Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 107~

• 50 927
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • У Диспансера ...♥♥♥
Няма го 44 еп. Четете ве хора,то си е написано,че ще се забави ooooh!
Мерси душици златни за серията,аз 44 мога да го изрицитирам  Mr. Green тъй че 45,ще ми дойде много добре Hug Hug Hug
Аааааа, аз прочетох, че малко, ще се забави по трасето 44 серия.
Наде Hug аз за Марто,че иска линкове за 44 еп. го написах,а тия нашичките мърморанки си ги знаем Joy Joy Joy

ами аз попитах преди да е написано,че го няма..от къде да знам, затова питам...кажете просто Няма го и това е.. благодаря за 45 епизод.
Нали ти написах няма го, и за да няма бъдещи такива въпроси уточнявам предварително ,защото повярвай ми ще има със сигурност въпроси от тоя сорт Peace

# 631
Бай Дъ Вей, аз субтитри не мога да редя, но мога да превеждам текстове от английски. Да го имате в предвид ако ви се наложи  Peace

# 632
# 633
Манка, nadya_s & Janilina, Renate60, ild7210 ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за положения труд. Това е за вас
Скрит текст:

И още нещо, снощи на купона  сте обсъждали Левент, че е само за Неви  Heart Eyes, ок, съгласна съм че тя е първа в списъка, ама само за нея, Ча го делите сума си народ, а Баръш, трябва да пуснете и мен, please
Забравих да поздравя всички момичета за прекрасните колажи чок гюзел
Петрова беше дала и спалнята на Хазал, снощи бяха tweet-ли, че тя не е в хотел, а в къщата на близки приятели, обичат я много хора, и аз я ловкам, както и вас
хубава вечер, до по-късно
Виждам, че темата се оживи, 8 нови отговора

# 634
# 635
Сис,кой е този момък,от някой нов сериал ли?  newsm78  Grinning

# 636
Момичета  благодаря за 45 епизод! Hug извинявайте ако съм пропуснала някой! newsm51
Пожелавам ви хубава вечер!

# 637
Забравих да благодаря  ooooh!

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП !!!

# 638
Сис,кой е този момък,от някой нов сериал ли?  newsm78  Grinning
Сис,да от Стрелчока и сега във върколаците го гледам  Peace

# 639
А Релакс да не би да ти е харесал сериала.

# 640
  • У Диспансера ...♥♥♥
Момичета,като по запознати,виждате ли Кашкавалката на тази снимка,аз мисля че е там,ама не съм сигурна,така че кажете и вие newsm78
Оп,опс Mr. Green

# 641
  • У Диспансера ...♥♥♥
А това пише,че била приятелката на Корай,дали е истина не знам,ама е чок симпатяга Mr. Green

# 642
А Релакс да не би да ти е харесал сериала.
аз почти го свърших имам 2 серии от 3-ти сезон  Mr. Green и битти

# 643
Латинодива, special for you and yr team

# 644
Вторник излиза 3 епизод и до колкото имам инфо епизодите ще са 22.Но серияла си е готин.

Общи условия

Активация на акаунт