Пазаруване от Aliexpress.com 3

• 64 205
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте, тази тема я пишете със скоростта на светлината, няма изчитане  Laughing!

Да питам по-опитните на пазаруването от Алито. Ако напраяв поръчка, но без да я платя, като преди това съм влезнала през Extrabux, за да имам cashback, после питам продавача за отстъпка и я платя впоследствие, дали ще ми отчете cashback или не? nikid или друг по-опитен пробвали ли сте го?

# 376
Другия с намаление Simple Smile само че тези цени са доста надути и намалението ги прави нормални  Joy
Janice xue's store

# 377
  • ES
Да, някои цени са така

# 378
  • Бургас
Днес са ми върнали парите от продавача измамник. Пуснах диспут преди два дни и не съм ескалирала. Проверявайте си банкирането.

# 379
  • Ямбол
Здравейте! Може ли някой да ми помогне с проследяването на тази пратка rb399439235cn Нещо не мога да се справя

# 380
  • ride my bike...
"Arrival at inward office of exchange"
Това ми е като статус на поръчката. Как да го разбирам?

# 381
  • Бургас
Здравейте! Може ли някой да ми помогне с проследяването на тази пратка rb399439235cn Нещо не мога да се справя
На мен ми излиза, че на 20 е била на авиолинии Пекин. Имам една от 17 качена на самолета и още не е кацнала в БГ, много бавно летят тез самолети  Mr. Green изчака ми се чакането....помрънках си, олекна ми.

# 382
По писанията ми към Али-то за продавача, от когото всички получихме еднакви тракинги -имам изчерпателен отговор.
Thank you for contacting AliExpress.

I am sorry to hear that the seller provided the same tracking number for your friends. I understand you wished to be assisted. Let me assist you today.

To protect your interest, I would recommend that you open a dispute for the order and contact the seller to agree on a mutual resolution for the issue.

Please note that the Open Dispute button will be available from the 6th day after the seller ships out your products up to the day the order is completed. Therefore, you are advised to open dispute after June 21.

To proceed with processing your refund, please follow up the below steps:

1. Sign in to the "My Orders" section of your AliExpress account.

Не, че ви интересува, но много подробно са обяснили, че след 6-тия ден, когато уж е шипната поръчката се появява бутона за диспут. Към края на писмото ме успокояват, че ще си получа парите и безкрайно ми се извиняват за причинените неудобства. Мили китайчета Laughing

Имам следният въпрос - след като ескалирах диспута, чакам повече от 3 дни, пише ми процесинг. Имат ли имейл към който да се обърна, или да чакам да се промени статуса?
Трябва ли някъде допълнително да се регистрирам?

# 383
  • au bout du monde
Не мога да отворя диспут newsm78 отваря ми страницата, пиша всичко, зарежда  и после пак същата страница. Така ли трябва да е или да прехвърли към подтвърждение за отворен диспут?

Поръчах си бански , дано да ми станат. Притеснявам се горнището да не ми е голямо Confused Ако някой има такива да сподели как са размерите : http://www.aliexpress.com/snapshot/242145193.html

# 384
# 385
# 386
изчака ми се чакането....помрънках си, олекна ми.

За пратки от Китай трябва търпение, понякога за две седмици пристигат, понякога за месец  Peace
От Англия получих вчера, 25 дни пътува, а ей къде е- през две държави от мен.
Все пак това, че ги купуваме евтино нещата си има и обратна страна, а тя е по-дългото чакане и известен риск да получим нещо, което не отговаря на размер, или качеството не е добро.

# 387
Не мога да отворя диспут newsm78 отваря ми страницата, пиша всичко, зарежда  и после пак същата страница. Така ли трябва да е или да прехвърли към подтвърждение за отворен диспут?

Поръчах си бански , дано да ми станат. Притеснявам се горнището да не ми е голямо Confused Ако някой има такива да сподели как са размерите : http://www.aliexpress.com/snapshot/242145193.html
Съобщението не може да бъде изпратено. 'La Libellule' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.
Изчисти си входящите мила!

# 388
  • Ямбол
misi77 благодаря

# 389
Получих още една пратка http://www.aliexpress.com/snapshot/237602077.html силиконов калъф за таблет. Много съм доволна и пристигна бързо.

И на мен ми писаха, че ще ми върнат парите от този с 60%.

Общи условия

Активация на акаунт