Кървене от носа.

• 1 053
  • 4
  •   1
Отговори
От време на време на сина ми му тече кръв от носа. Не виждам някаква зависимост от време, сезон. Понякога започва да му тече докато е на градина, друг път както си спи през ноща. Лекарката ни посъветва да му промиваме носа с низита , но не виждам някакъ резултат от този един вид физиологичен разтвор. Някой има ли опит с такова нещо?

# 1
Аз имам опит, дъщеря ми е вече на 16, но като беше на 4-5 годишна имахме този проблем. Излекувахме се с по бабешки с рецепта от моята баба.
Взема се черупката на 1 яйце /добре измита без препарат обаче/. Препича се направо на котлона или в съд от алпака. Като изстине се натрошава на прах и се поръсва вътре в ноздрата. Правихме го 2 -3 пъти в седмицата в продължение на почти два месеца. От тогава не се е случвало на дъщеря ми да и кърви носът.

# 2
Аз имам опит, дъщеря ми е вече на 16, но като беше на 4-5 годишна имахме този проблем. Излекувахме се с по бабешки с рецепта от моята баба.
Взема се черупката на 1 яйце /добре измита без препарат обаче/. Препича се направо на котлона или в съд от алпака. Като изстине се натрошава на прах и се поръсва вътре в ноздрата. Правихме го 2 -3 пъти в седмицата в продължение на почти два месеца. От тогава не се е случвало на дъщеря ми да и кърви носът.
Благодаря! Надявам се, че нямаш предвид цялата черупка а по малко.  bouquet

# 3
 Simple Smile Неее, нямам предвид цялата черупка. В носа се слага една щипка от стритата черупка, а останалото аз изхвърлях. На всяко поставяне пекох нова черупка.

# 4
  • Монтана
И ние имахме този проблем и лекарката ми каза да и давам 3 пъти на ден по 1 хапченце вит. С. Ефект при моята дъщяря има.

Общи условия

Активация на акаунт