Пазаруване от Aliexpress.com 3

• 64 079
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
ох,отказвам го това колело....не ми се рискува
...как се отказва ?

# 46
  • Ямбол
 точно описания случай от bugaboo за поръчаните "евтини"якета от ebay, които "бяха пратени" и предоставен тракинг номер,а реално получавате пакет найлони с 1 китайска паричка #Crazy  ,ми е разказан от моя позната,пуснала десетки поръчки.
Мислих и аз да споделя,но не исках да ви отегчавам предварително,все пак искрено бих се радвала да си получите реалните пратки  Peace

# 47
ейй, тия китайци са опасна работа,ама аз от 2 месеца гледам за колело и знам,че един звънец е за 20лв,ама на ....болестно състояние е шопинга

# 48
  • ES
А след един такъв бум дали няма да му падне рейтинга главоломно на търговеца като не прати нищо, а и цените му не са в центове

# 49
Колко от тези, чиито поръчки са били неизпратени или прекратени ще поставят отрицателен отзив? Рейтингът дори и лееекинко да падне, нали ще има голям брой продажби направени.

# 50
Добре де, ама ние реално какво очакваме? Сериозно ли купуваме нещо за 0.01? Ами те тези хора може и да са китайци /или мангалчета, както една съфорумка беше нарекла един продавач/, но всъщност са човешки същества, които дишат, ходят, хранят се, обичат, страдат...Разбира се, според мен, няма нищо почтено в това да пуснеш листинги с такава цена за да си вдигаш рейтинга, но най-вероятно въпросния продавач гледа на клиентите си точно така, както някои от нас гледат на тях. Мангалчета!

Та не знам. Аз лично се опитвам да уважавам хората, с които контактувам, "включително" и тези, от които купувам нещо. Защото те продават за да хранят семействата си. И това би трябвало да е почтена и достойна сделка и за двете страни.

Затова и оставям негативни коментари, когато са такива, дори и с риска да получа и аз негативна оценка. В този свят трябва да има малко повече справедливост и уважение и някак приемам, че това е и моя задача.

И общо взето ми е ясно, че едва ли има стока на този свят, която реално да струва 0.01 долара. Следователно за да опитам да купя нещо такова за мен означава, че или очаквам нещо нереално, или "набутвам" някой отсреща, който по някакви негови причини плаща от собствения си джоб реалната цена на стоката, както и нейната доставка.

# 51
Записвам се в новата,че още си чакам първата поръчка.Изчака ми се чакалото Tired Още някъде из Китай,а мина 1 месец ooooh!

Никид,  bouquet за темата.

# 52
sunny6913 мила,аз от няколко сайта пазарувам,пиши кое конкретно те интересува,да покажа?

bubchen редактирах,мерси!

Anais точно 1 пост над твоя,Coolmummy е писала за доставката  Shocked ,към продавача е безплатна,но тук при доставка ще се наложи да плащаш.Попитай,дали може да прати с Китайските пощи.(макар и по-бавни,са абсолютно безплатни)

Истинско съкровище си  Heart Eyes интересуват ме ФДТ на MAC благодаря ти предварително   bouquet

# 53
  • В реалността
Добро утро, момичета и момчета
Хонгконските пощи по-бързи ли са от китайските? Питах един продавач колко ще ми излезе, ако си доплатя за Сингапурските, но сумата е почти колкото и на самия артикул - 11$. Той ми предложи Хонгконгските, но не знам дали наистина са по-бързи. Казах му че трябва да проверя и дали няма да дължа допълнителни такси, като не съм му казвала, че искам да ми праща с тях.
Пак му писах дори че само искам да ми каже колко би струвало. Артикула по принцип е с безплатна доставка с китайските пощи.
Снощи като се прибрах видях, че ми е писал това

I will add a little price now, you take after me, modify the price, according to the original to you.

и цената в кошницата ми е увеличена с 4-5$.

Не мога да схвана точно какво има предвид.

Моля ако някой разбира да ми обясни и да каже дали наистина Хонгконгските пощи са бързи.
Предварително ви благодаря

# 54
Момичета и аз се навих да поръчам от този с отстъпката...Имате ли идея какво е това:
http://www.aliexpress.com/store/product/Since1987-garment-steame … 93_963267431.html

На този му отправих запитване в петък, относно начинa на изпращане, но изобщо не ми отговори. А в никакъв случай не бих поръчала с този начин на доставка, защото сметнах, че ще платя поне още 80-90лв. такси на Ин Тайм.

Изпраща ги с Хонконгската поща
а тя е безплатна ли Гери???

# 55
  • ES
Момичета и аз се навих да поръчам от този с отстъпката...Имате ли идея какво е това:
http://www.aliexpress.com/store/product/Since1987-garment-steame … 93_963267431.html

На този му отправих запитване в петък, относно начинa на изпращане, но изобщо не ми отговори. А в никакъв случай не бих поръчала с този начин на доставка, защото сметнах, че ще платя поне още 80-90лв. такси на Ин Тайм.

Изпраща ги с Хонконгската поща
а тя е безплатна ли Гери???
Получавала съм поръчки с хонгконгските пощи и не съм плащала нищо до сега.

Пак да кажа, стоките на този продавач не са по 0,01 $. Наистина цените им са повече от добри, но повечето основни цени са и доста надути, преди да се сложи намалението, например има тишъртки за 300$ цена преди намалението. И има доста хора поръчали, т.е. колкот му се вдигне рейтинга от поръчките, толкова после ще падне ако е недобросъвестен. В случая се страхувам да ме ми изпрати нещо, което не отговаря на това, което съм поръчала или пък да се налага голямо доплащане в пощата.

# 56
  • Варна
Вчера ви молих за помощ да намеря тези: http://www.aliexpress.com/item/High-quality-fashion-semi-drag-wo … -k/789006685.html , обаче ги бях гледала и в кафяво или бежово същите, но не можах да ги откритя. На някой попадали ли са му?   bouquet

# 57
Записвам се заинтригуваме сайта, ще взема да пробвам с една малка поръчка  Sunglasses Само да попитам когато гледам нещо от детско най-вече и е примерно 4$ и го отваря и ми дава цена 12$ за 3 бр. означава ли че не може да се поръчва по единично  Sad

# 58
  • В реалността
Когато си задаваш параметрите на търсене, чекни 1 piece only, или на долния ред задай количесво 1-1 или 1-2 ако примерно би искала да вземеш две от артикула. Най-вероятно ще го намериш и от друг продавач

# 59
  • Балчик
Не искам да ви разочаровам, но преди време доста момичета поръчаха от ибей някакви пухени якета за смешни пари, имаха и тракинг номер, а след месец получиха пликове с по една стотинка или даже празни. При диспут им отговаряха, че продавачът е предоставил тракинг номер, че е изпратил стоката. Не помня какво беше развитието нататък, но мисълта ми е, че това, че са предоставили тракинг номер, не означава, че ще получите точно същото нещо, което сте поръчали.  Peace

Затова руснаците заснемат на видео всяко отваряне на пратката, което може да се предостави при диспута като доказателство какво е получено.

Общи условия

Активация на акаунт