Жега иде, зной, ЮЛИ месец бебета ще имаме безброй. - тема 29

• 28 971
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ей, Глупи, Близначе, вие по-добре ли сте, как са гърбове, кръстове, контракции, дръжте се, наистина с количките ще има да търчим, няма да ви се размине  Hug

За аспиратора за нос и аз най-накрая да се сетя да се изкажа, със Стани имахме един с филтър и ти изсмукваш с уста, нямаше накрайник за прахосмукачка, мъжът ми го правеше, че по-силно смучеше Simple SmileРРРРР Но беше една от най-полезните ни покупки Simple Smile Сега купих електрически аспиратор с батерийки, да си смуче сам Simple Smile На Барба Бебе е, май така се казва марката, за 1-ви път го чувам и сега ще го пробваме, дано върши работа, че е 54 лв.

За шишетата, тъй като Стани е отгледам с АМ имам доста опит, ползвахме първо на Авент, после на Чико за кратко и накрая като се появиха на Томии Типии. Авента бяха ОК, Чикото изобщо не му понасяха, но най много му харесаха на Томии, та с тях си останахме, сега пак такива съм купила, да видим девойката какви предпочитания има, но според мен проблемът беше в ширината на бибероните, на Чико тогава бяха много тънки и той не ги харесваше, а на Томии Типии са най-широки, сега гледам, че и Чико имат широки, та може пък и удобни да са станали Simple Smile

# 556
Аз пък днес оправих бебешкото легло. Сложих обиколниците, но никак не ми харесват и ще ги пусна в Продавалника. Много са дебели. Иначе са свежи, синички такива но не ми допадат как стоят  Naughty Ще ползвам старите от дъщеря ми, те са от крепон и са много сладки. Нищо че са на 8 години. Яд ме е , че се прелъгах така ама.....

Ех, а такива като мен дето си купиха Авент какво да правят....Имам 4 шишета на Авент, ако бях чела повечко преди щях и аз да взема на Томи Типи. Ама е късно вече Sad

Уф, чудя се с какво още съм се прецакала....Sad

# 557
  • София
Близначе, споко, на Авент също не са лоши шишетата, каквото дадеш и с каквото свикне, с това ще яде, чак пък толкова Simple Smile

# 558

Ето, целия комплект - обиколници+юрган и чаршафи. Не знам. Още се двоумя. Уж в спалнята е хладно, но като са толкова дебели как ли ще се чуства бебето?  Thinking

# 559
  • varna
Близначе, споко, и аз съм взела всичко на Авент, с каквото свикне е според мен  Praynig
За легълцето - вижда ми се и на мен прекалено като за 40 градусовите жеги напоследък Thinking

# 560
Здравейте сладурки ,ние сме си още в Шейново и то 2 в 1. Всеки ден тонове,записи,доплер....засега казват че няма причина за притеснение,и нямало нужда да изместват датата за секциите...ама ако ме държат тук до 05.07 ще подивея.
Много ви завидях за срещата....да знаете.
Ако на вас ви е горещо вкъщи,то тук не се живее. Направо е ад. Няма въздух в стаята,ако не е отворен прозореца,а няма мрежа и влизат буби. Абе няма угодия Simple Smile))
Близначе,на мен много ми допадат обиколниците. много са сладурски.

# 561
Портокалчо, благодаря Simple Smile Май не са толкова лоши, ще видим какво ще реша....Най-много да махна единия само, та да влиза въздух, пък зимата като е по-студено пак да го прибавя. Мразя да правя прибързани покупки и после да съжалявам  Banghead
А защо не кажеш да ти донесат едно малко вентилаторче и си го включвай. Иначе не се издържа.

# 562
Агнесанка, супер значи, щом си доволна, наблюдения нямам, само споделени мнения.
Близначе, аз също съм взела на Авент. Надявам се да му харесат. Даже са от обикновените, не онези дето имитират майчина гърда. Обиколника го махни докато не започне да се върти детето, мисля, че зимата ще му е добре, макар, че не знам колко хладно ще е при вас. Но пък ти е в комплект всичко.
Хера, ти кога смогваш и на плаж да ходиш в тая жега? Simple Smile
Джина, ами той ТМ е обзавел детето с перспектива.  Wink

Я не им се сърдете толкова на тея вашите мъже! Simple Smile Поне се опитват хората, предполагам е трудно и на работа, и ремонти и на пазар за бебешки работи, всичко ще се нареди, но сега е важно да сте спокойни!  Hug

# 563
  • София
Близначе, обиколниците са готини, изчакай да видиш, според мен, бебето ще се чувства, като в кошче и ще му е добре Peace
Ники, Агнес, благодаря и на вас Hug

Джина, ами той ТМ е обзавел детето с перспектива.  Wink

Аз имах предвид голямото дете, което днес стана на 6 Laughing
Портокалчо, съчувствам ти....

# 564
  • varna
Гърлинблу, ми сутрин така и така се будя за тоалетна, поне нещо хубаво да има - звъня на всички по ред в 8 и до 10-11 най-късно сме се изнесли обратно вкъщи на климатика  Mr. Green Което ме подсеща днес как се втрещих от една мама - беше докарала бебето директно с кошчето за кола, ни чадър отгоре, ни покривало, нищо, а да беше максимум на годинка, а това вече като напече към 10 и нещо, та чак до 12 седяха и си тръгнаха щото голямото дете я изнерви, не че искаше  Shocked И му вика "стига си събирал на хората боклуците, като не са се научили да ги хвърлят, няма ти да им ги изхвърляш, ей затова няма се оправим никога..." Вместо да го похвали, че иска да почисти - нямам думи просто.

# 565
Да е жива и здрава Мария-Магдалена,да расте щастлива и обичана!!!А на мама  Hug Hug Hug

# 566
Чакахме два часа и половина в задушната болница!Без климатик,без полъх свеж въздух..как оцелях не знам.Аз съм герой.  Mr. Green Е,пуфтях като хипопотам,ама си заслужаваше.Нямам разкритие,няма да раждам тия дни.Утре сутринта ще пускам изследвания заради отоците.
Надявам се  вие да сте добре.  Hug
Прочетох за срещата и таааайничко ми се прииска да бях присъствала.  smile3514

# 567
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Вестителска новина

Днес Румяна88 е станала мама на момче с прекрасното име Христо. Малкия мъж е с размери 2620гр. и 48см. Честито, Руми!  Hug С пожелание за бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи.   bouquet

Днес ми върви на хубави новини  Hug

Само да кажа, че срещата беше страхотна! Мамите, с които се запознах са повече от сладкиши  Hug Hug Hug

Честит рожден ден на детенцето на Джина! С пожелание да расте здраво и усмихнато дете   bouquet

# 568
Честито на новоизлюпените Мария Магдалена и Христо! Нека растат здрави, щастливи и да носят гордост на родителите си!  newsm32

# 569
Румяна88, да ти е жив и здрав Христо !!!

Общи условия

Активация на акаунт