Вилно селище Бора - Лозенец

• 2 581
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,
Някой почивал ли е там?  Много ми хареса от снимките в Интернет.

# 1
  • Стара Загора
Аз миналата година. СТрашно много ни хареса....и си починахме хубаво. Малко е скъпо...самото спане. Тази година сме в Хермес Царево...вече сме тук дори и за нощувките, които платихме в Бора сега сме ол инклузив.

# 2
И на мен ми хареса, добре си починах там, но съм съгласна, че е скъпо за това, което се осигурява там.

# 3
Хера как е Хермес, Царево - доволни ли сте от храната, стаите, почистването? Има ли градина, люлки и къде да тичат диваци на 2г., като моя/гледам и твоя е на толкова единия/  Mr. Green От visit.bg  ми пратиха няколко предложения за южното черноморие, та се чудя. Шумен ли е хотела като цяло, че миналата година се озовах на детски лагер в Албена и по цял ден и цяла нощ слушах музика, любовни драми и прочие на 14-15г.

# 4
  • Стара Загора
Храната е хубава но...не много разнообразна. Десети и плодове има...сладолед - на корем Mr. Green
Хотелът...то представлява три блока и между тях има два по-големи и един малък басейн направени стъпаловидно. Има много чехи...и старозагорци Joy За шум - на затворени врати не се чува нищо - нашата стая сега е на втория етаж до детския басейн и малкия спи - но на затворена врата. Плажът е съвсем близо...-2 мин пеша с малкото...но ние ходим на Арапя. Храната иначе е вкусна и на корем.

# 5
Simple Smile Мерси за бързия отговор, слънчева почивка   bouquet

# 6
  • Русе
Хера, къде точно се намира този хотел - по пътя от Царево в посока Арапя, преди Арапя в дясно ли? На една поляна с няколко нови постройки? Там самостоятелен плаж ли има? Предполагам не е охраняем?

# 7
  • Стара Загора
Хера, къде точно се намира този хотел - по пътя от Царево в посока Арапя, преди Арапя в дясно ли? На една поляна с няколко нови постройки? Там самостоятелен плаж ли има? Предполагам не е охраняем?
Арапя е на 5 мин. с кола от нас. Плажът е охраняем

Общи условия

Активация на акаунт