КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 074
  • 806
  •   1
Отговори
# 600
Докато дойде финала на мащабното предаване, хората заспаха.
Обичам да гледам реклами, ама много ми ги накъсват, с тая къртица. Ако може по-кратки да бъдат Grinning HAHahhahaa

# 601
Новини, новини everywhereeeeeeeeeee

# 602
Ти пък,к'ви новини,к'ви реклами  Mr. Green От толкова Къртица не можем нито реклами,нито новини да гледаме  Mr. Green

# 603
Нямаше ли и канал "News7"? Да ги дават там всичките извънредни новини.. То на човек да му писне вече.

# 604
Трябва да запълнят времето.. След 1 часа трябва да го докарат..

# 605
Ясно е това. Ама няма как след толкова часове да не се дразниш...

# 606
Защо пък трябва да казват как продукцията е помагала на Киро. Много просто ходил е в определени моменти вместо на преглед при лекаря в апаратната и там психолозите са го съветвали как да се държи и какви мисии ще има. Много просто. Всичко е ясно, по ясно.

# 607
Трябва да запълнят времето.. След 1 часа трябва да го докарат..

Ми да бяха дали по смислени клипове Tired

# 608
еее, разгеле, свършиха новините, пфуууууууууу

# 609
  • Варна
ииииииии Любо

# 610
  • До морето :)
Аз Киро го заподозрях на мисията с камъните които мъкнеха. Тогава взеха мисията със съвсем малко, а Киро направи една недоволна физиономия. Въобще жокерите не съм ги гледала, без това се оказаха безсмислени.  ooooh!

# 611
  • София
Сега Рут ще се хвърли на врата на Любчо Simple Smile))

# 612
Показаха ни преди да кажат. Любо.

# 613
Любооооооооооооооооо

# 614
Защо пък трябва да казват как продукцията е помагала на Киро. Много просто ходил е в определени моменти вместо на преглед при лекаря в апаратната и там психолозите са го съветвали как да се държи и какви мисии ще има. Много просто. Всичко е ясно, по ясно.
По принцип трябва. Винаги в другите държави показват как Къртицата е саботирала мисиите, защото цялото предаване се върти около това!

Общи условия

Активация на акаунт