Деси, прави ми впечатление, че много лесно казват "алергия" тези лекари. Нашата Загорка също каза, че може от алергия да кашля... Веднага му изписа противоалергично, но аз не го дадох.... Било сезонът на алергиите- ами много им здраве.
Хелънче, доста от зеленчуците ги е ял вече. Хапва, но като количество не изяжда много, а Нико по това време си хапваше стабилно. За сметка на това от кърмата не се отказва. И цяло бурканче да изяде, пак си цока след това добре.
Ани, щом иска детето, трябва....Трябва да се намери кораб, който да се движи по суша.
Сега разбрах, че трябва да му нося гърне в яслата. Дано не им създава проблеми, защото той иска само аз да го водя до гърнето, само аз да го изхвърлям...
Най-новото двайсе е, че отказва да се храни сам, а така добре можеше...
Само не каза до къде ще ни водиш с метрото! Само че да кажа под секрет, че мечтата му за метро е почти осъществена.
Като преминавахме през подлеза на ЖПгарата към втори коловоз, Иван реши че това е метрото.
Уплашила си се, ама хубаво, че ви е читав педиатъра.
И каза два месеца да му давам Ериус. Аз давам две седмици вече, мисля, че е намаляла доста, но не знам дали ще се престраша толкова дълго... Някой чувал ли е за такова нещо? И също така да правя инхалации с някакви две ампули, ама аз още инхалатор не съм купила. Доктора каза също, че ще се израсте с времето. За съжаление няма да успеем тази година да постоим на Сандански, иначе си мисля, че може добре да му повлияе.
.
Нощният също го махнахме тогава, нямаме пропуск, не пишка през нощта, ако случайно има зор започва да ме бута и да вика "Мамо, акам"
Според мен вече свикна без кърма. Буди се от време на време, но пак си заспива. А преди само така заспиваше. На яслата в началото плачеше като я оставяхме, но сега все по-рядко. Според мен вече се адаптира, макар като я питаме искаш ли на ясла - казва, че не иска.

. Не говори, бръщолеви си китайските, знае няколко думи, но ги ползва само когато е много на зор. Ако иска нещо и го игнорирам знае 'мамо', иначе не, казвам му 'викни тати и той ще дойде' - вика го, нали му е най-голямата любов, играем една игра с яйца, не я пускам докато не каже 'коки' - казва го. За чао казва 'тао' или 'као', повтаря го постоянно, но това само сега до като е модерно. Всичко разбира, изпълнява команди и заедно пляскаме за браво, храни се сам, комуникира и се закача с всички, но инатът не ще да говори. Реди конструктори, мозайки, игри и пъзели на таблета, аз само му показвам кое парче за къде е. Въобще нормално си е детето и ще го чакам още. С памперса същата работа, не е готов, оставяла съм го много да @ка и пика в гащите, не помага.