Алекс пък изобщо не пишка когато спи, изобщо...
Точно намятвам багаж в куфара. 
Искам пакккк
Знам,че ще се оправи ,защото все пак това не са постоянните зъби ,но и на теб притеснението съм сигурна ,че ти идва в повече!

Нещата опират до израстване, а не до желание на родителите. Същото важи и за дневния памперс. Не може ли детето физиологично да стиска и да си казва кел файда. Обикновено казва след като е свършило работата. Преди 10 г. това бяха основните спорове както в дир-а така и тук
За гърнето и за още няколко фудаментални бебешки проблеми. Аз лично за себе си съм го решила. Не пришпорвам. Ето я трети ден клечи и пикае на пода. Ами ако продължи така още 2 дни изобщо няма да мъча и мен, и нея. Ще опитам по-натам. А може и тя сама да поиска.
И тя пишка и ака насвякъде, ако е без памперс, и изобщо не се впряга. Не иска да седи на гърнето, даже започва да плаче, ако я попитам иска ли да седне, а за казване пък изобщо не може да се говори. Аз съм решила да не я закачам на тази тема, да не взема пък да я стресирам, след известно време пак ще опитам... Ако не - надявам се от септември в яслата покрай децата да има напредък
Става на 6 - сериозна възраст вече. Вчера ходихме да вземем тортата и много държеше да пише и Йосиф на нея 

.Аз като бях малка съм се обръщала с пояс в морето,ужасна уплаха е, че не можеш да се завъртиш.Може би ако детето е тренирано от малко да стои под вода няма да изпита страх,но ако е страхливо напълно възможно от уплахата да си глътне езика и да стане най-лошото.
.При нас е приключение с двете деца,но щом една баба до нас каза "О, те много слушат нашето ела да го видиш" се успокоих
Не я цитирам точно, но това беше смисъла.
Ще й сложа спасителната жилетка, щото тя все във водата иска да стои. Устата й посинява, но тя иска да е вътре, а аз не й изпускам ръката. Сега пък като го написа това направо ме втресе
)) Имах още и от вълшебните свещички, които ни подари и сложихме тях и децата много се смяха