Спирала за мигли - 7

• 111 039
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Има лилаво, синьо, тюркоаз и чисто черно налични в Ремедиум, навярно и навсякъде другаде. Цената е 16 и стотинки, намалена.  Peace

Ооо, при такава цена просто няма как да не си я купя! Още утре ще отскоча до "Ремедиум". Благодаря!   bouquet

# 601
И какво, придава ли обем? Погледнах рекламата и моделът на нея изглеждаше ужасно, със слепнати и разрошени мигли Shocked

# 602
  • София
Има лилаво, синьо, тюркоаз и чисто черно налични в Ремедиум, навярно и навсякъде другаде. Цената е 16 и стотинки, намалена.  Peace

Ооо, при такава цена просто няма как да не си я купя! Още утре ще отскоча до "Ремедиум". Благодаря!   bouquet
Аз бях в ДМ тази сутрин. На рафта имаше само лилава и тюркоазена.
Извадиха ми специално черна от склада, но цената, която на касата ми обявиха беше 19лв. Казах им, че на всякъде е промоционалана цената в момента на спиралата и че когато я свалят на 16 и...лв.  ще си я купя от тях. Naughty

# 603
  • Street of Dreams
Тъй тъй, ама ние в Бургас какво да кажем?  Tired

И какво сега? Всички си я накупихте, а аз една снимчица още не съм видяла?

# 604
  • София, Лагера
Уф, гадинки такива навивателни, очевидно днес ще се сдобия с тюркоазената и яркосинята...  Party Flutter Ще дам отзиви! Simple Smile

# 605
Пробвах спиралата и в интерес на истината съм доволна, черни мигли с хубав обем. Определено е за опитна ръка, защото трябва да се "изградят" миглите с нея, иначе ще стане цапаница.  Peace

# 606
  • София, Лагера
Вече съм горд собственик и на двете сини спирали! Simple Smile Сложих тюркоазената и ми хареса, утре ще пробвам и кобалтовата!  Flutter Малко е рехавичка четката, аз съм свикнала или на по-обемисти или на силиконови, но това да й е кусура - цветовете са страхотни! (и ги взех от Ремедиум за по 16 лв)
 babyeyes, благодаря, че сподели!  Hug

# 607
Ооо, аз ще си купя и лилавата манга   Peace
Cosy прави ги обемни, да. А на мен пък модела от рекламата много ми хареса  Peace

# 608
  • гр. София
Някой пробвал ли е лилавата? Сполучлива ли е като черната?  newsm78

# 609
  • Бургас
 Grinning За бургазлийки - черната Мис Манга се продава в парфюмерия Ета на ул.Кирил и Методий за 14,30лв. Hug

# 610
  • Torino,IT
Днес ме гримираха с двойната спирала на Сефора и резултатът доста ми хареса, добре извити и обемни мигли, но сама не знам дали бих се справила.

Става дума за тази

# 611
И аз не харесвам спиралите на Лореал, но ще пробвам новата, щом казвате, че е толкова хубава. Simple Smile

Последно си взех Blackest black на Есенс и ми харесва, не намирам голяма разлика с розовата.

# 612
И аз не харесвам спиралите на Лореал, но ще пробвам новата, щом казвате, че е толкова хубава. Simple Smile

Последно си взех Blackest black на Есенс и ми харесва, не намирам голяма разлика с розовата.
А издържа ли цял ден без да цапа под очите? ПОлзвах преди време Voluminous, постоянно бях изцапана. Беше нещо ужасно.  Whistling

# 613
  • София
Двойната на Сефора я имам, но ми е малко трудна за работа. Цапам се доста с нея.

# 614
Открих недостатък на спиралата Мис Манга - цапа под очите, включително прави ситни топченца. Беше ми интересна за проба, но при това положение не бих я повторила.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт