Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 93

• 31 504
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Джемрейки, Кузейки..... това е, Гюней се целеше в брат си ooooh! Хайде пак си го оправдавайте Outta Joint

# 646
Убиецът на Фърат е Гюней!  Честито!

Да, изненадана съм ! Peace Значи, все пак има топки, не бил такъв страхливец . Сега да го видим братчето му Кузи !

И не се целеше в Кузей, можеше да убие няколко пъти !
Невероятен Буура !  Peace

Тук не съм съгласна.... Гюней изчакваше Кузей да вземе решение... Нарочно изчака, според мен се изнерви на Кузей и него искаше да застреля  Peace
Почва мантрата. Joy Joy Joy Joy Беше тъмно и не беше ясен сигнала. Joy Joy Joy Joy

# 647
Джемрейки, Кузейки..... това е, Гюней се целеше в брат си ooooh! Хайде пак си го оправдавайте Outta Joint

Съгласна  Peace

И тук се сещам за поста на Тинтири, в който се казваше, че тия двете сценаристки имат проблем - защо не става ясно какво искат да покажат?! Всеки гледа от собствената си камбанария, сега опозицията ще извади 3859386398 коза, че Гюней искал да предпази брат си  ooooh! А ние ще опонираме, разбира се с още толкова факти  Tired

# 648
Убиецът на Фърат е Гюней!  Честито!

Да, изненадана съм ! Peace Значи, все пак има топки, не бил такъв страхливец . Сега да го видим братчето му Кузи !

И не се целеше в Кузей, можеше да убие няколко пъти !
Невероятен Буура !  Peace

Тук не съм съгласна.... Гюней изчакваше Кузей да вземе решение... Нарочно изчака, според мен се изнерви на Кузей и него искаше да застреля  Peace
Почва мантрата. Joy Joy Joy Joy Беше тъмно и не беше ясен сигнала. Joy Joy Joy Joy

Ей го е, аз какво разправям  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 649
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гюней се целеше в Кузей. Изчака и като чу, че Джемре го обича му дръннаха щорките. Фърат просто пое куршума защото Кузей се наведе да предпази Джема.

# 650
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Нека си излежи присъдата Гюней Кузей вече лежа заради него в затвора греха му е платен. Да отива да лежи. Дениз да вземе да се обади на Шереф да не се прави на шат на патката главата аааа Shocked

# 651
Тоя Гюней зацапа свещите  Shocked Rolling Eyes  ooooh!

И тия двете пак не показаха ясно - кого искаше да застреля Гюней - Кузей или Ферат?  newsm78 Щото изобщо не стана ясно  ooooh!

Оф, тая серия, само ей така стоя  ooooh! и само тая емотикона мога да използвам  ooooh!

Гадината се целеше в брат си и аз така го видях и после рязко се обърна към Ферат ей гадина е до мозъка на костите си  #2gunfire

Именно, ама не уцели мишената  ooooh! През цялото време си мислех, че не е искал да застреля Ферат, но не можех да реша дали Кузей или Джема е целел.

# 652
 Hug Зейнепки, засега 4:0 за отсвирването срещу ВНЛ-то. В 90-та минута ВНЛ-то напуска терена. Завинаги!

# 653
Гюней се целеше в Кузей. Изчака и като чу, че Джемре го обича му дръннаха щорките. Фърат просто пое куршума защото Кузей се наведе да предпази Джема.
И аз това видях Hug
Благодаря на Зизу и Хелън за превода, страхотни сте  bouquet  bouquet

# 654
Не съм съгласна - Гюней можеше да застреля и Кузей и Джемре няколко пъти ! Можеше да го застреля и в гръб, когато тръгна към Джемре, но стреля във Ферат . Прицели се на няколко пъти, държа го на мушка - защо не го застреля, ако е искал тогава ? Какво му попречи ? Дори и да е искал да убие Кузей, което не е така, но да предположим, че е така - защо не го направи ? Нали го мрази, ненавижда го, иска да го види мъртъв - защо не го уби ?

Не е вярно, че Ферат е отнесаъл куршума по погрешка ! Кузей се наведе чак, когато проехтя изтрела, заедно с Джемре !

Да му имам късмета на Кузей ! Не стига, че има майка като Хандан, ами тъща като Гюлтен, ако му се падне !  ooooh!

Зейнеп - злобна, отмъстителна....ми такава е, защо сте изненадани ?! Но, както казва Дафне,  Hug безапелационно показаха защо !

# 655
Финалът ще е щастлив Peace
Това ,че Гюней е целел брат си ,още по-вече го потвърждава, нали все пак трябва да си получи заслуженото Peace

# 656

ех, сега вече наистина да ни е честито!
Не помня да има някой в темата, който да е бил сто процента сигурен в това...защото то просто...е прекалено!!!
ах, тези сценаристки...

# 657
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Финалът ще е щастлив Peace
Това ,че Гюней е целел брат си ,още по-вече го потвърждава, нали все пак трябва да си получи заслуженото Peace
Тоя Гюней е такъв артист. Напрегна се на писмото, пък реши да изпада в истерии за сватбата. Глупости!!!
Сега ще си спасява кожата цървула.

Пак да го кажа...Гюней- Зейно / Цървула и Трагедията

# 658

Абсолютно и категорично...  Peace

Зизче, мерси за превода, мило  Heart Eyes  Hug

Госпожата, Гюней се напрегна да чуе какво ще направи Кузей, после изпатка и реши да стреля не е ясно по кой

Малеееееееееее, в темата за ВВ е лудница, всички мразят новата Хюррем  ooooh!

# 659
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Защо ще отмъщаваш! Обичала си този мъж,пуснала си го в сърцето си как може сега да искаш да го разделиш с любимата му жена. Знаеш,че той обича нея и че иска само нея. Като не можеш да гледаш любовта и щастието му стой далече от тях. Но не тя се е залепила за тях и само бълва змии и гущери. Кажи им всичко хубаво и не се занимаваи. Не Зайнеб ще се удави в злобата си.

Дай правото на хората да са щастливи намери своя път. Много злобна направо не можа да ми го побере акъла как може да облечеш чужда рокля ужас Sick

Общи условия

Активация на акаунт