Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
-
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България има за цел премахването на ДДС върху стоките за деца до 3 години. В момента се събират подписи в подкрепа на тази инициатива в различни магазини, като допълнителна информация може да бъде намерена на техния уебсайт и в социалните мрежи.
-
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
-
Какво представлява предлежащата плацента и как може да повлияе на раждането?
-
Каква е целта на епидуралната анестезия по време на раждане?
За мама добре, защото реално АБ-то си бори инфекции, и то успешно. А бебче е защитено от плацентата и през кръвта ви нищо няма да достигне до него
опитай се да се успокоиш, че само това ти трябва сега! 
)
За бебешкия плач, чела съм че не е хубаво да ги оставяш да реват, че се чувствали изоставени. Не съм изобщо специалист и предполагам, че моите ще се късат да реват и ще съм твърде скапана, сигурно и аз ще свикна. Но за сега все още живея с розовите представи, че ще търча при всеки рев да ги обслужвам и успокоявам.
Решила съм да давам залъгалки, че иначе сигурно ще изперкам от хоровата музика.
Много сладко звучи! Като те чета и спирам да съм ужасно отчаяна, започвам да чакам с нетърпение...
така ми се струва, че не сополките, ами цялото бебе мога да засмуча с прахосмукачката 
тцтцтц 
и ядосвах защо не съм си направила това изследване навреме. Та сега смятам да спра шоколада и сладкишите за времето, което ми остава до раждане, а тоооолкова ми се ядат точно такива неща