Фотокниги - Слънцето напече 10 тема фотолюбителят започва вече

• 95 810
  • 541
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря bouquet

# 466
Здравейте, може ли код за снимки 4/6, благодаря

# 467
Здравейте момичета и момчета! 
Имам едно бързо въпросче.  Laughing Все още не съм получила календари, пуснати от кравичката да пътуват на 04.12.2015, досега никога не са се бавили толкова много.  Confused
Има ли други чакащи от този период? И знаете ли как мога да проверя в пощата дали не са там (съответно нямам тракинг номер)
Благодаря ви. bouquet
ф

Монте календари -4 на брой още ги няма 😒 Как пък един поне не дойде? Мисля днес да отскоча до пощата, въпреки че с техните тетрадки, в които си записват всичко ме съмнява да открият нещо! За 4 та година поръчвам календари, но не мисля да продължавам! Писах им преди 2 седмици, казаха да чакам още, хм!

Някакви идеи какво да напрВя?

# 468
  • Карлово
За кой сайт искаш?

# 469
Пиши им пак, кажи, че са минали повече от два месеца. Предполагам, че ще ти ги пуснат пак. Но виж кога са ги пратили те, да са минали два месеца от както са пуснати, не от поръчката.

# 470
За кой сайт искаш?

Artscow.com Simple Smile

# 471
Здравейте момичета и момчета! 
Имам едно бързо въпросче.  Laughing Все още не съм получила календари, пуснати от кравичката да пътуват на 04.12.2015, досега никога не са се бавили толкова много.  Confused
Има ли други чакащи от този период? И знаете ли как мога да проверя в пощата дали не са там (съответно нямам тракинг номер)
Благодаря ви. bouquet

Монте календари -4 на брой още ги няма 😒 Как пък един поне не дойде? Мисля днес да отскоча до пощата, въпреки че с техните тетрадки, в които си записват всичко ме съмнява да открият нещо! За 4 та година поръчвам календари, но не мисля да продължавам! Писах им преди 2 седмици, казаха да чакам още, хм!

Да ви споделя какво ми отговориха от сайта:

Thank you for your email.

We understand your concern about these two orders. Due to the possible delays that may have arise during transit, delays in delivery may occur. As they are ship under the same address, it would not be possible for two orders lost atthe same time. For this case, please allow more time for delivery or we will wait for atleast one order to be returned by the post office as it may be undeliverable.

Thank you.

Best regards,
Lanie

Не мисля, че при подобно отношение ще поръчам повече от тях! Те и бабите и прабабите вече спряха да питат за календари!  Cry Някакси все ми се струва, че от 4декември до сега е предостатъчно време. Неприятно ми е, че доста труд хвърлих да си направя бг китове, отделни дизайни за всеки един, парите които платих въобще не ме притесняват!

Реших да споделя, за да се знае, че има такива случаи. И аз 3 години бях доволен потребител, но край!

# 472
Здравейте,
Няколко месеца не съм пускала снимки и днес гледам, че безплатните сто снимки към artcow вече са с доставка 10 долара. Откога е така? То вече не си струва май. Някой може ли да сподели български сайт, който прави снимките с хубаво качество и на хубава хартия, и що годе на поносима цена? Simple Smile
Благодаря!

# 473
e,скъпо стана,как 10 долара ? Да не си сложила нещо повече,или друг размер ( не 4/6 )

# 474
e,скъпо стана,как 10 долара ? Да не си сложила нещо повече,или друг размер ( не 4/6 )

Да, вдигнали са цената.Миналия месец поръчвах за 10$ ,няма да поръчвам вече...

# 475
Здравейте,

Някой да има кодове за календари, които не му трабват?

Благодаря  bouquet

# 476
  • София
Dear Customer,

We are writing to inform you that the order is returned by the post office. Reason stated: unclaimed. It can be re-shipped via registered airmail and $2.49 will be deducted from your cash dollars. Please confirm the address below. Thank you!

И сега??  newsm78 newsm78 newsm78
Нищо не съм получила от пощата! Поръчката е от Jun 22,2016

# 477
Сигурно от пощата са пропуснали да ти пратят известие или се е загубило. Но нали поръчките идват най-много за 2 месеца, от Януари до сега може би е трябвало ти да им пишеш поне няколко писма, или да проверяваш в пощенския клон. Знам ли! Може и в централната поща да е отишла пратката и като не е взета определено време са я върнали на подателя.

# 478
  • Бургас
Поръчката е от юни месец, а не от януари Peace

# 479
упс, моя грешка,  Embarassed извинявам се,
много бързо е дошла и се е върнала тая пратка 

Общи условия

Активация на акаунт