Спирала за мигли - 7

• 111 035
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В дебенхамс Мис Манга е 26лв  ooooh!
на мейбълин също имаше цветни,някой да ги е ползвал?

# 616
  • Torino,IT
Аз не съм впечатлена, прави това която всяка добра спирала за обем би направила, ни повече ни по- малко, при мен не цапа под очите, но прави топчета и слепва.
Бях любопитна да я пробвам и ще си я свърша Peace

# 617
О много ви благодаря за отзивите! Hug  bouquet Днес не купих тюркоазената, нещо ме спря и явно няма и да я купя.

# 618
Обещах да дам отзив за новата спирала на МФ (Excess Volume Extreme Impact Mascara), не видях да е обсъждана на последните страници.

Накратко след 2 носения, четката за обем е като любимата ми силиконова от Max Factor False Lash Effect, разделя идеално миглите, почерня ги добре и като цяло мога само да я хваля. От втората стъпка обаче не видях никакъв ефект, макар да е възможно аз да не я ползвам като хората. Пробвах да нанасям и веднага след първата, и след около минута, с еднакво нулев резултат.

Минусите - първия път ми се изрони и размаза драстично под очите след около час, а дори не бях слагала на долните мигли. Това не ми се е случвало с никоя друга спирала на МФ, а само техни ползвам. За втория път не знам, така и не стигнах до огледало, преди да я сваля. Колкото до самото сваляне - голяма мъка беше и двата пъти, с мицеларните води на Биодерма и Авен. Явно си иска по-тежка категория дегримьор.

Засега мнението ми е на кантар, ще пиша пак, като я понося по-дълго.

# 619
 Да допълня за МФ (Excess Volume Extreme Impact Mascara) Simple Smile

При мен втората стъпка дава наситено черен цвят.Мисля, че даже си снимах окото с първа и втора стъпка....Не ми се рони, стоя с грим по цял ден.По-трудно се сваля, от другите спирали, които ползвам на МФ.Аз я свалям с двуфазния дегримьор на Mixa доста лесно.

# 620
Може би трябва да уточня, че миглите ми са черни и трудно правя разлика в цвета на черните спирали.. Всъщност очакванията ми бяха за по-лъскав финиш, отколкото за по-черно черно, може би затова не съм впечатлена. Ще гледам по-внимателно следващия път, може да съм пропуснала нещо Simple Smile

# 621
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Много й се чудих на новата на МФ, но явно ще я пропусна.Не обичам спирали, които се махат трудно...

# 622
  • София
Взех си лилавата Miss Manga  Wink Харесва ми!

# 623
Аз си взех тюркоазената Мис Манга. Супер цвят, добър обем (като всяка добра спирала за обем), но чак манга ефект не виждам. Сваля се трудно, което е недостатък.

# 624
Да споделя и аз за Excess Volume Extreme Impact Mascara на Макс Фактор. НИКОГА през живота ми не съм имала по-трудно сваляща се спирала...Мисля, че проблемът със свалянето идва от текстурата на втората стъпка. Нали съм експериментатор и ги пробвах двете поотделно. Едната на едното, другата - на другото око. Ами втората я свалях около 2 дена...Буквално. С нищо от съществуващите ми дегримьори не можа да се махне, не втория ден още имах следи от нея, да не говорим за изпопадалите мигли по време на злощастното разгримиране  Stop Иначе първата стъпка е ОК, но толкова се ядосах от самата спирала , че не искам и да я поглеждам в момента...Дори напук си взех новата Лореалска  Mr. Green , с която нещата са далеч по-добри Wink и откъм визия на грима, и със свалянето няма никакъв проблем

# 625
Допълвам след 3-тия опит с новата МФ (не мога да си редактирам предишния пост) - продължава да се рони и размазва под очите, след 4 часа бях като бита. Този път я свалих по-лесно с дегримьора на Фитокод (след което ревах около 15 минути, така жестоко се подлютих). Мисля да си дам почивка от нея, ще я пробвам пак след седмица-две.. Евентуално.

# 626
Здравейте момичета Simple Smile Гледам намалили са една спирала на Елизабет Арден, доста прилична цена но никога не съм купувала на тази марка. Някой да е ползвал?

# 627
  • София
Привет!

Влизам да се оплача от нова спирала на Mac Factor Excess Volume.
Прочетох същите оплаквания и по-горе...  Tired

Като върл фен на спиралите на Макс фактор нямаше как да не пробвам и новата.
Четката в стъпка едно е позната вече, но втора просто не ми харесва! Не видях ефект от нея, освен спластяване.... Tired
Отпечатва ми се на горния клепач, нещо което с др. спирали на Макс фактор не ми се е случвало. И най-неприятното е, че се сваля МНОГО, много трудно.  ooooh!

....  Лореал Мис Манга, реших и нея да пробвам... Подходих с голямо недоверие, защото не харесвам спиралите им.
Обаче....тази е различна, удължава чудасно и не цапа. Лесно се почиства. В Лили е на 19 лв.  Tired

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 22:28 от _Dessi_

# 628
Освен и аз да я пробвам тази Мис Манга newsm78 А толкова да не харесвам Лореал.. Или да си се придържам към МФ Фолс Лаш Ефект Фюжън и да спра с експериментите вече Tired

# 629
  • София
Освен и аз да я пробвам тази Мис Манга newsm78 А толкова да не харесвам Лореал.. Или да си се придържам към МФ Фолс Лаш Ефект Фюжън и да спра с експериментите вече Tired

И аз все към нея се връщам... или кам мастърпийс Макс!
За мен тези нямат аналог в този клас ! Peace

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 09:15 от _Dessi_

Общи условия

Активация на акаунт