6-9-12-15-18-21 и заспива. май са му много 6 хранения, ама колкото си е решил толкова.
през деня обаче хич не иска да спи повече, дремва два три пъти по 15-20 минути.
Беше полулегнало в количката, а те му пъхаха лъжиците от едно купешко бурканче, в най-голямата лудница до пистата с колички. То не ядеше кой знае колко, но не му беше чужда процедурата, просто гледаше уплашено и ще не ще отваряше уста. Жал ми беше и исках да се махна да не гледам, направо упражняваха насилие 
не съм писала скоро, но ви чета. гледам, че сте захванали темата за захранването и аз много се чудя какво да правя. не само от кога, но и как. чувам противоречиви мнения- едните викат първо със сокчета, другите го отричат и казват направо пюрета. вие как мислите да действате?
)) Но вярно и аз така едвам се сдържам като видя нещо, което е в разрез с моите разбирания. За съжаление всеки сам решава за детето си и нямаме право да се бъркаме е решенията на хората. Аз преди за кърменето колко се втелясвах, исках едва ли не да помогна на всички майки които имат някакви затруднения и най-вече да ги убедя колко е полезно. След време разбрах, че насила пропаганда не става. Гледам си моите деца и това е. Препоръчани теми