Юнско слънце вън пече, мечтата ми е второ сърчице - ТЕМА 38

• 27 475
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
dbojidarova78 дъщеря ми ще направи 8 след няколко седмици. Ние вкъщи много гледаме National Geo. Там има много хубави документални филми една от поредиците се казва "В утробата". Даваха преди около месец два точно за близнаци, е не дават как се правят, но пък хубавото е че дават естествено раждане и то в много хубава среда сред семейство и приятели, майките са с упойка и процеса става много приятен и не е стресиращ. Попитах я дали иска да види, как се раждат бебетата и дали това я притеснява. Тя отговори, че иска и не я притеснява. Изгледа филма спокойно, а самото раждане го дават наистина в целия му процес как излиза бебето. Та така за това е на ясно, кое е естествено раждане и кое е с операция, но знае, че докторите се грижат мама да не страда и в същото време бебетата да са добре. А също още нещо, което ми каза и се смях много, каза, че някаква нейна съученичка и казала, че бебетата ставали по 2 защото идвали от някакви си топки на мъжете, които били 2  Joy Joy Joy. Е тук вече трябваше да и кажа, че няма такова нещо и нейната съученичка нещо не е разбрала или обяснила, но пък не успях да скрия смехът си що за логика имат децата  Mr. Green

# 706
dbojidarova78 дъщеря ми ще направи 8 след няколко седмици. Ние вкъщи много гледаме National Geo. Там има много хубави документални филми една от поредиците се казва "В утробата". Даваха преди около месец два точно за близнаци, е не дават как се правят, но пък хубавото е че дават естествено раждане и то в много хубава среда сред семейство и приятели, майките са с упойка и процеса става много приятен и не е стресиращ. Попитах я дали иска да види, как се раждат бебетата и дали това я притеснява. Тя отговори, че иска и не я притеснява. Изгледа филма спокойно, а самото раждане го дават наистина в целия му процес как излиза бебето. Та така за това е на ясно, кое е естествено раждане и кое е с операция, но знае, че докторите се грижат мама да не страда и в същото време бебетата да са добре. А също още нещо, което ми каза и се смях много, каза, че някаква нейна съученичка и казала, че бебетата ставали по 2 защото идвали от някакви си топки на мъжете, които били 2  Joy Joy Joy. Е тук вече трябваше да и кажа, че няма такова нещо и нейната съученичка нещо не е разбрала или обяснила, но пък не успях да скрия смехът си що за логика имат децата  Mr. Green

Хехе, и това е яко!

Хубаво правите, че пускате на детето такива филмчета! По-добре да знае истината, а не какво са му казали на улицата, макар и да е неизбежно... Първо си мислех да обяснявам това на дъщеря ми някой ден с цветенца и градинки, най-много докато е на 3, а пък после, да, хубаво трябва да си помисля как ще го обясняваме по-нататък. При вас кога бяха първите такива въпроси?

Simple Smile

# 707
 newsm62 newsm62 newsm62 да,искренно се забавлявам като слушам разговорите на Вики с нейните приятелчета,понякога има страшни бисери... Joy
Ние също сме гледали тези филмчета дори ги имаме на диск,но тогава беше по-малка и нищо не сме коментирали.Благодаря ти, че ме подсети за тях-трябва да ги изгледаме отново заедно Peace

Е,след такова настроение тази сутрин не може днес да няма поне един  EFPХей,НЕчакащите,зарадвайте ни Hug
Jungle_gill,въпросите при нас започнаха около 5 годишна възраст

# 708
Магииии, умрях от смях с вашето "цуни гуни".  Joy Joy Вие ли й обяснихте нещата за птичките и пчеличките или от другаде са се постарали??  Mr. Green

# 709
Jingle_Gill и ♥Пандичка♥ всъщност ми се наложи рязко да обяснявам за нещата от живота, когато беше на около 4-5 години и кучето ни, което също е женско се разгони за първи път и му дойде цикъла. Тогава детето попита защо и капе кръв и аз просто на човешки език обясних, че жените когато достигнат определена възраст и така се случва, тя го прие много спокойно, обясних, че това означава, че вече могат да имат бебета и не е нищо страшно. От тогава тя го прие нещата, като нещо хубаво защото са свързани с бебетата. После може би година по-късно започна да пита и и обясних на детски език, че в мама има яйчице, а тате дава една семчица и така от двете става бебе - е тогава избегнахме разговора, как точно тате дава семчицата, но явно не е била на тази вълна. Вече към 6 годишна възраст в детската градина взеха децата да говорята за секс (бях шокирана от познанията на 6 годишните). Тогава се наложи по-повърхностно да обясня с две думи, че когато двама души се обичат много правят секс, явно беше достатъчно защото не ме попита как точно го правят, а може пък в детската другите да бяха изяснили процеса в детайли  Mr. Green и така. За мен е важно нещата да се поднасят на децата с много спокойствие, ако не му покажеш на едно дете, че това е нещо много особено и специално или пък да му каже не говори така, така не се говори и разни такива неща - тогава те приемат нещата от живота много естествено. Забраниш ли му да използва думички като секс и разни друго гаранцииия, че ще ходи и само това ще повтаря. Моята дъщеря знае, че това са неща, които се говорят само с мама и тати и доколкото имам информация не ходи да разказва насам натам, какво знае амаа детска градина, училище и улица е неизбежно да окажат и те влияние.

# 710
Добро утро, момичета!
Искам да благодаря на всички ви за подкрепата и многото стиснати палци! Hug Hug Hug
Но няма да се похваля този месец, сутринта БТ се понижи, което е показателно какви ще са резултатите. Sad Не е било писано да стане сега!!!

# 711
Магиии хахаха, искрено се позабавлялвах, мила Grinning Много ти е било забавно с тези въпроси Grinning Grinning Grinning
Luba_ani съжалявам, мила.Но докато лелката не дойде има шанс. Кой месец пробвате?

# 712
любаани, съжалявам, надявам се следващите месеци да се ръсне цялата тема с много положителни тестове и всички да се радваме  Hug Hug

# 713
Здравейте и от мен!

Маги много се смях  Mr. Green

Любаани, не се отчайвай. Пък и докато не дойде М. нищо не е сигурно.

# 714
Нели А., пробваме от 4 месеца, не е много наистина, но си мислех, че ще стане по-бързо! Да ама не! Mr. Green

Някъде по-назад в темата бях споделила, че имам едно по-странно, по-различно усещане, даже бях сигурна, че този месец сме успели с опитите, но.... съм сгрешила!
Няма да драматизирам сега, няма смисъл, въпреки че съм много, много разочарована!
 Hug Hug Hug всички вас!

# 715
 HugВсички те разбираме идеално и знаем как се чувстваш,ноооо всяка от нас ще се похвали ако и когато е писано Heart Eyes

# 716
Здравейте! Черпя ви който квото пие  Drunk Wine Glass cheers  food010 че моя син днес рожденик!  Да ми е жив и здрав и все така любопитен  Joy На него всичко му се обяснява както си е, няма птички няма пчелички, няма щъркели. Както и за всяко друго нещо. На мнение сме, че ако му се каже по правилния начин може да се избегне конфузната ситуация.
 Jingle_Gill напълно разбирам какво ти е, преди 6 год. и аз минах по твоя път и сега ми предстои пак  preggo newsm30
Торидим  newsm63 благородно ти завиждам! Да са добре бебчетата и да ти е леко бременеенето.
luba_ani и аз си мислех че като е станало първия път веднага и втория ще е така, но бая поработихме  luvbed
Аз ще взема да поработя малко!
Хубав ден!

# 717
HugВсички те разбираме идеално и знаем как се чувстваш,ноооо всяка от нас ще се похвали ако и когато е писано Heart Eyes

Права си, така е!  Peace

disni007, да ти е живо и здраво детенцето и много, много да ви радва!!! Hug

# 718
disni007,да ти е живо и здраво момченцето!!!!Пожелавам му много късмет, усмивки, да бъде горд и щастлив батко Hug  bouquetМежду другото колко време опитвахте докато се случи чудото?

# 719
disni007 да ти е жив и здрав малкия голям мъж, много да ви радва и слуша иии най-прекрасно детство му пожелавам  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт