Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 93

• 31 513
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Офффффффффффф, тая Дениз много тъпо парче, кво само пише писма бе, да иде там, да каже какво знае  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 631
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Убиеца на Ферат е Гюней не не може не чух правилно нали  Rolling Eyes

# 632
Убиецът на Фърат е Гюней!  Честито!

# 633
Айде, да прочетем заупокойна молитва за ВНЛ-то!

# 634
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не мога да повярвам Гюней браво бре... Бурак трябва да знае също  Peace

Той полудя тотално  Crazy

# 635
Убиецът на Фърат е Гюней!  Честито!

Joy Joy Joy

Честито на тези, които сега разбират! Peace
Останалите досега просто чакаха търпеливо да се разбере. Peace

Както ще изчакаме търпеливо да се разбере и за другите работи - например за това, че Кузей няма да изостави Джемре:)

Момичета, не се дразнете на Зейнеп, какво да прави милата, такъв път си е избрала - пътя на злобата. Факт.

Гюней и тази серия до момента не се променя - все тръгва с този, в когото са парите  Joy Joy Joy
в случая - милата Айнур.
Колко е добра само - да помогне на всички.
Интересно ми е какво ще се случи с тая тройка със Сами и Хандан накрая. Rolling Eyes

# 636
Тоя Гюней зацапа свещите  Shocked Rolling Eyes  ooooh!

И тия двете пак не показаха ясно - кого искаше да застреля Гюней - Кузей или Ферат?  newsm78 Щото изобщо не стана ясно  ooooh!

Оф, тая серия, само ей така стоя  ooooh! и само тая емотикона мога да използвам  ooooh!

# 637

Да, изненадана съм ! Peace Значи, все пак има топки, не бил такъв страхливец . Сега да го видим братчето му Кузи !

И не се целеше в Кузей, можеше да убие няколко пъти !
Невероятен Буура !  Peace

# 638
И тия фрагмани са пълен бош - вер  ooooh!

Нищо не стана както го показаха там  ooooh!

# 639
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Разбиха Ви Джемрейки. Този път няма проблем със сигналите.
 Joy Joy Joy

# 640
Тоя Гюней зацапа свещите  Shocked Rolling Eyes  ooooh!

И тия двете пак не показаха ясно - кого искаше да застреля Гюней - Кузей или Ферат?  newsm78 Щото изобщо не стана ясно  ooooh!

Оф, тая серия, само ей така стоя  ooooh! и само тая емотикона мога да използвам  ooooh!

Гадината се целеше в брат си и аз така го видях и после рязко се обърна към Ферат ей гадина е до мозъка на костите си  #2gunfire

# 641
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гюлтен каза, че отива да се изкъпе и да си легне. Джемре й каза да не заключва вратата.
Кузей вика за бебето. Хандан не е казала още на Сами, тя вика, че останала изненадана. Кузей вика да кажат на Гюней, че имал право да знае, срамота било. Казва й, че ако не му каже ще съжалява. Кузей й обещава той да не казва.
Хандан пита Г защо е ходил при Айнур. Тойк казва заради Джихан. Хандан вика нарочно ли го правиш на инат ли ми правиш? Пита го къде отива и той вика , че още гледа. Тя пита кога. Той казва в най-скоро време.
В писмото на Дениз до Кузей пише, че не й е вдигал телефона, казва, че убиеца е Гюней.
Още търсят Дениз. Шереф казва, че ще е добре да я  намерят и освобождава служителя.
Гюней се обажда за още едно оръжие. Този му казва, че е чел вестниците и че ще трябва да почака за ново. До края на седмицата , Гюней казва, че трябва спешно. Казват му, че ще му се обадят. Иска да се обажда на Шереф.
Кузей казва, че нищо не е приключило, голямото парти предстояло. Кузей я имитира 1 2 3 хахаха  Joy Joy
Коментират играта.
Дж казва , когато стават да я целува, той казва, че ще го прави така или иначе.
Дж: мой ред е, чакай. Кузей: чифт шестици
Гюней; Аз стрелях, заради теб станах убиец, проклет да си.
Гони майка си...
Излизай Излизай.
хандан: какво правиш?
Гюней:Притиснат съм в ъгъла, той е щастлив, ще се женят, ще се женят. Махай се, какво да не правя? Махай се.  Ще видите на какво съм способен.
Кузей репетира как ще поиска Джемре.
Кузей: Луд ли си бе, какво си говориш сам, каква файда? Няма смисъл от тези разговори.
Чуди се г-жо Гюлтен или лельо Гюлтен да й казва  Joy
Кузей: Вай.
Дж: Харесва ли ти?
К: Играта на таблата те разкрасява.  Много си хубава. Моя жена ли ще бъдеш?
Г: Джемре...
Джихан пожелава лека нощ. Щял да звъни на някой. Сами вика говори от домашния, защото Айнур му даде телефона. Казва му да говори, колкото иска.
Айнур казва, че ще прави чай. Сами иска да поговорят.
С: отдавна искам да поговорим
А: слушам те.
С: съжаляваш ли, че се ожени за мен
Д: леля Хандан се обажда
Х: Сами, Сами.
С: Защо плачеш?
Х : Г полудя. Изгони ме.
С: Къде си
Х: не знам къде да отида. Изплаших се
С: не плачи, ей сега идвам.
Х: няма на кой друг да звънна освен на теб
С: успокой се идвам .
Сами казва, че след малко ще се върне.

# 642
  • Варна
Аааа,какво ще кажете за Хандан ',анъм?И нея я бива!Шест плюс!
 Peace

# 643

Да, изненадана съм ! Peace Значи, все пак има топки, не бил такъв страхливец . Сега да го видим братчето му Кузи !

И не се целеше в Кузей, можеше да убие няколко пъти !
Невероятен Буура !  Peace

Тук не съм съгласна.... Гюней изчакваше Кузей да вземе решение... Нарочно изчака, според мен се изнерви на Кузей и него искаше да застреля  Peace

# 644
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гюлтен казва, че щяло да е хубаво, ако и неговите родители са били там. Казва, че е много щастлива за тях, но дъщеря й щяла да си отиде, чувствала празнота.
К: Майко Г, благодарим ви за хубавата почивка.
Г: не започвай де.
Д: най-хубавата почивка в живота ми любимите ми до мен
Гюлтен казва, че ще имат и други почивки с внуците.

Общи условия

Активация на акаунт