СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 649
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро момичета!

# 571
Добро утро , мамчета.
Да ви питам каква помпа за карма ще ми препоръчате, ама да е електрическа  newsm78
Че само това незнам, иначе си съставих списък, от 50 точки ми е  Thinking
Таткото като го видя и му стана лошо, ама какво да се прави, трябва да сме подготвени  за бебчо.

# 572
Добро утро и от мен  Smile

Верено жегите са голям мор, ама ще трябва да издържим - няма как.
Аз се включвам, за да ви почерпя,   party023  cook newsm38 защото бъдещия татко днес
има рожден ден  baloni И не че да си го хваля, ама ми е прекрасен миличкия Kissing Heart Two Hearts  Kissing Heart
Пийнете и по една студена биричка за негово здраве  cheers

Хубав и мнооого усмихнат ден желая на всички ви  lovekiss

П.С. Аз също смятам да взимам електрическа помпа и моя приятелка ми каза, че на Медела е най-хубава.

# 573
Здравейте, здравейте Mr. Green жегата е навсякъде, събудих се мокра все едно съм се къпала в леглото, а даже не съм се завивала тая нощ
Чоч_ка, честит ти рожденник nbirthday
Вчера забелязох, че приличам на онова човече с таблицата за месеците на първата страница, корема ми вече има форма на топка, ама на къде да се обърна да спя ми е много чудно newsm78
Клара по-късно ще погледна да ти кажа за безсъние какво пише в алтернативната медицина направо те съжалявам, ама то е пълнулуние и днес ще има супер луна няква Thinking

# 574
Tuitito,Petia,Благодаря за мнението. Аз за себе си съм си избрала седмица и си броя,ама те като отида и ме питат коя седмица съм,а не кога ми е термина или последен цикъл и се започва спор  newsm62 Затова се поинтересувах.
Petia,дано се оправите бързо. Аз не бих се притеснявала да звънна на доки за каквото и да е  Hug
Много ми се разхожда,но и аз се събудих все едно съм се къпала цяла нощ,не знам ако изляза как ще е   ooooh! Ама пък не мога да спя на климатик,после съм като робокоп  Tired
Аз също сега се осъзнавам колко малко време е останало и вземам все повече да се притеснявам. Досега ми беше широко около вратлето,ама нещо взе да ме стяга,а сме до под кривата крушата  Mr. Green
Да ви се оплача и на вас,изследвам си периодично хормоните на щитовидната жлеза и до сега бяха в норма и не е имало нужда от лечение,обаче вчера правих нови и единият хормон е паднал под нормата. Много се притесних. Сигурно и за това ще ме натъпчат с хапчета.
С тази бременност съм станала голяма паника. Не бях така,но сега всяко нещо ме притеснява  #Crazy #Crazy Чак сама се дразня на себе си.
Гледах,че коментирате роднините,дано нямам такива проблеми,макар ,че се съмнявам. Би било хубаво ,ако наистина имаше начин просто да не обръщаш внимание и хич да не се впечатляваш,но уви не винаги става..
Опа...извинете..много дълго стана.СПирам  Hug

# 575
Здравейте мамончета  Hug

Ние сме в Родопите на семейна сбирка и тук е с някой друг градус по-прохладно, та е идеално. Стела вече излезе на разходка с баба си и дядо си и направо се чудя какво да правя с времето си  Laughing

Пете, що не идеш на лекар? Иначе вчера точно гледах някакъв репортаж за справяне със стомашно-чревни инфекции, както препоръчваше една хомеопатка. Та тя препоръчва точно гентамицин (обясни, че въпреки, че е антибиотик не се усвоява чрез тъканите на храносмилателния тракт и не уврежда лигавиците) и след това активен въглен. Както и Шуслерова сол номер 8 (никога не съм ползвала таквоз чудо, та не знам, само предавам какво рече жената). Също така много вода, но на малки глътки, за да не се обезводни, но и за да не връща всичко веднага. Според нея е препоръчително да не даваш на детето да яде, ако не иска, докато се оправи.

Това пък с мерките и теглилките на бебето се убеждавам, че е страшно относително нещо. Да не говорим, че те бебетата явно имат моменти на растеж и моменти на почивка и зависи как го хванат. Да не говорим, че ги изчисляват по формула според дължината на фемура и обиколката на главичката.

За електрическа помпа и аз съм чувала, че Меделата е номер 1. Моя приятелка дори ми беше дала нейната, но на мен ръчната ми беше по-удобна и не съм я ползвала.

Ани, като каза как миришеш на домати и си представих. Охх, ама то много хубаво, ммм!

Раясветлина, свекърва ти е... нямам думи. Как е възможно просто  ooooh!

Хайде това засега от мен!
  bouquet

# 576
Добро утро, мамчета Hug Днес май няма да се мърда никъде, ще е един от най-горещите дни Confused Какво ще правя не знам...та лятото едва сега започва Confused

Choch_KA жив и здрав да ти е рожденника и много да ти помага с бебчо newsm59

Хубав и усмихнат ден ви желая Hug

# 577
Choch_KA да ти е жив и здрав рожденика, хубав празник днес
За чревните инфекции, разтройства и тн. аз лекувам с прахчета, но винаги може да звъннете и на личния и да го питате какво да си вземете. А за повръщане има и сиропчета, хомеопатични.
А за мерките на бебето всичко е много относително, те мерят скелетната големина но колко мускулна маса е натрупало се вижда като се роди, това няма как да го определят по бедрена кост или по глава.
Ние пак изчезваме към Западния парк
Приятен ден

# 578
Здравейте!

Choch_KA честит ти рожденник - жив и здрав!

Седмаче и аз пия хапчета за този хормон, още преди да забременея. Не се притеснявай, по-добре така, отколкото е да не знаеш, че има проблем  и нищо да не пиеш. И аз съвсем случайно го изслезвах, не съм и предполаала че може да имам проблем.

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 11:07 от tania_tsvetanova

# 579
Tania,така е. Но досега като е нямало проблем и сега изведнъж  Shocked Паниката е голяма  Laughing Трябва да се науча да приемам нещата по-спокойно,че малчо като се роди какво ще правя  Joy
Днес ми се очертава скучен ден  Tired
Choc_Ka,Пропуснала съм да ти честитя за рожденника  Hug Само да те радва и слушка  Mr. Green

# 580
  • Пловдив
Choc_Ka, да ти е жив и здрав рожденика. Много да се обичате и слушате взаимно. nbirthday
kotkincho, точно това знам и аз за гентамицина, ама и един имодиум му дадох и днес е бетон. Вика-здрав съм, дай да ям. Викам-не може. Ще яде бисквити и днес. Вчера аз съм си виновна, че повърна-да. Накарах го да яде картофите, верно пасирани, но... Като не им се яде, наистина не трябва да ги мъчим, ама той като ми е такъв слабичък и ме е страх и лекарствата да му дам ей така на гладно.  Tired Иначе утре ще ходя за болничния да си взема, та ще я питам АГ какво мога да пия, че то лятото тепърва почва.
Boyanova.90, аз си взех на Cangaroo новата електрическа помпа. На импулси е, изглежда щадяща. Ще си я нося още в родилния дом, защото и двата пъти ми тръгва по много кърма и се запушвам. А и за момента нова е най-евтина на пазара. Само на Нук четох, че не стават електрическите. Ако имаш възможност си вземи Медела, може и мини. Няма да сбъркаш. За тях само хубави неща чета.
Казаха за болницата, ако искаме да си вземем стерилни превръзки за раната, че там слагали марля с лепенки. Гледах, че има водоустойчиви и момичетата се къпели с тях без проблем като ги раздвижат, а и са 10ина лв 5 бр, доколкото разбрах. Ще си нося аз.Предния път само се миех оттук-оттам и беше ужасно, хеле юли месец. Crazy
Днес пак няма да се мърда. Дали да не идем до някой магазин да купя пелени? Има комплекти с шарен бархет.
А, вчера разбрах, че и бившият ще си имат бебе, но в края на годината. Моите деца таз година ще се побъркат от бебета.  Mr. Green

# 581
  • Пловдив
Честит рожденник! И нашата бъдеща баба днес има рожден ден! Да е жива и здрава, че ей го на какви хубави съвети дава като педиатър. Тя прави днес 77 години. И двамата с мъжо сме едни изтърсаци - майките са ни били 35 и 39 години когато са ни раждали. Аз да не остана по назад живот и здраве на 37. Ама такова ни било писано.
Пете не е много добре тая работа, че си имам педиатър под ръка, че хич не се старая да ги запомням нещата, разчитам на нейните знания. Ама да е жива и здрава по бързо се реагира отколкото докато изровя от интернет информация  Grinning
В петък докато пътувахме в колата му викам на ММ дай да мислим сериозно за име, хайде сега кажи с буквичката А първото любимо дето се сетиш и той веднага без да се замисли вика Алкохол...
И до тук спряхме Алкохоличка Валентинова Караиванова  ooooh!
Реших да не продължавам с Б, В, Г...
Да не си помислите, че е дърт пияница сега.... пффффффф слаба ракия е той...

P.S. Започвам 30-та седмица аз.... та така... неостана дето се вика...

# 582
Здравейте и от мен
Таз нощ не съм спала много-много,че нещо ме боли ниско от ляво,ама не постоянно,чат-пат.
Та се чудя какво може да е,нещо бебо притиска сигурно  newsm78
Все си намирам да се притеснявам за нещо
Чудя се,ако ида на спешен кабинет дали ще ме прегледат,или ще ме пратят при моя доктор
Хич не знам процедурите с тия спешни кабинети  Thinking

# 583
nenimira,Би трябвало да те прегледат. При проблем през почивните дни,аз съм ги посещавала не веднъж и никога не са ме връщали... Макар,че всяка болница си има различна политика,не знам. Ако има някой от твоя район да каже Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 13:02 от Седмаче

# 584
Привет !
 Седмаче и моя е нисък и от 14 г.с пия хапчета ,а преди беше в норма ,не е нещо страшно Hug А защо питат теб за седмицата  newsm78 аз и да кажа имат си една карта с въртящи кръгове и си проверяват.
Choc_Ka да е жив и здрав и много да те слуша ! newsm67
DianaR честито и на празнуващата баба ,още дълги години да е до вас !  bouquet
Цитат
И до тук спряхме Алкохоличка Валентинова Караиванова
Joy hahaha корем ме заболя от смях ,това си е паметен бисер  Wink
За помпите на Медела има много добри отзиви,ако ми потрябва ще вземем такава ,за първите дни взехме Авент механична.
 -Petia- това е супер идея ,не знаех че има водоустойчиви ,миналата година операцията беше с вътрешни шевове и 1 месец пазене  Crazy А няма ли начин да е пластика  newsm78? Имам и такова чудо и на 3я ден се изкъпах без проблем Rolling Eyes
Имаме си имена и двете баби са на седмото небе ,отстъпих малко но пък мисля че си струва  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт