Мнения за СОУ Климент Охридски -Варна

• 32 561
  • 38
  •   1
Отговори
Какво е вашето мнение за обучението в това училище?  newsm78

# 1
Училището е едно от най-хубавите във Варна. Въпроса е при кой ще попадне вашето дете.
Ако е много ученолюбиво и изключително кротко Ви препоръчвам г-н Георгиев. Добър учител е, но е лош педагог. Ще го накара да учи и ще го научи на дисциплина. Много е строг. Ако обаче детето ви е буйно Ви препоръчвам някоя друга учителка. Успеваемостта на училището е доста добра

# 2
  • Варна
Мнението ми е положително относно обучението.
Тази година ( а и предишните 2-3 ) у-щето на 1во място по среден успех  в града от матурите на 7 мокласниците. Peace

# 3
  • Варна
Тази година ( а и предишните 2-3 ) у-щето на 1во място по среден успех  в града от матурите на 7 мокласниците. Peace

Може ли линк към тази статистика?

# 4
  • Варна
Тази година ( а и предишните 2-3 ) у-щето на 1во място по среден успех  в града от матурите на 7 мокласниците. Peace

Може ли линк към тази статистика?

Няма такава изнесена.Инфото ми е от вътрешен човек. Peace
Средният успех на 7мокласниците там от матурите тази година е 4.80.

# 5
записвам се да следя темата

# 6
  • Варна
И аз така

# 7
И от мен един положителен коментар......синът ми тази година завърши 4кл. и съм много доволна от подготовката.....дисциплината....... разбира се е проблем във всички у-ща,но за някакви драстични прояви не съм чула досега.Преподавателите полагат усилия......но винаги има още какво да се желае.....Но като преподаване съм много доволна,синът ми завърши 4кл.с изключително добра подготовка..... Peace

# 8
И от мен един положителен коментар......синът ми тази година завърши 4кл. и съм много доволна от подготовката.....дисциплината....... разбира се е проблем във всички у-ща,но за някакви драстични прояви не съм чула досега.Преподавателите полагат усилия......но винаги има още какво да се желае.....Но като преподаване съм много доволна,синът ми завърши 4кл.с изключително добра подготовка..... Peace

Много благодаря!Дъщеря ми ще учи 5 клас тази година там и исках да се уверя ,че избора ми е правилен.

# 9
Не препоръчвам това училище след 4ти клас. Такъв хаус настъпва и никой дори самият директор не може да се справи с всички тези полудели учители. Оценки се пишат нереално и неправомерно. Особено лошо мнение имам за учителката по рисуване на 5 клас. Пише 3, 4 и 5ти без всякакви критерии и напълно субективно. Факторът субективност важи и за другите учители. Бих посъветвала всички родители да преместят децата си след 4 клас, не че има голям избор Simple Smile

# 10
Не препоръчвам това училище след 4ти клас. Такъв хаус настъпва и никой дори самият директор не може да се справи с всички тези полудели учители. Оценки се пишат нереално и неправомерно. Особено лошо мнение имам за учителката по рисуване на 5 клас. Пише 3, 4 и 5ти без всякакви критерии и напълно субективно. Факторът субективност важи и за другите учители. Бих посъветвала всички родители да преместят децата си след 4 клас, не че има голям избор Simple Smile
Аз пък съм на точно обратното мнение Crossing Arms.......след 4кл.децата са наистина доста по- натоварени и именно толерирането на оцинките от 1 до 4кл./от някои учители/ и умишленото им завишаване не може да даде реална представа какво е нивото на детето.......и изведнъж в 5кл. нещата влизат в реалните си параметри. Peace
Нашата госпожа до 4кл. никога не е завишавала оценки и съответно сега след 5кл.не е имало кой знае какъв спад в успеха на децата.......като изключим един два предмета където учителките са супер взискателни и изискват мнооооого от децата Peace.....та така.......не съм видяла никакъв хаос при сина ми.......страхотни учители със големи изисквания/може да има някое изключение/но при моя син всички учители в 5кл. бяха на високо професионално ниво Peace.......на който не му изнася ще си мести детето разбира се...... Peace

# 11
  • Варна
Подкрепям горното мнение!
След 4ти клас не на всеки му отърва това у-ще, но вярвайте ми като мине мелачката 7ми клас ,след него осъзнавате ,че е по-добре така!  Peace

# 12
Всеки наистина преценява сам за себе си, но за мен Климент има много претенции, без покритие. Родители, които нямат база за сравнение и са живели само във Варна може и да го харесат. Децата са разюздени, не зачитат униформите, дисциплината се разваля и всичко това след 5 клас. А, за тези, които си затварят очите. Успех! Пиша това мнение за хора, които имат нужда от истината.

# 13
Аз доколкото знам униформите са задължителни само до 4-5 клас.

# 14
Всеки наистина преценява сам за себе си, но за мен Климент има много претенции, без покритие. Родители, които нямат база за сравнение и са живели само във Варна може и да го харесат. Децата са разюздени, не зачитат униформите, дисциплината се разваля и всичко това след 5 клас. А, за тези, които си затварят очите. Успех! Пиша това мнение за хора, които имат нужда от истината.
Истината.....но доста преиначена...... Thinking
Първо униформите са задължителни до 5кл.и синът ми беше проверяван всяка сутрин на входа на училището от охраната за униформа/е те после големите си събличат ризите предполагам но това е друг въпрос/,а малките са изключително изрядни. PeaceВ класа на малкия ми син като влезеш в стаята всички са наредени еднакво облечени по чиновете..... PeaceГолемият ми син беше изгонен от училище от класната си заради прическата/беше подстриган на гребен,не беше нищо фрапиращо но....../съответно подстриган се върна на другия ден. Peace
Що се отнася до дисциплината моля да ми посочиш едно у-ще в което дисциплината е добра Praynig.....База за сравнение имам огромна,имам толкова много приятелки чиито деца са в различни училища......ами положението е трагично във всички училища.Всичко зависи от конкретния учител.......и да някои не успяват да въдворят ред,а други такъв ред въдворяват че по думи на сина ми "Да не съм луд да говоря в час " Peace
Не мисля, че има родител който съзнателно да си затваря очите в ущърб на детето си...... newsm78
И да аз съм от Варна и затова се съобразявам с положението което е в нашия град.Всички училища от към дисциплина не са много цветущи,но поне в Климент се учи......защото знам за някои други как и по колко се учи и когато направя сравнение.......ами предпочитам Климент..... Peace

Общи условия

Активация на акаунт