Мартенските мами гушкат бебчета засмени!

• 35 909
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Каквото и да и кажа, просто няма да помогне. Ще каже , че тя като ни е захранила така нищо ни няма и после колкото и да и обяснявам и да и викам ще си замълчи и когато остане сама ще си прави отново каквото си иска. Откакто се е родил си прави каквото си знае с детето ми. Дори в началото няколко пъти като го къпехме тя приготвяше водата на детето и  е слагала сол във водата. Когато разбрах лошо ми стана. А не веднъж съм и обяснявала преди да родя колко е опасно и вредно, защото подозирах, че ще иска да го правим. Тогава си замълча, а когато се роди го е правила. Вече нямам търпение да се изнесем и да си гледам детето както аз преценя за добре.

# 451
  • Варна
Нямам думи направо. Точно, защото ти е майка, можеш да и кажеш всичко, но като гледам как говориш за нея в поста си, явно не можеш да й се опълчиш. В крайна сметка това е твоето дете, ти си тази, която решава, а и усеща, кога и какво е добро за него.

# 452
mimsi111, гледам по подписа ти, живеете в Пловдив, не в някое забутано село....
Много е неприятно, когато от най-близките ти идват подобни отвратителни действия спрямо децата.

# 453
Ама как така пържени тиквички да му бута в устата на бебето... Crazy Sick #CrazyНе трябва да се позволяват такива волности. Naughty
Като купихме тортичка на бебко за 4-я му мини рожден ден той си натопи пръста в сметаната и го облиза, аз много се притесних, но това е друго, просто се случи, никой не му е бутал сметаната в устата.

# 454
  • Варна
То май вече няма значение къде живееш като гледам в последните страници по темата, какви "чудеса" се случват.

Аз мога да кажа, какво бих направила моята майка - голям скандал. Мен ме тормозеше да давам АМ и вода на Теди. Докато и набия в главата, че няма нужда да давам АМ при положение, че имам достатъчно кърма и че от вода също няма нужда, тъй като кърмата си е голям процент вода ...
Схвана за АМ-то, но сега с Вики пак ме "посъветва" за водата. Е, предложих вода пред нея няколко пъти, не иска, реве и накрая повърна. До там беше и с водата. Simple Smile

# 455
  • София
Понеже майка ми лятото живее на вилата и ходим на гости веднъж месечно най-много. Преди 2 седмици сме забравили единственото шише, за вода, която не пие никога, но аз от немай къде го сложих в багажа. Та казва ми по телефона, че върху микровълновата намерила шише, и като разбра, че е единственото щеше да припадне. Ама мамо елате, го вземете, или купете ново, детето не може да седи жадно 1 месец  Laughing Казах и, че ще седи и така, горкото ми жадно дете 7 кила на 4 м Simple Smile .
mimsi111, усещам и аз едно такова страхопочитание, като в турските сериали, не ги понасям точно за това. Много близко сте я допуснали тази жена, явно се меси по принцип в живота ви. Не знам както е набрала инерция изобщо някога дали ще ви остави на мира. Иначе те поздравявам за захранването Hug

# 456
  • Пловдив
mimsi111 ще си добре, когато се отделите сами, за да не ви пречи никой. Знам, че зависи от много неща, работа, финансови възможности и т.н., но така само ще се измъчваш, явно характера ти е като моя. Все да не обидим някой и затова ти се качват на главата. Аз нямам проблеми, но си има по властни хора които искат да си наложат мнението като майка ти. Пожелавам ти успех!

Оле, моята беба такъв тен е хванала с този басейн. Ходим всеки ден вече стоим само по 1 час, защото ме хваща страх. Но на нея и харесва водата и на шезлонга си рита на хавлията, аз си пия кафенцето сладка работа. Другата седмица ще ходим за 1 седмица във вашингтон на хотел, чак не ми се ходи. Ще развалим режима, който си имаме, а той е перфектен. Но мъжо не му се ходи сам и тръгваме комплект.

# 457
mimsi111, абсолютно подкрепям Donka_78, изнасяне и това е. Може да е свързано с много лишения и жертви, но за детенцето си струва. Явно проблемът далеч не е само със захранването, щом майка ти не те зачита за голям човек със собствени решения, няма нужда да се съобразяваш с каквото и да било от нея. Не е добре да се живее с родители и това си е, трябва самостоятелност. А вслучая направо ти е критично важно - и за твоето психическо равновесие, и за гледането на бебчо. Давай смело и не отстъпвай, можеш да се пребориш! Мога само да си представям как те е гледала теб - не се предавай и действай. Успех!

# 458
Здравейте,не съм писала отдавна.Добре сме,расте Марти и не съм захранила още Simple Smile
Пепси,добре си го казала на ЗАхранването и НАхранването Grinning
Ноооо всеки сам си решава...Няма да засягам темата,прескачам Simple Smile
Не съм съгласна само с това,че бебето като има зъбки е абсурдно да се кърми WinkМое мнение,за мен това изказване е абсурдно...
Днес сме на консултация,Мартин днес прави 5 месеца  party006
Прегръдки от нас  bouquet

# 459
  • Варна
mimsi111, я се стегни и обясни на майка си какво може и какво не. Още повече, че е майка ти, а не свекърва ти. Ако майка ми я видя да дава каквото и да било сега на дребната, такъв скандал я чака че никога няма да го забрави, но тя няма и да смее да направи каквото и да е без мое одобрение  Rolling Eyes

Mirama, каква е връзката за това, че не е от село жената? Много се дразня на такива сравнения, видиш ли ако е от село, сигурно е проста, изостанала и т.н.  Confused Иначе абсолютно подкрепям поста ти  Hug

# 460
Много е лесно отстрани,и аз бих постъпила като вас,но вие не им знаете отношенията,мо же да е свикнала майка и да и казва какво да прави Rolling Eyes
Искам да попитам майчетата,които сега започват да дават вода,някой спомена кана Брита,трябва ли да преварявам водата newsm78Аз вчера му дадох от каната и още нищо му няма LaughingА трябва ли да му изварявам шишето,аз мисля ,че не ама...

# 461
V.A.V.A, каквото и да си говорим все пак има разлика къде си роден, отраснал, какво ти е обкръжението.
Едно е да си от голям град, друго е наистина да си си от село. И не виждам нещо обидно в това, нито съм го казала в този смисъл.
В селата едва ли всеки има интернет и масово има млади хора с деца, с които да речем можеш да си свериш часовника.
За съжаление обаче както се вижда, въпреки наличието на всички постижения на комуникациите, медицина и т.н. и в градовете хората си карат по методи от преди 50-60г.

# 462
  • София
Така, така, и каквото и да му се прави на дете, щом е още живо, значи няма проблем  Laughing

# 463
  • София
Ама мамо елате, го вземете, или купете ново, детето не може да седи жадно 1 месец  Laughing Казах и, че ще седи и така, горкото ми жадно дете 7 кила на 4 м Simple Smile .

Joy
И ние сме така със Шишето, едно единствено имаме, но разликата е, че още дори не съм си направила труда да го измия. Вода като реша да давам го правя с лъжичка.
А горкото ни гладно и жадно днес го мерихме и теглихме - 8.500кг, 72 см.  ooooh! Скоро ще носи дрехите на батко си.  Mr. Green

Мида, аз споменах кана Брита. Не съм преварявала водата. Аз си пиех, Ели беше в мене и ме загледа, взех една най-обикновена лъжичка за чай от чекмеджето и му дадох 10тина лъжички. Справи се чудесно с лъжичката.  Peace
Шишето като реша да го ползвам просто ще го измия и това е. Той Ели вече е нон-стоп на земята. Върти се и се опитва да пълзи. След което съответно си лапа ръцете. Т.е. вече е далече е от стерилната обстановка, така че не вижда смисъл да се изварява каквото и да е.  Peace

# 464
  • Варна
Mirama, естествено че няма нищо обидно да си от село. Имам няколко приятелки, живеят на село, сега са с малки бебета, имат интернет и четат. Няма да захранват на 3 месеца. А сама видя, че и гражданките захранват на няма и 3 месеца с пюрета вече. Както и да е. Стори ми се неуместно това за селото  Grinning Според мен няма значение къде живееш, а дали четеш и се интересуваш, ама под четеш нямам предвид д-р Спок от преди 30 и кусур години  Peace

Общи условия

Активация на акаунт