Mistresses-нова драма по ABC

• 36 923
  • 229
  •   1
Отговори
# 210
Да не е имало двоен епизод? При мен свърши как Карън си чупи токчето и залита  newsm78 ДЕца и всякакви такива не съм виждала  Thinking

Бяха 2 епизода в 2 поредни дни. Днес излезе вторият.

# 211
Ааааааааааааааа! Ей сега отивам да го гледам! Благодаря  bouquet

# 212
  • Вестерос
Скрит текст:
Тъпото с Хари е , че нали уж имаше репродуктивен проблем  , а сега двечки Grinning

И това, че не са видели тялото е много тъпо да, при положение, че кой я е разпознал, като роднините й са в Корея  ooooh!

# 213
  • София
Скрит текст:
Тъпото с Хари е , че нали уж имаше репродуктивен проблем  , а сега двечки Grinning

И това, че не са видели тялото е много тъпо да, при положение, че кой я е разпознал, като роднините й са в Корея  ooooh!

Скрит текст:
А той някакви днк изследвания ли беше пуснал,че нещо го изтървах този момент  newsm78
И сега като няма тяло ще продължавам да се чудя - жива ли е мъртва ли е.

# 214
Скрит текст:
Не вярвам да е жива, но пък е доста странна появата на новата Карън!

# 215
Мн съм разочарована, че няма да има др сезон.
Не съм гледала, но жалко, че точно любимката ми са гътнали.

# 216
  • София
Аз си мисля за открадната самоличност. newsm78

# 217
Сиси, напоследък стана малко скучно ... по-добре да го спрат сериала сега, от колкото да западне изцяло  Rolling Eyes
сий.сий, и аз си помислих така в началото и дори смятах, че е детегледачката, но ако това е въпроса ще е малко тъпо за мен

# 218
  • Вестерос
Официално не е спрян.

Хари взе една сламка от момчето и пусна тест

# 219
И аз чета че не е спрян официално нито пък е потвърден все още. Вероятно изчакват реакцийте от финала.

За Камериерките чета че авторите призовавали феновете да подкрепят нов сезон в страницата във фейсбук. Лично аз смятам че просто искат да дигнат рейтинга и него ще го подновят.

# 220
Скрит текст:

Да, ама дори и с репродуктивен проблем е напълно възможно.

Но за мен е глупава появата му. С какво ще допринесе? Трябваше линията да си върви Хари-Джос-децата им, а не така да води настрани-появяват се някакви деца от предишни връзки. Close

Иначе това с Карън...представяте ли си 4 сезона да сме я гледали, а пък всъщност да си е измислила всичко и да е откраднала живота на тази жена Laughing не разбирам и тази идея на сценаристите. Какво се опитват да направят? newsm78

# 221
  • София

Иначе това с Карън...представяте ли си 4 сезона да сме я гледали, а пък всъщност да си е измислила всичко и да е откраднала живота на тази жена Laughing не разбирам и тази идея на сценаристите. Какво се опитват да направят? newsm78

Интересно би било,ама все си мисля,че ще е нещо друго. Simple Smile
Това със сламката направо съм го пропуснала.  Laughing

# 222
Субтитри за последните два епизода има ли?

# 223
Все пак ми се иска Карън да се окаже жива, макар и измамничка да е.

# 224
Единственият образ, който не харесвам, е този на Карън. А това с появата на новата такава, определено е странно хрумване на сценаристите.
Може децата на Хари да са преди репродуктивния му проблем.

Общи условия

Активация на акаунт