Юнско слънце вън пече, мечтата ми е второ сърчице - ТЕМА 38

• 27 446
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Естлар - Весел и незабравим меден месец! Прекарай си така, че цял живот  да не можеш да забравиш тези дни! Защото медения месец е един малък сватбен празник, наистина! Simple Smile Не мисли за разочарованията, а си създай нови, свои, ваши и единствени емоции, чувства и изживявания! Simple Smile

# 586
Здравейте, момичета!
luba_ani  не се отчайвай. Графиката ти е супер и да не е станало този месец мисля, че е въпрос на време.
V V   fertilization fingerscrossed
Маги дано да премине скоро гаденето
Estlar пожелавам приказно пътешествие. Смятам, че като разтоварите стреса с хубави изживявания бебето ще се получи.
toito   Hug Hug Hug
dbojidarova78 браво за оптимизма
dikssi89  бързо да оздравяваш
Моя син се разболя от скарлатина и два дена беше с висока температура, зачервено гърло, възпалено ухо и ужасен обрив. Много гадна болест.  Cry

# 587
Хей привет на всички  Hug Hug Hug как сте в този прекрасен слънчев и прохладен ден.

toito радвам се да те видя, как сте вие има ли яснота, кога откривате сезона на любовта  Heart Eyes.

Аз след като прекарах вчерашния ден в глад и вечерта се натъпках, като свиня реших, чеее няма пък да се дам на гаденето ии отказвам да  Sick Sick Sick тъпо и упорито  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Днес ми е по-добре поне към момента, сутринта закусих иии за малко ми призля ама стиснах зъби и отказах да върна поръчката  Mr. Green. Голямо съм говедо ама пък си и говоря на бебоците, че са моите принцеси и няма да тормозят мама така да и става зле  Mr. Green. Сега мисля да опитам и да обядвам, пък давидим.

Току що сервирах новината на шефа си, абее не му стана много хубаво, започна веднага да крои комбинации как ще се справят без мен, да съм измислила с това майчинство, колко време няма да ме има как и кой ще ми поеме задълженията и разни такива. Казах му, че имам желания ако има възможност да се мяркам на работа за по няколко часа, моят мъж работи на смени ии мисля, че бихме могли да се организираме така, че да мога да избягам от вкъщи за по 2-3 часа между храненета или нещо такова и да идвам да поработвам, амаа трябва да го помислим. Чувствам се добре, че му казах още от сега, за да има достатъчно време да се измислят и комбинират нещата, поне съвеста ми е чиста, а и това ме тормозеше. Не съм очаквала да се зарадва, нооо това е все пак най-важното. Наистина бих искала да опитам да комбинирам нещата, ако мога да идвам да поработвам няколко часа тук, защото и финансово ще си помагаме все пак на едно майчинство ще ни е доста трудно. Не съм коментирала с мъжът ми, но се надявам да ме подкрепи.

Пожелавам на всички прекрасен и обичлив ден иии чакам положителните тестове  Hug

# 588
  • София
Маги, а така, не му се давай на пустото гадене. Mr. Green Добре, че си казала на шефа си навреме, при всички случаи това е по-добрият вариант. Дано ги съчетаете нещата и да няма недоволни. Peace

# 589
Като дебил съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, всичко ме боли, все едно всеки момент ще ми дойде М., но и днес направих един тест! newsm78 Естествено –.
Имам още един, запасила съм се, но ще го запазя, ако евентуално ми закъснее! Praynig

# 590
Милата...

Аз за Маги имах невероятно предчувствие, че ще е бременна и сега за теб имам също. Хахах, ще кажеш, че съм някоя врачка.
Дано утре БТ се вдигне.

Мен ме ядосаха  #Cussing out

# 591
V V кой те ядоса ? Да поспамим малко темата за разнообразие  Mr. Green. Мен разбира се ММ сутринта ме ядоса, чеее щях да помета земята с него, добре че дойдох на работа сега хич не ми се прибира, щото знам, че за глупости или ще се заяждам с него или няма да му говоря цяла вечер, а пък си давам сметка, че сега съм по-чувствителна и наистина за някакви глупости се дразня, той не го зсалужава и прави всичко възможно да ми е добре, амаа мен понякога ме дразни, че ми диша въздуха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green женска му работа  Mr. Green

# 592
V V кой те ядоса ? Да поспамим малко темата за разнообразие  Mr. Green. Мен разбира се ММ сутринта ме ядоса, чеее щях да помета земята с него, добре че дойдох на работа сега хич не ми се прибира, щото знам, че за глупости или ще се заяждам с него или няма да му говоря цяла вечер, а пък си давам сметка, че сега съм по-чувствителна и наистина за някакви глупости се дразня, той не го зсалужава и прави всичко възможно да ми е добре, амаа мен понякога ме дразни, че ми диша въздуха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green женска му работа  Mr. Green

Хахаха, не е мъжа ми, ама топло, топло  Laughing
Дано да ми мине до довечера, че "работа" имаме  Laughing

# 593
Милата...

Аз за Маги имах невероятно предчувствие, че ще е бременна и сега за теб имам също. Хахах, ще кажеш, че съм някоя врачка.
Дано утре БТ се вдигне.

Мен ме ядосаха  #Cussing out

А дано да се окажеш права с предчувствието си и за мен! Hug

Ооооо, мъже, какво повече да кажа! Mr. Green И ММ днес така ме вбеси и без това последните дни съм достатъчно раздразнителна, но се сдържах да не избухна!

# 594
  • София
Ооооо, мъже, какво повече да кажа! Mr. Green И ММ днес така ме вбеси и без това последните дни съм достатъчно раздразнителна, но се сдържах да не избухна!
Не знам как се сдържате да не избухвате, аз съм много лоша и ММ ядоса ли ме, въобще не му прощавам. Sad Уж се опитвам, но не ми се получава... Е, той и той е едно говедо и не пада по гръб, което още повече ме дразни. Mr. Green

# 595
Тeddy оооо хич не се сдържам, ядоса ли ме...жална му майка. Помитам земята и нищо не може да ме спре и нищо не му спестявам, после съжалявам за жестокостта си, амааа той пък що ме ядосва  Crossing Arms  Crazy  Mr. Green, много добре знае какво ме ядосва иии пак го прави, абе толкова ли им е акъла в главата не мога да разбера - понякога се заканвам да напиша на огромен бял лист и да го лепна на хладилника, нещата които ме вбесяват, не са много сигурно се броят на пръстите на едната ми ръка иии пусто каааак не запомни или го прави нарочне не знам  ooooh!

# 596
Момичета не чакам на 08.07 много ли е рано да си взема един тест днес ?

# 597
Оптимист !!! много е рано още, и аз не чакам тогава и мисля на 7ми да правя тест или най-рано на 6ти ако изперкам  Crazy

# 598
  • София
Маги, същата работа! В това отношение имам чувството, че всички са еднакви, въобще не ни слушат и целта в живота им е да вгорчават нашия! Mr. Green
Оптимист, рано е, няма смисъл да се вкарваш в излишни филми. Изчакай да ти закъснее ден-два и тогава.  Peace

# 599
С първата ми бременост направих тест три дни преди датата на която трябваше да ми дойде и ми отчете, но сега чай е доста раничко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт