Пазаруване от Aliexpress.com 3

• 64 118
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Според мен телефон от Китай , поне да е марка китайска а не реплика . Има добри марки телефони потърсете и в други теми . Wink

# 616
# 617
Направих поръчка на 06.06, още ли не е излязла от Китай или аз не се ориентирам RB388527923CN ?
Благодаря предварително!

# 618
  • Ямбол
pavleta_kolova ориентирай се по описанието за следене на пратки на 1 стр.На 11.06 е излязло,но повече инфо няма за момента.

# 619
Никид всички дадени сайтове на 1 стр ги пробвах и точно защото не ми излиза инфо попитах, май 3 седмици са доста да си стои в Китай  Thinking

# 620

unfaitful76 тел. се праща с DHL,ще ти излезе златен,тук ще плащаш бая такси.

този тел,мисля не е лош http://www.aliexpress.com/item/US-version-hot-model-i9300-phone- … ch/747139989.html

или този  http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-3-7days-EM … 25_922082403.html

никид, благодаря ти за препратките, първия ми хареса, а и доста бройки от него има продадени, само дето има и оплаквания, че GPS-а не работи и микро картите също.... в крайна сметка всичко си е до личен късмет!

# 621
  • Пловдив
pavleta_kolova , и аз имам 4 пратки, които като проверявах от сайтовете, постнати на 1 стр., не ми излизаше нищо. След като реших, че е време да идват (след около 12-15 дни), почнах да проверявам в сайта на Български пощи и така ми излезе, че едната поръчка ми е пристигнала. Взех си я с разпечатка на тракинг номера и даже си сефтосах роклята  Laughing
За останалите пратки нямаше инфо, но днес цъфна и втората доставка. Чакане му е майката!
Успех с проследяването.

# 622
Стасита благодаря за обнадеждаващия отговор! А в бг пощи пак ли с тракинг номера търсиш?

# 623
  • Ямбол
pavleta_kolova и аз  проверявам в сайтовте на 1 стр.примерно този 17.трак,там си излиза.А за БГ пощи,също има линк къде да следиш,но ако не е влязла в Бг,няма да покаже нищо Simple Smile

# 624
  • варна
Момичета как да търся реплики на Мис Сиксти и Булгари - за бижута става дума...как ли не въртях нищо  не намирам ooooh!

# 625
Аз имам опасения, че е възможно ако попаднат на митница стоки-реплики да бъдат конфискувани заради нарушаване на правата. Не съм сигурна в това, което казвам, но ако някой тръгне да поръчва такива неща, може би е хубаво да потърси информация предварително.

# 626
  • Ямбол
реплики Мис Сиксти случайно ако попаднеш,иначе каквото и да пишеш,не излиза.Аз от ТАОБАО съм поръчвала доста реплики и дрехи и бижута на марката,никаква опасност няма за митница,споко!

# 627

вече ги поръчах даже Simple Smile

никид  newsm51  love001 coolcool  и всички други такива емотиконки Simple Smile)) ти и тези обици ми направиха деня хубав днес Simple Smile))

и все пак-защо аз не можах да ги намеря? newsm78

# 628
  • ES
По повод картите - уточнявайте каква е /дебитна, кредитна/ когато казвате, че има или няма такси.
Моята в ДСК е Виртуална ВИЗА към дебитна карта. При пазаруване с Виртуалната НИКОГА не ми вземат такси, нито ми ги включват към изтеглената сума - това не вярвам някъде да го правят, таксата трябва да се вижда отделно /gery_to коя е банката ти?/. Няма и месечна такса. Имам само месечна такса 1,25 лв. за поддържане на сметката към дебитната карта.
Да кажа и за ОББ, въпреки че скоро не съм я позвала за интернет пазаруване. За Кредитна Виза преди вземаше по 0,5% от сумата на покупката.
МОята карта е дебитна виза, банката ми е испанска. Като правя преводи към българска банка не ми взимат такса, като към страна членка от ЕС, а в българската банка ми взимат, че са ги получили (смях). Мислите ли, че българските банки не си слагат никаква такса за плащания извън ЕС, като моята си слага, но ми я обявява, макар да не я показват на отделен ред в извлечението. Играят с курса на деня, вие как си смятате колко лева ви излизат продуктите, на какъв курс?

# 629
  • ES
....
Ох, дълго стана, но да кажа и аз заглеждам репликите на S4.Мъж ми беше харесал един, беше на "промоция" от 130 на 80 $, но на мен ми се видя много измамно.Иначе имаше и меню на БГ.Ще е чудесно ако някой сподели лично мнение.(да кажа в момента ползвам Huawei , чисто китайска марка купен в БГ- много е добър, китайците си знаят работата Wink)
Телефоните под 100$ нямат 3G

Общи условия

Активация на акаунт