Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 122

• 42 416
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и от мен wavey

Нямаше ме само ден, а що лоши новини са се натрупали, някакъв кошмар просто doh doh doh На къде отива този свят, не знам newsm78. Вчера един американски еколог се изказа, че всичките неволи са дошли от прекаленото потребление. В целия свят битката е за по-голямо производство, но дали е необходимо, никой не отчита, важното е да има ръст и по-висока печалба. Превърнали сме се в едни невиждани до сега в историята консуматори. Жаждата за безгранична консумация води до нечувани размери на алчност. Човек, докопал се до властта в 21 век, много трудно ще я пусне, по същата причина. Тенденциите са в световен мащаб. Дори допуска, че думи като чест, честност и пр. в скоро време могат да отидат в историята. Хората все повече ще започнат да се ритат по кокалчетата, заради пустата жажда за по-добър материален живот. Но предупреди, че Земята си има т.нар. граници, респ. възможности и няма да издържи на тази икономическа интифада Mr. Green
Така че на мен протестите в Турция вече ми се виждат като капка вода в нищото, в една планета, която явно няма да се вразуми и ще се самоунищожи. Ще е жалко за хилядите млади хора, които с голяма надежда излязоха на улицата. Така си обяснявам и защо и другите държави не си мърдат пръста да помогнат, освен изявления, цъкане с език....и нищо. Та и те са си парче консуматори и само гледат как да се класират по-нагоре в класацията, та да потребяват още повече. newsm78

Благодаря на всички момичета за инфото! Peace  Гери  bouquet
за разследването!
След целия този ужас да ви кажа честно най-ми се понрави музичката на Ванина Hug Виждам, че никой не маркира дори Еньовден smile3521 За това говореше и екологът - все по-малко се цени самата природа, това, което не зависи от човека, малките, но хубави неща, които би трябвало да стоплят човека! Човек е улисан в работа, пари, постижения на деца и ПОТРЕБЛЕНИЕ! Та да се върна на темата - не само Ердолер, но и всички управници на света няма да пуснат кокала. Wink

These three young women rely on the old Turkish proverb that says “Not even a snake would mess with someone while they’re drinking water”. It is - ето това имам предвид, че ние престанахме да се развиваме като уж човешки същества newsm47

Лакун Hug, пророчеството за отцеплението на България ме ужаси....най-вече, че ще стане кротко, мирно и тихо.....просто някой за много пари ще продаде и майка си smile3511

# 391
явно и в Тирана раздават перални и хладилници  Sick
сега в Тирана, после и в други градове  Sick ooooh! Tired
бащицата отдавна разиграва балканската карта, уж случайните появи на 'онази' карта изобщо не са случайни.
Тогава коментирахме, че е просто плод на болен мозък (каквито има навсякъде), но кой е казал, че този 'мозък' не е облечен с власт  Sick

Ердоган разделя и бошняците в Турция  Outta Joint
Цитат
...Речта, както каза Ердоган на митинга в негова подкрепа в Истанбул, трябваше да бъде чута от мюсюлманите в цял свят, с чиито страни той поддържа близки отношения. “Вие трябва да викате така силно, че да ви чуят и Сараево и Зеница”, призова Ердоган своите привърженици. Той изпрати поздрав и на жителите на Македония и Косово...

Нека си стоят, на нас Шериатът не ни позволява да стоим на едно място  doh

Уроците, научени от протестите на Таксим
тази статия поне на мен ми е доста объркана/объркваща  Whistling
това, което ме впечатли и до известна степен обнадежди:
Цитат
... ежедневника “Тудейс заман”, досега близък до правителството.
Това англоезично издание бе обвинено тази седмица в “предателство” от много активисти на Партията на справедливостта и развитието заради публикуването на социологическо проучване, даващо на партията на Ердоган 35,5 процента подкрепа според нагласите на избирателите, което бележи силен спад в сравнение с близо 50 процента от гласовете, получени на парламентарните избори през 2011 г.
Според много анализатори имиджът на премиера е бил сериозно накърнен от тези 20 дни на недоволство. “Тези, които направляваха това движение, не могат да кажат, че са спечелили”, пише анализаторът Ахмет Инсел в либералния в.”Радикал”, “но всички, като се започне от Ердоган, знаят, че случаят е такъв”.

# 392
  • Варна
Лакун Hug, пророчеството за отцеплението на България ме ужаси....най-вече, че ще стане кротко, мирно и тихо.....просто някой за много пари ще продаде и майка си smile3511
Може би Пеевски е един от тези "някои", готови да продават Sad
http://neverojatno.wordpress.com/2013/06/18/peevski/
Цитат
На нас не ни трябва население, населението иска грижи, помощи, законност, справедливост и т.н. Ние никога не сме искали да управляваме българските граждани, правим го само защото се налага. Нашата цел е да управляваме богатствата на държавата, а населението не е едно от тях. Ако го няма, няма да има кой да протестира срещу шистовия газ, срещу ГМО, срещу Бургас-Александруполис, срещу АЕЦ Белене и т.н. Ние ще разполагаме с цялата територия и ще можем да я използваме в услуга на тези, които плащат повече. България още от древността е била стратегическа геополитически територия и ние ще продаваме точно тази нейна същност, без да е необходимо да се съобразяваме с никого. Искаш да дупчиш за шистов газ – плащаш, искаш да развъждаш ГМО – ллащаш, искаш да прокарваш газопровод – плащаш, искаш военни бази – плащаш. И всичките пари ще се стичат само към нас. Затова нека българските граждани да емигрират, ние ще си оправим държавицата.
Не зная дали интервюто е истина- на много места го опровергават, но ... Боли да прочетеш, че си никой и нищо за хора, които уж представляват народа и уж се грижат за него! Weary

# 393
Четейки си Мечо Пух, ненадейно попаднах на това

http://www.beu.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0% … %8F-news9018.html

Sad

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 14:40 от nikita1

# 394
Не зная дали интервюто е истина...
Бризче, не е  Peace Grinning - "Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността."
 но както си пише в сайта, "можеше да бъде"  Crazy ooooh! и именно това е ужасното.
Много са добри  Peace връзвала съм се на техни 'интервюта' Mr. Green, публикувани другаде без да се посочва източника...
Това, че не го е казал, не значи, че не го мисли  Sick

Цитат
... Че аз утре мога да ви изкарам десет млади ромски фамилии с толкова много челяд, че ще запълнят не жълтите павета, ами половин София и какво от това?...   Thinking
... ако прочетете написаното в моите медии, ще видите, че това са предимно платени провокатори, докарани с автобуси от всички райони на София, с общински автобуси, а да не забравяме, че общината все още се държи от ГЕРБ. Ами тези които са дошли с метрото, тях къде ги забравяте, та това са по-голямата част от хората, а всички знаем кой построи това метро, кой откриваше всяка метростанция, нали така?
Joy Joy

Ники  Hug  чети си Мечо Пух  Heart Eyes по-здравословно е   WinkGrinning

напоследък съм на патешки четива  Mr. Green други не ми понасят  ooooh!  Tired
от последното:
Цитат
"Когато свободата бъде поставена извън закона, само хората извън закона ще бъдат свободни...
Хората извън закона са отварачките за консерви в супермаркета на живота."
Grinning Peace

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 16:06 от пенда

# 395
# 396
Здравейте!
Страшни новини, просто кошмарни!
Изчетох всичко, просто не ми се коментира.  Tired

Лакунче,
Скрит текст:
Относно предсказанието на Севрюкова, имало е и други, например Дънов и Ванга, които са говорили за същото. Към българската територия имат апетити не само Турция, а и Израел. Ще намеря статията за България, новата палестина и ще я кача тук. Всичко това се подготвя от години , всеки със своите си методи и с огромната подкрепа на всички български правителства. Много ми е болно на мен. Преди доста година, когато ми попаднаха тези предсказания, ги помислих за фантастика, но ето че през годините аз виждам как се работи в тая посока. Жалко за хората.

lia-martin , всякакви теории за консуматорски, пренаселен, безводен и т.н. свят водят само и единствено до едно - ограничаване на нуждите и висок скок на данъците.
Произвеждало се, какво??? Всяка произведена стока има живот, на дядо ми хладилника Бирюса работи без един ремонт 40+ години, а моят е с живот 15. Купувам и хвърлям дрехи всеки сезон, защото материите се скапват за точно определено време.
Ти знаеш ли колко много чакам за една миална машина? Аз останах като гръмната, не се произвежда, не се поръчва, нищо. В която и верига да отида, удрям на камък, преди години вземаха поръчката, до 1 седмица уреда беше монтиран. Сега било криза. Една мивка, чиято фабрика се намира на 15 километра оттук, не можа за 2 месеца да ми изпълни поръчката. Прекратих я. Плат тъсех сума ти време, за тутуту на дъщеря ми, изпаднах в ярост. Няма, няма и няма. Големи складове за платове фалирали и затворили, а други правят тотални разпродажби на какъвто плат е останал.
Отделно, рекетират ни легално чрез закони. Сега тук мислят да въвеждат закон да не можем да използваме една кола повече от 10 години! Моля? Ако това стане , след 3 години мъжът ми трябва да изхвърли добре гледаният си тъкмо в силата и разработен автомобил, а аз моят след 6 години!!!
Обвиняват хората, че се къпят всеки ден, че пускат водата след всяко посещение на ВЦ, а кой разхищава питейната вода за поливане на голф игрища???
В Мурсия има едно място на магистралата, където този констраст се вижда много ясно. Ако си обърнеш главата наляво виждаш робите как бачкат на плантациите под изгарящото слънце на белия камънак. Мърдаш поглед вдясно и гледаш една зеленина- игрище за голф, водата там е без лимит.

Просто вече всичко е без мярка, без срам и без мисъл за бъдещето.
Аз искам да живея свободно и да мисля свободно, а те нашите политици и ония, които им дърпат конците искат единствено да живеем за да работим, харчим и страдаме от излишни предразсъдъци.
Много ми е болно, наистина! Навсякъде по света хората изразяват недоволството си от некадърното управление, корупция и кражби в особено големи размери, от безумните догми в религията. Искат да живеят спокойно и затова ги пребиват и затварят, в какъв извратен плейстейшън сме???

# 397
 Hug
Интересно ще бъде есента това дизи по КanalD - Mehmet Akif Alakurt като Завоевателят на Истанбул  Mr. Green и до него Aslı Tandoğan в ролята на Dilyar Grinning
Снимките са вече започнали. Ердо*ан дали е проверил сценария  newsm78

# 398
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Марице, напълно съм съгласна  Peace Друг е въпросът, че съм гледала филми за хипер производство на житни култури в щатите, които се изхвърлят/дори и в тор не ги превръщат/. В същото време в Африка децата умират от глад и болести, които отдавна се лекуват. Целият свят се води към катастрофа. Всичко, което предстои да ни се случи, сме го заслужили с пълна сила. Няма по-нагло същество от човека. Едно не уважава природата, едно постоянно се стреми към унищожение на себеподобните. Всеки гледа себе си и се смята за прав, каквато и глупост да изповядва. Даже, ако същата глупост засяга повече хора, то тогава той е герой, достоен за историята.

Петане, щом е с брада значи някой султан ще разглеждаме под лупа  hahaha Тоест, сценарият е напълно подходящ за бъдещата империя  ooooh!

# 399
"Реджеп Тайип Ердоган защити действията на полицията по време на протестите
24 юни 2013 | 15:32 | Агенция "Фокус"
Начало / Турция
Анкара. Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган днес заяви, че полицията в страната, която бе критикувана заради насилието по време на антиправителствените протести през последните седмици, е написала „героична епопея”, предаде АФП.
„Турската полиция написа героична епопея, нашите полицейски сили преминаха успешен тест за демокрация”, заяви Ердоган по време на церемония по връчването на дипломи в полицейска академия в Анкара.
Нашата полиция бе подложена на огън и отговори със сълзотворен газ и водни оръдия. Ако погледнете в договорите на ЕС, ще видите, че това е в правомощията на полицията, която действа с най-голяма сдържаност и хладнокръвие”, посочи Ердоган."

бе тоя що не вземат да го освидетелстват Crazy Crazy

# 400

напоследък съм на патешки четива  Mr. Green други не ми понасят  ooooh!  Tired
от последното:
Цитат
"Когато свободата бъде поставена извън закона, само хората извън закона ще бъдат свободни...
Grinning Peace

пенде, той 'кълвача' е потресаващ на първо четене Mr. Green

на второ, трето, пето и шес'найто - също ... Mr. Green Mr. Green

само дето като му зачете човек следващите книги на Том Робинс, вижда, че е написал първоначално един шедьовър и после цял живот каквото и да напише все му излиза като повторение... Wink Wink

лакунка, аз викам на нашите любимци като им забрани Ердо да снимат нормални филми - да идват да емигрират у нас Mr. Green Mr. Green поне има кой да им пере пижамите, когато са изпаднали в депресивни епизоди  Wink Wink

# 401

Ники  Hug  чети си Мечо Пух  Heart Eyes по-здравословно е   WinkGrinning

напоследък съм на патешки четива  Mr. Green други не ми понасят  ooooh!  Tired
от последното:
Цитат
Grinning Peace

Пенде, Heart Eyes то и  Мечо Пух манипулиран вече, как си четеш и хоп-нещо ти се изпречи, речеш си че е Прасчо, пък то Делян Пеевски Mr. Green

Хора, за вас специално, посланието за деня на Пауло Коельо Обръща се към читателите си, това го пропуснах

Respire fundo e prepare-se. Sou obrigado a ser direto e franco e – posso assegurar – tenho absoluta certeza do que estou dizendo. É uma previsão infalível, sem qualquer margem para dúvidas.

A notícia é a seguinte: você vai morrer.

Pode ser amanhã, pode ser daqui a 50 anos, mas – cedo ou tarde – você vai morrer. Mesmo que você não concorde. Mesmo que tenha outros planos.

Pense com todo cuidado no que você irá fazer hoje. E amanhã. E no resto dos seus dias.

Та какво казва

Поеми въздух дълбоко и се приготви.Длължен съм да съм директен и честен- мога да ви гарантирам,че съм убеден, в това което ви казвам.Това е едно предупреждение, без никакви съмнения.
 Новината е следната:ВИЕ ЩЕ УМРЕТЕ!
 Може да е утре, може да е след 50 години,по-рано или по-късно, вие ще умрете.Дори да не вярвате, дори да имате други планове.
 Помислете си най-внимателно ,какво ще правите днес и  утре и до края на дните си.

Ай ся ми кажете,на фона всичко случващо се, за кво се хабят всички гурута, освен да печелят пари от тиражи, може би да смиряват тълпата. Mr. Green

# 402
И аз се чудя цял живот за кво е тоя зор, ама ей го на, те се пънат  Mr. Green

http://www.gecce.com/magazin/dedikodu/haber/basbakan-mehmet-ali- … ora-ile-gorusecek  може би нещо ново по случая Алабора

да се върнем малко и в киното  Laughing

http://www.gecce.com/magazin/haber/karadayinin-kizil-guzeli

доколкото разбирам Кеню се е сдобрил с Йозге

и ся новината на хилядолетието  hahaha

http://www.gecce.com/magazin/dedikodu/haber/meryem-uzerli-ile-ki … ide-mi-rol-alacak

има идея за дизи с участието на тез убавци  Crazy

# 403

Кино и протести!!! Grinning

За днешните снимки на Кенан - изглежда дамата на яхтата не е неговата стара изгора, а нова такава!!! ooooh!  Но, аз не съм запозната  добре със сърдечните му преживявания и за мен все са нови! Laughing

Благодаря на çapulcu geryka за разясненията по случая Алабора! Simple Smile  Дано завърши благополучно за актьора! Но, забелязах, че в Туитър е пълно с мнооооого "недоброжелателни" \ меко казано\ туити за актьорите, които участват в протестите. Вчера имаше многозначителен колаж на тема Халит, Берг и Кенан!!! Повечето участници са титулувани като провокатори и имената им всекидневно се споменават в този контекст. Изобщо - съвсем не са благоразположени към интелектуалците тиквеничковчетата на бащицата.

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 18:48 от marman

# 404
Още снимки на гълъбенцата

Е, навсякъде е море, навсякъде е почивка  Joy Революцията да почака  Wink

марманче, не мога да я видя отблизо, може и да си права, не знам. и аз не го следя  Mr. Green

ся се зачетох и май пише - 3 дни след като Кенан и Йозге бяха видени заедно той се появи с нова гюзелка Simple Smile /превод - преразказ с елементи на... Simple Smile /

Общи условия

Активация на акаунт