Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 93

• 31 496
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Не съм съгласна - Гюней можеше да застреля и Кузей и Джемре няколко пъти ! Можеше да го застреля и в гръб, когато тръгна към Джемре, но стреля във Ферат . Прицели се на няколко пъти, държа го на мушка - защо не го застреля, ако е искал тогава ? Какво му попречи ? Дори и да е искал да убие Кузей, което не е така, но да предположим, че е така - защо не го направи ? Нали го мрази, ненавижда го, иска да го види мъртъв - защо не го уби ?

Да му имам късмета на Кузей ! Не стига, че има майка като Хандан, ами тъща като Гюлтен, ако му се падне !  ooooh!

Зейнеп - злобна, отмъстителна....ми такава е, защо сте изненадани ?! Но, както казва Дафне,  Hug безапелационно показаха защо !
Заради " обичам те" казано от Джемре към брат му Peace

# 661
Ивана  Hug и аз така мисля! Много показателно е, че още не е станала сватбата. Ама да видим.
Хел, Зиз  newsm51 newsm51 newsm51 утре като гледам отново серията ще видя в кого се целеше Гюней.

# 662
Айде, още го оправдавайте тоя Гюней.......... пфффффффффффф, загубеняк..........  ooooh!

# 663
Финалът ще е щастлив Peace
Това ,че Гюней е целел брат си ,още по-вече го потвърждава, нали все пак трябва да си получи заслуженото Peace
Само дето Кузей няма как да разбере! Joy Joy Joy Joy Joy

# 664
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Айде, още го оправдавайте тоя Гюней.......... пфффффффффффф, загубеняк..........  ooooh!

Аз не го оправдавам. Как ще се целиш в брат си бре маймуна  Sick

# 665
ха, ха, ха хитрата сврака най-накрая ще я излъже Шереф Joy Joy Joy

# 666
много се кефя как на саза от Змейнеп свири само за Джемре...много полезен подарък  Joy Joy Joy

# 667
Кузей е истински щастлив само с Джемре... Аз това виждам - щастието за него е тя... Толкова е доволен, как се шегува цял ден, смее се...

# 668
Не съм съгласна - Гюней можеше да застреля и Кузей и Джемре няколко пъти ! Можеше да го застреля и в гръб, когато тръгна към Джемре, но стреля във Ферат . Прицели се на няколко пъти, държа го на мушка - защо не го застреля, ако е искал тогава ? Какво му попречи ? Дори и да е искал да убие Кузей, което не е така, но да предположим, че е така - защо не го направи ? Нали го мрази, ненавижда го, иска да го види мъртъв - защо не го уби ?

Да му имам късмета на Кузей ! Не стига, че има майка като Хандан, ами тъща като Гюлтен, ако му се падне !  ooooh!

Зейнеп - злобна, отмъстителна....ми такава е, защо сте изненадани ?! Но, както казва Дафне,  Hug безапелационно показаха защо !
Заради " обичам те" казано от Джемре към брат му Peace

Ами би трябвало точно тогава да го застреля ! Нали ревнува, зъл е, защо не се отърва от него - бързо и лесно, без свидетели ?
Никак не съм убедена, никак. Peace Ще се гледа много пъти този момент, няма да споря .  Peace
А и защо викаше, че заради брат си е станал убиец тогава ?
Не ми се връзват нещата !

Хелън,  Hug не го оправдавам, казвам, каквото мисля, това видях, това споделям . Peace За мен, ако искаше, можеше да го застреля няколко пъти, но не го направи . Ще видим дали съм права или не !  Peace

# 669
много се кефя как на саза от Змейнеп свири само за Джемре...много полезен подарък  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha Даааа, браво на Зличка  Joy

# 670
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Кузей започва реч да иска Джемре. Тя вика ей отказваш ли се.
К: Това е важно за мен, от живота много исках, исках Дж. Нека остана с нея. Никога да не се разделяме. Искам хубаво семейство, наистина.
Г: на-хубавото ще е.
Кузей говори за децата си. Да го чакат с нетърпение, да му казват татко. Не искал детство като неговото. Искал винаги да остане до тях. След като се оженят щели да си тръгнат, винаги щели да си вярват да се обичат. Нямало да се страхуват, щели да са голямо семейство. Обещава й. Толкова щели да са щастливи. Изгубените години щели да си върнат. Иска да му вярва.
Пита дали му дава момичето. тя казва дадох я.
Хандан моли Сами да не крещи. Да не стане по-зле.  Хандан се вайка, къде отишъл. Сами вика, че в тях си.
Гюней пита намери ли ли са нужното. Щял да отиде да го вземе. Много важно било. Да станело до четвъртък. Разбират се.
К пита дали Г си е легнала. Май е измислил песен мислейки за нея.
Д: Явно ще ме довършиш тази вечер.

# 671
Кузей е истински щастлив само с Джемре... Аз това виждам - щастието за него е тя... Толкова е доволен, как се шегува цял ден, смее се...

Истинското щастие ето го... на плажа пее за любимата жена  Heart Eyes

# 672
Тая Зейнеп е голяма глупачка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Аз ако бях на Джемре на мястото щях да й забия един шамар  #Cussing out

# 673
По добре с нова рокля да...избощо да не я слага тая дето я е обличала тая злобарка  Shocked

Тая Зейнеп е голяма глупачка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Аз ако бях на Джемре на мястото щях да й забия един шамар  #Cussing out

И аз бих я праснала Хел

# 674

Общи условия

Активация на акаунт