Пазаруване от Aliexpress.com 3

• 64 149
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Моите гащи на CK, нещо не мога да ги открия. Вече 11-12 дни са Awaiting Receipt, а по тр. номера нищо не излиза.
Ще видите ли дали на вас ще ви излезне инфо RB500715434CN.
Ако нищо не излизне до утре как предлагате да постъпя, да пиша на продавача, той да провери номера ли ?
Той има ли го тракинг номера или аз да му го изпратя ?

# 76
Здравейте, оказа се че, този с 60% ми е пратил всичките 20 поръчки с един и същ тракинг номер, но и една друга жена тук от форума има същия тракинг номер като моя, на всичкото отгоре сега нямаме бутон за диспут.Ако и вие имате този номер RB618293411CN , дайте да видим какво ще правим.Моля за съвет или помощ. Sad

# 77
Бутонът за диспут излиза 3 дни след шипинга, ако се не лъжа. Другия вариант е да се пише директно на алито, има го някъде труднооткриваем мейла.
Но по принцип просто се изчаква малко.
Да речем, че за 1 човек за всичките поръчки един номер е ок - пътуват заедно Rolling Eyes (не че го вярвам де). Но ако за два съвпадат, вече...

# 78
Бутонът за диспут излиза 3 дни след шипинга, ако се не лъжа. Другия вариант е да се пише директно на алито, има го някъде труднооткриваем мейла.
Но по принцип просто се изчаква малко.
Да речем, че за 1 човек за всичките поръчки един номер е ок - пътуват заедно Rolling Eyes (не че го вярвам де). Но ако за два съвпадат, вече...

За съжаление съвпадат и не знаем какво да правим, ужас Sad

# 79
Здравейте имам една поръчка от 06.06 с номер за проследяване.Но никъде не се появява информация.Но най ми странен трикинг номер  RA409485744CN.   До сега всичките ми поръчки са започвали с    RB  а тази с  RA. newsm78

# 80
Здравейте, оказа се че, този с 60% ми е пратил всичките 20 поръчки с един и същ тракинг номер, но и една друга жена тук от форума има същия тракинг номер като моя, на всичкото отгоре сега нямаме бутон за диспут.Ако и вие имате този номер RB618293411CN , дайте да видим какво ще правим.Моля за съвет или помощ. Sad

Ха сега де, и моят е същия. Да знаеш, че нищо няма да получим. И сега какво? newsm78
И аз нямам бутон за диспут, а времето което тече е 38 дни, при положение че доставката е 15-60 дни. И като изтече това време някой знае ли какво става?

# 81
  • Балчик
Няма нищо странно, има и номера с А.

# 82

Ха сега де, и моят е същия. Да знаеш, че нищо няма да получим. И сега какво? newsm78
И Никид май беше поръчала при този, дано тя каже какво да правим, аз съм се набутала триста и няколко лева, дано намерим решение Sad

# 83
  • Балчик
кой е продавачът?

# 84
# 85
  • Балчик
Благодаря, слагам го в черния списък. Simple Smile

# 86

И Никид май беше поръчала при този, дано тя каже какво да правим, аз съм се набутала триста и няколко лева, дано намерим решение Sad

и аз съм същия номер ooooh!

# 87
Моля, други ако имат същия тракинг номер RB618293411CN при този с 60% отстъпка да пишат, за да видим какво ще го правим този измамник  newsm78  #2gunfire

# 88
Много неприятно.

Момичета, обсъждали сме и преди, изключително важно е да прецените продавачите. Моят съвет е да не вярвате на нереално ниски цени, неутвърдени продавачи, липса на отзиви... В крайна сметка е по-добре да платиш няколко долара отгоре от друг продавач, но да получиш нещо, нали?

Погледнете тук: http://help.aliexpress.com/safebuyingtips/Tips_on_how_to_avoid_f … n_AliExpress.html

Т.е. самият сайт е публикувал съвети как да се пазарува по-разумно, защото, уви, от тях не зависи дали дадена стока ще пристигне при вас изобщо или в какво състояние.

# 89
buyer@aliexpress.com
Това е мейлът, на който може да се пише директно на алито concerning order ....
Един вид прескача се диспутът, за който така или иначе няма копче в момента явно. Би трябвало да се пише, че всички поръчки от акаунт .... са с един и същ тракинг номер, както и от поне още няколко потребителя, очевидно става дума за измама.
Оттам нататък би трябвало да се получи някакъв отговор.

Общи условия

Активация на акаунт