СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 644
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Tuitito,при теб само Т4 ли беше нисък или и другите хормони имаха някакви изменения?  newsm78
Ами не знам защо,но ме питат и аз като отговоря коя съм според мен(понеже корема ми е много голям) ме поглеждат ей така  Shocked ,и понеже всички казват,че изглеждам на много по-големи седмици и се започва смятане  Laughing Та,така се пообърках,но за себе си намерих в интернет гестограма(или както се казва онова тяхното кръгло календарче) и си се водя по него.

# 586
Здравейте . Днес и аз празнувам 28-ят си рож.ден   Gift  party023.
След снощното неспане и днешната жега може да си преставите колко ми е празнично  Mr. Green
Най-важното е , че малкото ми съкровище е до мен , а другото в мен , нищо друго не ми трябва . Е, не бих отказала и таткото да е с нас ...
Choc_Ka , честито и на твоят рожденник   bouquet

# 587
Весел празник на рожденниците newsm59  ura

# 588
Благодаря за помощта и аз съм харесала на Медела или Авент, между тях се двоумя  newsm78

# 589
Здравейте момичета, една седмица бях на море и чак сега се разписвам в новата тема. Вече съм си в къщи и аз и ще ви следя по обстойно занапред. Grinning

# 590
Ееее много рожденници днес Hug Живи и здрави да са всички newsm59

Ioana хубаво време май уцелихте. На бебчо добре ли му беше на моренцето?  Crazy

# 591
Беше й супер на бебка, времето беше супер, хич не ми се връщаше Simple Smile
Честит рожден ден и от мен на всички рожденници newsm59

# 592
 На всички рожденници днес  newsm59

# 593
  • Пловдив
sealover, честит рожден ден! Желая ти здраве, късмет и много поводи за радост.  newsm59
DianaR, да ви е жива и здрава бъдещата баба и все така да помага със съвети. Името е чудесно, почти колкото моите Резинвабве и Кънка. С Б, може Биренка.  Mr. Green
Много ми се яде днес. Натъпках се одеве и сега пак ми къркори. Гого яде макарони с малко сирене и е много щастлив.

# 594
 Йоана, гледам ти лентичката- време не остана  Crazy Hug

# 595
Здравейте, коремчета  Hug
Тези дни само ви чета когато мога. Почнахме лека-полека да пооправяме. Вчера мъжете сглобиха почти кухнята, ние помагахме с местене на плоскости, миене на чинии, изпразване на стария шкаф, прахосмукачки и т.н. Бая се изморих, даже малко ме посви корема, но сега съм ок.

Въпреки умората, пак не успях да спя  Crossing Arms Будих се поне 3 пъти за по час  Tired и днес съм като пребита.

Малкия все още ми е с кашлица и за сега ще си остане у нас. Утре ме чака голямо обикаляне и не знам как ще издържа, дано е по-хладничко, че в тая жега не се живее  Sick

С покупките до никъде не съм стигнала, имам сума ти неща да купувам и все изкачат разни непредвидени разходи, много ми е притеснено дали ще смогнем с всичко, ремонт, покупки, оправяне и т.н.  Rolling Eyes

Честито на рождениците, да са живи и здрави  nbirthday  Gift  party023  bigdance2

Иначе бебека бая рита тези дни, особено вечер след 1-2 часа  Crazy

А одеве правих омлети със саламче, чушка, сирене и топ. сирене и хляб хем ядох и домат и ..... пак съм гладна  Mr. Green

Аз чакам поканата за фейса и ще съм по-активна, там ми е по-удобно. Лека за сега, после, ако се сетя пак за нещо ще пиша   bouquet

# 596
Sealover, честит рожден ден newsm59 newsm67  Gift
Перличка, за ФБ пиши на Памперс Mr. Green
Аз днес уврях, мога да кажа, че бях в собствен сос, ама се изкъпах и съм човек вече hahaha
Завиждам ви за морето, мене ми казаха, че няма ме водят, да не стане нещо на бебето Crossing Arms пъм мене тъй ми се ходи, даже само краката да си потопя Crazy ех, мечти Blush
А, и ние си имаме такова име Кривотийка, тъй че сори ама и аз съм в кюпа Joy

# 597
Здравейте сладкишчета   bouquet
Честит рожден ден на всички празнуващи  Hug-живи и здрави всички  Hug
Връщам се да ви чета  Hug

# 598
Здравейте момичета  Hug
Първо бързам да поздравя всички рожденици -да сте живи и здрави   Gift
Пак се включвам след голяма пауза, но бях в болницата за кръвопреливане и сега уж сме по-добре с бебка!Хемоглобина ми се качи на 110 и ме изписаха.
Надявам се всички да сте добре и да нямате проблеми.Аз да ви се похваля след това преливане на кръв коремчето ми взе да расте сас скоростта на светлината ,вече съм 102 см  Laughing
поздрави и приятна вечер от мен  Hug

# 599
Честит рожден ден sealover! baloni  party023 Да си жива и здрава и ти и цялото ти семейство, да се радвате скоро на най- прекрасния подарък - новия човек!
Днес деня ми беше мнооого дълъг и мноого хубав! Поразходих се с племенника ми, после малко почивка, следобеден плаж и накрая чистене, пране. ММ ми помага много и когато вършим къщната работа заедно става толкова бързо Simple Smile
Лека нощ от мен и да се наспите добре! Никакви среднощни постове да не виждам  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт