Жега иде, зной, ЮЛИ месец бебета ще имаме безброй. - тема 29

• 28 966
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Seapearl, честита да е дъщеричката ти! Имаш си бебе направо на 2 месеца!  Hug

Джина, честит празник! Да ти е жива и здрава феята, да расте щастлива и късметлива!  bouquet  Hug  bouquet

Момичета, беше прекрасна срещата днес! Голямо разтоварване, наистина като глътка свеж въздух, права е Мъхчето. На мен никак не ми стигна, надявам се, че следващата среща ще е по-дълга, по- пълна и по- прохладна Simple Smile

# 541
Здравей те.

Другата седмица влизам в болница и началото на юли ще ми е секциото.

Ще раждам в МД последно.

# 542
  • София
Честита дъщеричка Seapearl да ти е жива и здрава и много да те радва   bouquet
Fly2 за конюктивит много помага кърма , една две капки се капват в окото

# 543
  • София
Флай, ако не е много трагично положението - Тобрекс, ако е трагично - Тобрадекс, ама така както го описваш по-скоро Тобрадекса ще помогне при вас, това са антибиотични капки за оченце като вторите имат кортикостероиди и са по-силни, по принцип се препоръчват да се пробва с капки без кортикостероиди, но ако е сериозно положението, по-добре да са по-силните. Ще помогнат.

Глезотийке, успех и бързо да минава времето в болницата!  Hug

И аз искам скоро пак среща, но с коремите няма да се организираме очевидно, то раждането си наближава, но с децата...няма да избягате Simple Smile))))

# 544
  • София
Глезотийке, ето че краят на бременните несгоди се видя при теб!  Hug Ще ме изпревариш Simple Smile А защо те искат толкова по-рано?

Джине, бе за малко да забравя! Честит празник на принчипесата ти! Животът й да е изпълнен със здрве и радост!

Пък на Терп и на Лили децата са истински ангелчета! Днес ми направиха толкова добро впечатление! Нямаше мрънканици, ,лигавщини, занимаваха си се кажи-речи самички. Браво на майките им, че така добре са ги възпитали  Hug

Baby I, какво стана, до кога да стискаме палците? Simple Smile

# 545
  • София
Пък на Терп и на Лили децата са истински ангелчета! Днес ми направиха толкова добро впечатление! Нямаше мрънканици, ,лигавщини, занимаваха си се кажи-речи самички. Браво на майките им, че така добре са ги възпитали  Hug

Ей и аз се каня да кажа това цял ден и забравям, много точно казано, ангелчета, пу-пу  Hug

# 546
Котето,знам за кърмата,но за съжаление още нямам Hug
Иве,поръчах Тобрадекс,спомням си,че Тобрекс капех,когато беше на 1 месец,реших,че те ще са слаби. Hug Благодаря,момичета!
Глезотийке, smile3501

# 547
Флай промивай също със сребърна вода по-честичко, също много помага

# 548
А аз пък завиждам  Crossing Arms Така и на една среща не можах да дойда....И ми писна вече от болки и контракции спиращи дъха. То и как да седна и да си говоря нормално с вас, та аз постоянно се свивам. Ми дефект съм си и това е . Хората, които са ме виждали във вихъра на танците, ако ме видят сега няма да ме познаят. Аз бях фурия, на мен второто ми име беше Енергия  Confused

Мъхче, тенкю много  Hug Но по-слаба и финна от теб няма, фотогенична също така. ММ беше във възторг от шалтето, много му хареса и напълно одобри покупката. Но все пак за да е поне малко наопаки като Рак , каза че трябвало да взема по-тъмно. За щастие такива забележки парирам веднага с вещерески поглед  af

# 549
Дени аз ползвах Авент. Имах 2 шишета и стерилизатор и помпа тяхна. Това ми беше. Обаче единия път като купувах адапте (че със вечния гладник се дохранвахме) имаше промоция за 2 кутии даваха по едно ише на Томи Типи. Е, родих се. Малкия предпочиташе само него. Не искаше Авентите, а не беше вече баш бебе и си правеше разлика. Сега съм решила да си взема на Томи шишеа. А това дали остава в шишето, не съм забелязала, но дри и да остава нещо, ще е от сорта на 1-2-3мл, което в никакъв случай не е нещо фатално. На мен ми направи впечатление, че след няколко месеца ползване мухлясва ръбчео на бибата, което се захваща към шишето, но по принцип той биберона си се сменя на определен период от време. А и ако се мие редовно след всяко ползване няма такъв проблем. Аз примерно след млякото си го оставях в мивката и когато му дойде редът тогава миех. Не съм се втелявала особено.

аспиратор за нос Бейби Вак. Да е жив и здрав този, който го е измислил  newsm20 Всеки път спасява положението и малкия дори сам ходи да си го мушка в прахосмукачката и да си дърпа сополите. Не се шашкайте от прахосмуча. Дупката на накрайника е малка и вакуума не е огромен. Първо пробвах на себе си преди да го сложа на детето ми  Mr. Green Изкарва килограми сополи и е безобиден. Стига да не се ползва с часове разбира се, че може да причини главоболие.

И докато пишех пак ми избяга нета  #2gunfire та ще чакам сигнал  Rolling Eyes  от пощенския гълъб да си постна и моя чаршаф.

След малко тръгвам за ендокринолога и после на тонове ако се вредя, че съм без час.

Тоеа ми писание от тази сутрин в 8ч чак сега успявам да публикувам.

За отчет съм смъкнала 3кг от миналата седмица насам  Shocked

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 79 нови отговора.

# 550
  • София
Ауууу, Иве, Мъхче, много ви благодаря! Много ме трогнахте с тези думи!  Hug

За Бейбивак- наистина прахосмукачката изобщо не е проблем, не смуче силно, аз съм пробвала, разбира се, а и съм си помагала на мен си при хрема.
Не е нужно прахосмукачката да има степени, моята няма, има само едно отвори-затвори плъзгащо нещо, което регулира уж притока на въздух, сещате се, всяка го има.
А бебетата мисля,че изобщо не се шашкат от шума. Ако са малки, то по-скоро ще ги успокоява (както и сешоар, шъткане и т.н. бели шумове), а ако са по-големи с малко убеждаване става. Много, много помага!

По отношение на шишетата- едно към едно с Агнес мисля да направя при необходимост. На сина ми бях купила Авент- хвалени, хвалени. Пиеше 80 мл. мляко по 40-60 минути.  Мъка, особено нощем.После купих Томи Типи по съвет на приятелка и се родихме- бебето захапа като невидяло и пиеше млекцето за 10, максимум 15 минути. Така и си остаря с тези шишета, супер са.

Близначе
, стига пък ти! Дефектна била  Crossing Arms Просто си имаш проблеми, сега като родиш и ще рипнеш. На следващата среща с колички ще си първа, сигурна съм Simple Smile

# 551
  • София
Много, много, много Ви благодаря за прекрасните пожелания! Щастлива съм, че ви има!  :bouquet:  bouquet  bouquet
Скрит текст:
Много ми е нервно и съм със страхотно главоболие. Нервно ми е от ремонта, който уж е към краят си, нервно ми е от хора, от детето.... Добре, че в четвъртък и петък няма да имат тренировки и първата ми работа ще бъде да я закарам на Бистрица за 3-4 дни.
Имам нужда тук да стане чисто и да остана поне за два дни сама, така ще се оправя.
Отделно, от жегата май, лицето ми се поти, става на червени петна и ми излизат пъпки Sad
Да е жива и здрава Мария- Магдалена!
Утре съм на лекар и възнамерявам това да ми е последният преглед до раждането. Ми то ми писна, тя тази моята лекарка ме кара да правя всякакви изследвания, праща ме при най-различни специалисти, май само на ортопед не съм ходила Confused
Днес купувахме дрехи на детето и познайте, закачалките, които мъжа ми взимал /4 потника, къси панталони и две рокли/са за възраст 2-4 години.....И той чак се опитва да шикалкави и вика: "Ама тия не са ли от тези, които ти избира", та утре ще ходя да ги дменям, дано да няма проблем....

# 552
Да е здрава и засмяна Мария Магдалена и честит рожден ден на дъщеричката на Джина Simple Smile

# 553
Честито бебче на Seapearl! Да и е жива и здрава младата госпожица  Hug а на мама бързо да се оправя и да си се гушкат спокойно.

Джина, да ти е жива и здрава госпожицата и да ти е неотлъчен помощник с бебето  Hug

Аз най накрая изчетох тези 79 поста  Rolling Eyes

Радвам се за срещата ви в София. Искам и аз пък  Crossing Arms

И аз съм адски изнервена. Днес ходих при ендото, който ми се накара шо съм спряла лекарствата, шо му нося хвърчащ лист от изследванията... ми ко да направя като в лабораторията им умрял принтера  Crossing Arms Изписа ми нови Апове и от утре ги почвам.
Тоновете също са ОК. После минахме през Кауфланд и си купих една огромна 10кг диня и тази вечер ще тъпча като за последно. Така и така нощем не се спи, поне ще има да пикая на воля  Mr. Green Купих и едно малко динче на малкия и ще правим фенер (ако изнамеря свещ в тоя апартамент).

Потя се като... незнам като какво. Водата тече от мен. Искам в къщи под климатика  Crossing Arms тука нямам такава екстра. Дори и майка ми днес като ме оставиха в нас отказа да влезе, че искала да се прибира в тях на хладно  Whistling

Като казах на ММ, че за седмица съм смъкнала няколко кила и той предложи да оставим детето при мен за още няколко седмици  Shocked пък аз  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ремонта ни е .. незнам до къде, но май не му се вижда края. Днес щеше да почва да слага гранитогреса, а аз ходих до магазина да питам за боя. Нищо, че свеки работи в една от двете големи фирми за боя в България, аз ходих при конкуренцията. Нещо не ни се занимава май и на двамата със свеки. Аз съм и малко сърдита  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms пък и ММ сам предложи да отида до магазина до нас да видя какво имат.

# 554
Мъхче искат ме по рано за да съм под наблюдение.

Общи условия

Активация на акаунт