Лидл ::29::

• 72 726
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Пускали ли са преди това?
Впечатления???

# 571
Гуанчи, би ли дала размерите на една кутийка? Колебая се дали ще ми върши работа таз етажерка, иначе ми харесва много...

# 572
Гуанчи, би ли дала размерите на една кутийка? Колебая се дали ще ми върши работа таз етажерка, иначе ми харесва много...

20/25cm

приблизително, по-спомен... мернах го някъде

# 573

20/25cm

Много благодаря!

# 574
  • София

20/25cm

Да точно толкова  са  Peace  и дълбочина 11см.

# 575
  • София
ЕЕЕЕ много сте лоши бе, дайте отзиви за нещо от Гръцката седмица Naughty Laughing или пък за баклавичките Mr. Green Crazy
Аз нямам пари и само си гледам Лидъл от терасата Laughing

Баклавичките ми се видяха доста сухи и не взех.Опитах халва с бадеми-много е прясна и вкусна,топи се в устата...

# 576
  • София
Снощи направих печените картофи от американската седмица. Очаквах, че в опаковката има напълнен картоф. Оказа се, че са 2 сварени картофа с обелките, които са затворени във вакуумни пликчета. В отделни пликчета имаше нещо като салата Снежанка, която да се сипе върху картофа.  Laughing Дори картофите не бяха от едрите, които се използват за пълнене.  Wink Отдавна не бях правила толкова безсмислена покупка. Можех и сама да си сваря и запека картофи, а млечни салати има във всеки магазин.  Grinning

Направих и от замразените тортили с пилешко месо. Те поне бяха хубави (и доста люти), но като съотношение цена/количество не мисля, че си заслужават.

Бях забравила, че днес пускат халвата.  Laughing Ще се опита непременно.  Laughing

# 577
По принцип всичките им работи за ядене на американците СА БО- КЛУ- ЦИ.Ами да не си кривим душата. Джънк фууд както се вика.

Бих купила фъстъченото масло, обаче.

# 578
Да, картофите са голяма глупост. Да не кажа огромна  Mr. Green

# 579
Аз пък се минах с американската пица. Ужасна беше, нищо общо с по-предишната промоция на пици на пещ Alfredo.  Sick
Точа се на баклавичките, дано са добри.  Rolling Eyes

# 580
Фъстъченото масло е великолепно и е правено във Великобритания. Слава богу, този път имаше с кашони от него и си купих няколко буркана.

# 581
  • софия
Баклавата НЕ е хубава.

# 582
Аз сега се връщам от Лидл, добре че забравих за картофите  Laughing, а им се бях наточила. Отказах се и от етажерката, толкова е малка, че изобщо няма да ми върши работа, иначе е изглежда добре на картинката. Взех пици Хот дог, много се харесаха у нас, мокри кърпички Тужур (вече са с друга опаковка, дано качеството е същото), сладоледи, свински котлети и разни други дреболии. И къси панталони не успях да взема имаше само от 38 нагоре, аз съм м/у 36 и 38, а този модел ми се видя леко уголемен.

# 583
Баклавата изобщо не си заслужава! Цената е твърде висока за тази малка кутийка, а е адски суха.
Взех халва с бадеми и обикновена, но не й дойде ред тази вечер.
Исках и локум да взема, но беше свършил.
Купих гирос и го направих за вечеря на микровълновата - вкусно стана (добавих му само една лъжичка вегета, олио и вода). Peace За бърза вечеря - става.

Фъстъченото масло е мням! Утре сигурно ще взема още.

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 19:42 от Red Sonja

# 584
Баклавата НЕ е хубава.
  bouquet
Уффф, а така се надявах да е от тези хрупкавите и едновременно сочни. Ще я гледам с недоверие.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт