно човек да види каква му е биографията.

# 363
Сега разбрах от къде идват знанията на Лизет. Е, с такъв тип литература не може да се спори.  

# 364

Цялата книга е с един единствен базисен урок. Колкото и да ти е голяма заплатата, работиш ли като наемен работник си оставаш бедняк. Мисля че трябва да си с интелектуални проблеми за да не разбереш за какво иде реч.

Не ти ли омръзна да повтаряш тази глупост и да слагаш под един знаменател всички,които работят на заплата и всички със собствен бизнес?Какво ще кажеш за хората,които комбинират тези два начина за изкарване на пари - като бедняци-милионери или?

# 365
  • София
И колко точно трябва да изкарва един мъж, за да е богат според Лизет?
Всеки месец по милион?
И хората на заплата не могат да подсигурят собствен дом?

# 366
И защо се мисли,че като имаш собствен бизнес ще изкарваш много повече от една заплата?
Ние сме имали и мои познати имат,и знам след всички данъци,такси,заплати на работници,счетоводители и сметки, колко ти остава чисто.
Направо да се чудиш заслужава ли си утрепията да имаш фирма....
Говоря за магазини за хранителни стоки- малък до среден бизнес.

# 367
И защо се мисли,че като имаш собствен бизнес ще изкарваш много повече от една заплата?
Ние сме имали и мои познати имат,и знам след всички данъци,такси,заплати на работници,счетоводители и сметки, колко ти остава чисто.

Некадърни бизнесмени винаги е имало и ще има, но за положението им само те са си виновни.

# 368
Оф,Лизет,ти си велика Whistling

# 369
  • София
Сигурно на всички ви се е случвало да чуете истории от сорта - еди коя си открадна на онази мъжа, или тая ми взе гаджето и тем подобни..
Как стават тея кражби, има ли ги наистина се питам,  или просто на хората им е удобно да вярват в тях ...
Вие как мислите?

Това да не са вещи, че да ги крадеш. Всичко е въпрос на избор

# 370
  • София

Некадърни бизнесмени винаги е имало и ще има, но за положението им само те са си виновни.

Че то ако всички бяха кадърни, докъде щяхме да стигнем  Flutter Flutter

# 371
  • Tам през Атлантическия океан
Да се върнем на темата М  Mr. Green ?

Всичко подлежи на кражба  Sunglasses
Кражбата е пресъпление   Sunglasses има ли престъпление има и наказание  Mr. Green

# 372
  • София
Да, но чак след като извършат кражбата разбират, че са си взели котка в чувал.  Laughing

# 373
Да се върнем на темата М  Mr. Green ?

Всичко подлежи на кражба  Sunglasses
Кражбата е пресъпление   Sunglasses има ли престъпление има и наказание  Mr. Green

Собствеността подлежи на кражба. По-добре да сменим заглавието на "Собственост ли са партньорите?"  Wink

# 374
  • Tам през Атлантическия океан
МногУ ясно  Mr. Green
Има права има задължения  Joy

Кой не си изпълнява съпружеските задължения , нали ...... после баУ  Laughing

Така де, ко ?!

Общи условия

Активация на акаунт