Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 106~

• 42 567
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Наш Халилудко smile3517много опъва тирантите бе Blushя к'ъв е шукаритетен яяяяяяяя

# 256
Ванина, Hug честити дрешки...много тъжна ми изглеждаш в тях

# 257
Последният епизод на Малките тайни беше излъчен на 04.09.2011г. Аз лично го гледах по Стар  ТВ.  Бурак  Йозчивит и Мерве Болуур  са приятели и никога не е имало романтична връзка помежду им, но играта им беше перфектна.
Толгахан е красавец, ама не можаха да се погодят с Мервето, а с този Бурак, който не одобрявате изкара доста време. Той не я ревнува и не и лази по нервите поне до този момент.
Не мога да я разбера тази мания по изключителната външна красота. Външната красота не е гаранция,че човекът е стойностен и че можеш да живееш добре с него. Нямам пред вид, че трябва да се занимаваме с грозници, не ме разбирайте погрешно.

# 258
Ох и аз преди си мислех , че само доброто сърце в някой е достатъчно , ама сега Mr. Green искам един лош лош Бали бей вървящ в комплект и с външния вид Mr. Green

# 259
джанъм рекох да ви казвам ии геджелер  Stopакшамлар HugЧа си легна вече

и то не  с кой да е ади гит бурда Hug Hug Hug

# 260
м то кога човек е влюбен дори и най грозния да е за теб е най добрия  Peace

# 261
Хайде и от мен лека нощ и сладки сънища, лудетини! Hug Hug Hug

# 262
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бреее всичко изполягало,еми аз тогава бегам да превеждам Mr. Green

# 263
Бреее всичко изполягало,еми аз тогава бегам да превеждам Mr. Green
ади нерде се 44  Peace

# 264
Нимоя да я мисля Мервето  Mr. Green кат си го харесва да си го задържи  , аз другия Бурак искам пък отвътре ко ще и изгнил като москвич да е , Обичам гооо бе
Ади и аз лягам , че след 4 дневно спане утре(днес)съм на работа  Cry ужас колко е хубаво вкъщи , ама да има и кой да ти дава пари за лежането   Mr. Green

Верче розови и Буракски сънища коте Hug

# 265
  • Sofia
Изчезнахте всички.Отивам и аз да гледам нещо,тогава.

Лека,милички Hug

# 266
Само да ви кажа че Мустанга който Емир/Чаги кара  от 53 епизод е в Лалето  тоест брата го кара.
Момичета лека нощ от мен и се надявам да ме извините че не пиша много често но си имам работа и така де в смисъл лична работа. Hug Hug

# 267
  • Още у мъглата ...
Хайде, много лека нощ и от мен  love001

Heart Eyes

# 268
Лека нощ и от мен.  smile3524

# 269
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Е да, то аз докато ви настигна с тия 13  Shocked страници ... всички сте изполягали  ooooh!.

Нищо де! Да кажа само, че Бурак и по олио само да ми го пратите все шъ намеря за кво да съ хвана.

Гиземката не е грозна и даже в промото за новия филм се вижда, че килцата отгоре всъщност я правят по-зряла и по-женствена. Дано малко да се е научила на актьорлък в щатите!  Whistling

Статията за Бурак от Геджето може да се маркира и копира, но през кода ѝ. Аз така правя на повечето сайтове, които не позволяват директно копиране. Има обаче едни гадове, които съвсем са си защитили страниците и там няма докопване до текст и/или снимки #Cussing out! Ей тогава най-много ме е яд, че не съм хакерче. Пък Чичи какви глупости изписа при превода ...

Всички други мъдри мисли ги оставям за сабахлем и се отправям към 3 епизод на АФК. А после и към

Общи условия

Активация на акаунт