Може ли да ме ме ориентирате за квартира във Варна в близост до плажа? Цената е от значение.
, то ще стане време за млечна кухня, ще успеели Рони да ги изпапка.
Честита ви и първа годишнина.
Аз още на морето й дадох намачкан на доста едро банан и установих, че си дъвче изключително успешно. Със следващото дете, живот и здраве, съм склонна да пробвам ЗВБ. Снощи й дадохме и пъпеш по същия начин, ние си ядяхме, а тя точеше лиги, пъпешът беше тоооолкова сладък. И него си го изяде
Не знам става ли, не става ли, що да не става? 
Щом малката си дъвче, не е проблем да й отделяш от вашата храна, в бебешки вариант (без подправки, без въведените храни) и да хапвате всички еднакво
Аз уча малкия на боц, но не възприема - хваща ми пръста и го гризе
Опитвам се да го науча да гали, ама само ме гледа странно. Малко пресилено може да се похвалим с пляскане с ръчички - по-скоро си удря юмручетата едно в друго, не разтваря дланта, защото го учих да дрънчи с вилица и с капачки 
Сега гръбчето му е цялото в пъпки, но пък и той е постоянно потен
Миналата седмица се бе обринал по двете бузки, но май беше от едни мокри кърпички, с които го бях замърсала след едно хапване навън. Дано детето оцелее с такава майка, деот хич не обича да ходи по лекари

Миналата седмица ни дадоха проходилка, сложихме я просто да я пробваме и вече няма спирка! Става все по- изпечена "шофьорка", много се забавлява в нея, обикаляйки и пипайки всичко, що може.
А най- готиното е, че стабилно се уморява и после добре си поспива! 

Стискам палци за нероденото бебенце...

просто за секунди стана, и двамата с баща й бяхме до нея...ужжас...рееев...и заспа горкото...ама време беше, доста бебета паднаха, все си мислех че на Дарито ще й се размине 
накрая ми писва и й давам да суче.
може да организираш пазар...ще купим по няколко и ще свършат