Mistresses-нова драма по ABC

• 36 907
  • 229
  •   1
Отговори
# 45
  • Вестерос
На 18.06

# 46
Да побутна малко ... Laughing
Много ми е странно без Алиса, заради нея загледах сериала (обожавах Чародейките Heart Eyes), сега ми е едно постно. Още повече, че от всички Джос ми е неприятна, а в момента е с централна роля.

# 47
  • Вестерос
 JoyВалия, все едно аз съм го писала , ама дума по дума  Hug
Имам надежди за новата Simple Smile За сега ми харесва.

# 48
JoyВалия, все едно аз съм го писала , ама дума по дума  Hug
Имам надежди за новата Simple Smile За сега ми харесва.
Hug
Новата, Дженифър Еспозито, си я спомням най-вече от Samantha Who... и там и беше подобна ролята - на малко луда, меркантилна и все с чаша в ръка  Laughing Забавна е .

# 49
  • Вестерос
Аз май никъде не съм я гледала , но в днешния епизод ми хареса още повече  Joy

# 50
  • Cavan, Ireland
Ехаааа, почнал е третият сезон значи, сега ще си сваля да гледам довечера  Hug

# 51
  • Сидни
Сега гледам втория сезон. Мн ми харесва.
На мястото на Савана и аз нямаше да мога да избера...но все пак Хари...мн ме кефи още от един австралийски сериал и сега като го видях пак  Heart Eyes И все пак съм в Австралия, имам афинитет.
Доминик също ме кефи, но и този Зак е мн хубав.
При Джос лекарчето също е бомба, макар с това с обувките леко да е плашещо  Mr. Green
При Керън ми е леко нереално- уж такава уважавана психоложка, а това поведение...не ми се връзва нещо.
Гледам нататък...

# 52
elenaz, кажи къде може да се гледа от чужбина?

# 53
  • Сидни
аз тегля от пиратбей

# 54
  • Cavan, Ireland
Аз тегля от torrentz.eu защото не отварям нищо българско. А пиратът пък ми е забранен от доставчикът  Tired

# 55
В youtube има качени първите епизоди от трети сезон.

# 56
Гледате ли ?  newsm78
Придоби неочакван обрат с това убийство. Как се подреди  Джос не е истина просто.
Малко странно ми се разви връзката им с Хари. Уж, голяма любов, обърна гръб на сестра си и за какво, разделиха се при най-малкото сътресение.
И любимата ми Карън. В първи сезон мислех, че ще е консервата на групата, а с всеки следващ сезон все повече ме опровергава  Mr. Green

# 57
На мен това са Карън ми идва в повече някак не се връзва с типажа на героинята или поне това което са ни показали за нея може би има нещо в миналото при нея. А за Джос настина добре се подреди уж услуга да направи и накрая. Алиса Милано сигурно вече е родила и затова така и покриха героинята. Който не е забелязал актрисата беше бременна предния сезон и постоянно я снимаха отблизо че да не личи ама си личеше.

# 58
  • Вестерос
На Алиса бебето на 1 година ще стане. Алиса се отказа от сериала, защото го преместиха в Канада, а тя живее с децата си в Калифорния и не иска да се мести.

# 59
  • София
Жалко, все я чаках да пристигне да защитава сестра си в съда...
Извинявам се за нахлуването  Crazy
Джос и на мен ми е много антипатична, но от друга страна - най-после и типична американка в сериал - грозна. Хари ми е любимец, Марк също го харесвам, жалко че се пропи пак. На докторчето на Джос много му с радвах, любимец ми беше и като Стрелата в Смолвил.

Общи условия

Активация на акаунт