Търся електронна книга - тема 3

• 128 019
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • В две мънички очи...
[quote author=Ледената кралица link=topic=723886.msg25549850#msg25549850

Поредната тъпотия като торентите Mr. Green
Нали в Чети.ме не се качват книги, а само всеки потребител оповестява какви книги има в личната си библиотека (книжни и електронни), тогава какво ще трият и премахват? newsm78
[/quote]

Единственото което могат да направят е да премахнат линковете и да следят да не се добавят техни книги, но това не означава че споделянето на книги на издателството ще спре.

# 496
Здравейте, случайно да сте попадали на нещо от Д-р Георги Лозанов и сугестопедията?

# 497
здравейте ще съм много благодарна ако някой ми прати поредицата Братството на черния кинжал на  martina_troeva@abv.bg благодаря ви предварително  Simple Smile

# 498
здравейте ще съм много благодарна ако някой ми прати поредицата Братството на черния кинжал на  martina_troeva@abv.bg благодаря ви предварително  Simple Smile
по възможност на бг език epub формат

# 499
Здравейте търся "Попи" и "Женени до сутринта"/ Благодаря Ви предварително!

# 500
  • Бургас
Дали на някой му се намира поредицата "Живот на върха" на Ана Годбърсън на български? От доста време я търся без успех.

# 501
  • Бургас
Здравейте.
Търся "Влюбени ангели" от Лорън Кейт. Това е петата книга от поредица "Паднали ангели". Ако не сте я чували - бих я препоръчала ако си падате по леки, приказни романи Simple Smile

# 502
  • София
Здравейте, търся - Аз преди теб - Джоджо Мойс.

# 503
Може ли и на мен "Аз преди теб"

# 504
Здравейте,
може ли да помоля ако някой има възможност да ми изпрати трилогията на Fifty Shades на miki761000@gmail.com.
Предварително благодаря.

Изпратих ти ги.

# 505
  • Бургас
Скоро бях помолила за "Магьосници на елементите" и благодаря на всички които ми ги пратиха, но 4-тата книга "Магьосническа ярост" не е цялата, случайно на някой да му се намира цялата, мерси
madlenaivanova@abv.bg

# 506
Търся "Вода за слонове" на Сара Груън, "Като гореща вода за шоколад" на Лаура Ескивел  и "Слугинята" на Катрин Сокет- всички на български. Ако някой ги има ще е супер!  Hug

# 507
Търся "Вода за слонове" на Сара Груън, "Като гореща вода за шоколад" на Лаура Ескивел  и "Слугинята" на Катрин Сокет- всички на български. Ако някой ги има ще е супер!  Hug
Аз също бих била благодарна,ако някой ги има и е така добър да ми ги изпрати!
Скрит текст:

# 508
Като гореща вода за шоколад съм я виждала в сайта cheti.me можеш да си я поискаш от там Simple Smile Успех.

# 509
Някой да е попадал на "Ръкописът намерен в Акра" на Коелю?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт