Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои подходящи подаръци за учителите?
Какви са някои препоръки за насърчаване на лятното четене при децата?
Как се лекува парадонтозата в Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои подходящи подаръци за учителите?
-
Какви са някои препоръки за насърчаване на лятното четене при децата?
-
Как се лекува парадонтозата в Канада?
Лечението на парадонтоза в Канада може да включва изваждане на зъби и поставяне на импланти, което може да бъде скъпо. Може да се избере и консервативно лечение, като редовно почистване, миене и масажиране на венците. Пчелното млечице също се споменава като потенциално полезно средство. Важно е да се консултирате със зъболекар за най-подходящото лечение за конкретния случай.
-
Какво представлява електронният лекар?
-
Какво е мнението за зъболекарите в Канада по отношение на лечението на пародонтоза?
Мерси 

) И като се започнаха едни щуротии, имала съм 12 кариеса. Пък този какъв бил, пък ония какъв бил. А мама също гледа снимките на монитора. Като излязохме майка ми беше изумена. Коментира, че това е бизнес тука и гледат как да ти вземат парите. От всичките 12 кариеса ми каза кои 3 да оправя. Другите са много малки и може никога да не станат кариеси. Е това от мен. Изводите за Вас.
само да ти надушат застраховката и се започва една подмяна на пломби, едни снимки, едно чудо! Последният път, хигиенистката ми каза след почистването, че зъбите ми са в мн добро състояние, почти нямат петна и няма натрупан зъбен камък. Когато дойде момента с плащането - хоп 230 долара (почистване и годишен преглед) - аз се оцъклих. Значи мн,добро състояние, но писала в картона ми 2-ра степен от 4 възможни (колкото по-висока степен толкова повече пари)...
аз моята я нося винаги. Стигаме до границата и аз обеснявам ситуацията, казах, че имам здравни карти на децата, а мъж ми шофьорска книжка, а тя само отговори - отивайте до емиграционните. Там за по-малко от 10 мин направиха проверка, върнаха ни червените паспорти и ни помолиха най-учтиво да си носим резидентските карти следващият път, защото ако не им работела системата щяло да се наложи да се върнем в Щатите 
anibani,направо ме срази.То и аз имам подобни наблюдения от зъболекарите,но ти уби всичко детско в мен.Егати...направо оставам безмълвна...