Юнско слънце вън пече, мечтата ми е второ сърчице - ТЕМА 38

• 27 476
  • 738
  •   1
Отговори
# 675

исках да ви питам - може ли да се слага упойка при правене на зъб, ако има бременност ?

И мен това много ме интересува. Аз и снимка трябва да правя, доктора каза, че няма проблем, защото не се снима цялата уста, а само конкретния зъб.

# 676
Панди, благодаря ти мила  Hug Hug Hug

Момичета, на мен ще ми изскочи сърчицето, още не мога да го повярвам ... много съм щастливааа и много ме е страх дали всичко ще е ок!! Благодаря ви за пожеланията!!!  newsm51

Спомням си, една от вас ми беше казала: "Внимавай какво си пожелаваш" Та ... така е  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 16:08 от toridim

# 677
Не, не  може. Ако имате и най-малкото съмнение - никакви упойки и снимки! Като се разбирах с моята зъболекарка последния път, не знаех, че съм бременна, но предполагах. Тя искаше да ме прати за нимка, но ми каза "само ако смяташ, че не си бременна". Отговорих "ами има такава вероятност". "Тогава в никакъв случай", каза тя. На следващия ден разбрах, че съм бременна, а на по-следващия бях на зъболекар и като й казах, че направо е познала, много се смяхме. Simple Smile НО не пожела да ми работи зъба, защото без упойка каза, че щяло да боли. Каза да отида като съм 4-ти месец и сега... точно това ми предстои...

# 678
значи ще гледам по набързо да мина тази част и после да бебеправим, че с упойка ми е мн по-леко  Hug

# 679
toridim честито  newsm63
V V Azira_smile не може упойки и снимки да, казала ви е Пандичка .То ако не е нещо сериозно се търпи и без упойка, на мен до сега само веднъж са ми слагали  Crazy а не е като да нямам пломби...  Mr. Green

Аз след малко излизам малко на разходка и реших да се отбия да купя тестче или две..за утре сутрин с първа урина.Би трябвало да отчете ако има нещо, защото ги смятам 14дни след О ,въпреки че до М има 2,3 дена..  newsm78

# 680
Ех включих се да проверя дали сте добре всички и само хубави новини браво момичета
toridim , maggie_m  майки геройни браво на вас  Hug
Ние си бебе-правим , всеки ден, казах на мъжо че не си разбирам кога ми е овуто Rolling Eyes и трябва да се трудим всеки ден  Laughing той нямаше нищо против и така мисля че това ще е нашия месец  Praynig
Хайде още добри новини, да приключим тази тема и да започнем с още по хубава изпълнена само с  EFP   bouquet

# 681
WhiteDove хаайдееее на положителните тестове  Praynig Praynig Praynig стискам палци и да ни зарадваш утра рано рано сутринта.

ssunshine_85 и на вас стискам палци, щом се обичате и то по мноооооооооооогооо няма начин да не се сбъдне и вашата мечта  Hug

# 682
  • UK
 wavey Торидим честито и тук   bouquet Браво Маги  Hug
Ние днес минахме 1-вата ФМ всичко ние перфектно Praynig Бебетата са си в отделни сакчета с една обща плацента и мнооооого са порастнали, имат си мънички ръчички и краченца Heart Eyes
Пожелавам такова щастие и на вас мили момичета Hug

И аз да ви опраша  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 683
wavey Торидим честито и тук   bouquet Браво Маги  Hug
Ние днес минахме 1-вата ФМ всичко ние перфектно Praynig Бебетата са си в отделни сакчета с една обща плацента и мнооооого са порастнали, имат си мънички ръчички и краченца Heart Eyes
Пожелавам такова щастие и на вас мили момичета Hug

И аз да ви опраша  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Браво на вас Hug Hug Hug
Да се наредя под прашеца ,пък знае ли човек...

ssunshine_85, стискам палци Praynig Praynig Praynig

white dove,утре сутрин с  EFP

# 684
Браво момичета  Hug Hug Страхотни новини прочитам след края на работния ден  Peace
торидим , коконче , маги Много се радвам за всички ви  Hug Hug Пожелавам ви всичко да е наред до края и на финала да гушнете едни хубави и пухкави бебчета Simple Smile Дай боже и ние в най скоро време да изпитаме тези вълнения.
Много  Hug Hug Hug Hug за всички Simple Smile

За малко да забравя  Blush
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 Благодаря за прашеца  Hug

# 685
кокона, колко сладко звучи - нека винаги всичко да е идеално  Hug
ще стискам палци WhiteDove   bouquet
ssunshine_85 с оптимизъм винаги се постига целта   bouquet

# 686
Мерси момичета, дано дано дано!...
Събирам малко близначен прашец от Маги и Кокона за двойно повече късмет   Wink

newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

# 687
WhiteDove, стискам ти много палци, а дано да видиш заветните две чертички! Hug

Кокона, радвам се, че ти и бебчетата сте добре! Hug

Аз съм на село до неделя. Тук ми е толкова спокойно и релаксиращо! Mr. Green

# 688
Тородим, честито и от мен!!!
Успех на всички бебеправещи!!! Hug Hug Hug Hug
Маги, аз бях на преглед на 2-ри, като преждевременно се върнахме от морето и ми казаха, че съм в 6-та седмица, но за сега плода отговаря кто за 5-та. И затова поразмишлявах върху твоя пост. Защото, четох , че когато си постъпила в болница са видели сърчиц, а при мен много трудно го вия. Ето защо  Laughing Laughing Laughing

# 689
  • София
На мен никога не са ми слагали упойка при работа върху зъб.Само, когато ми вадиха един.
Всилко друго-пломби, пилене, вадене на нерви е било без упойка.
Боляло ме е, но сякаш не нетърпимо. Ходила съм при няколко зъболекаря и никой не е отварял дума за упойка. Та се зачудих защо слагат  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт