Спирала за мигли - 7

• 111 641
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • Велико Търново
Аз не нанасям втори пласт/ в противен случай,миглите ми опират във веждите Crazy/,просто "издокусурявам" с едно нанасяне Wink

# 391
  • София
Винаги слагам по 2 пласта спирала. Като втория пласт, когато го нанасям дооформям миглите.

# 392
  • София
Чудя се дали мога да намеря от някъде нещо като гребенче за мигли, с което след като сложа спирала, още докато е мокра да мога да ги разреша и те да стоят разперени. Дано да ме разбрахте.  Grinning

# 393
  • Велико Търново
 Обикновено,гребенчетата за вежди имат на другия край такова,за разресване на мигли Peace Аз така и не се научих да се справям с него Confused

# 394
  • София
Ще си взема да пробвам, никога не съм ги заглеждала, мерси.  Hug

# 395
Чудя се дали мога да намеря от някъде нещо като гребенче за мигли, с което след като сложа спирала, още докато е мокра да мога да ги разреша и те да стоят разперени. Дано да ме разбрахте.  Grinning

С пластмасовите не става (или поне аз не успявам), но с метално става добре. Даже има клип в ютюб как направо с него да се нанася спирала.
http://www.youtube.com/watch?v=8w-B-_7q6NI

# 396
И аз никога не иползвам тестерите в магазините. Спирала купувам винаги след съвет/препоръка. Слагам рядко, но ми се иска като сложа да видя ефекта УАУ...   Blush  

Сега съм точно на такава фаза... и бих искала да чуя и вашето мнение. Искам дъъъълги и извити мигли  Simple Smile  Това, с което разполагам са къси, но гъсти и остри като иглички  Sad  В момента ползвам Double Extension на L'oreal, ама... не бих повторила.

Загледала съм се по тази AVENE - Couvrance Някой ползвал ли е и дали е подходяща за моя случай?

Nenna ефектите, които показваш са зашеметяващи. Искам и аз така за НГ пък  Crossing Arms

wave, вземай кувранса! Мнооого над Л'ореал е. Пък и цената тук е  Heart Eyes

# 397
Аз бях чела в някакво списание, че за "сресване" и разделяне на миглите преди нанасяне на спирала може да се ползва почистената четка на стара, демек изхабена спирала. Все се каня да пробвам и все не стигам дотам. Simple Smile

# 398
Чудя се дали мога да намеря от някъде нещо като гребенче за мигли, с което след като сложа спирала, още докато е мокра да мога да ги разреша и те да стоят разперени. Дано да ме разбрахте.  Grinning

# 399
  • София
Благодаря на всички за предложенията.   bouquet Ще потърся по магазините за козметика за метално гребенче.

Искам да похваля спиралата Benefit They're Real, миглите ставам обемни, издължени и извити. Преди нея нанасям максимайзера на Диор и крайният резултат е много добър.

# 400
  • Sofia
Искам да похваля спиралата Benefit They're Real, миглите ставам обемни, издължени и извити. Преди нея нанасям максимайзера на Диор и крайният резултат е много добър.

От максимайзера ще да е Wink Никак не ми хареса спиралата, с толкова паечешки крачета с никоя друга не съм се сдобивала  Confused

# 401
И аз се замислих сериозно дали пък да не си взема  този максимайзер.  А белее ли под миглите/ в смисъл, спиралата покрива ли го така, че да не личи бялото отдолу/?

# 402
  • Велико Търново
И аз имам максимайзера-мнооого съм доволна,не белее под спиралата,не си личи отдолу-просто придава хубава форма на миглите/а и уж има и подхранващо действие Wink

# 403
Благодаря на всички за предложенията.   bouquet Ще потърся по магазините за козметика за метално гребенче.

Mihaela, пиши тук, ако намериш добро гребенче. Аз от край време си ползвам стара спирала, но бих минала в pro лигата  Flutter

# 404
И аз имам максимайзера-мнооого съм доволна,не белее под спиралата,не си личи отдолу-просто придава хубава форма на миглите/а и уж има и подхранващо действие Wink

*Biskvitka*,
от къде мога да се снабдя с този максимайзер?
ПП. Не  съм от София, от провинциален град съм и тук няма козметика от по-високите брандове.

Общи условия

Активация на акаунт