Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 188

• 33 287
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • Пловдив
 Най- после ги видях тези ръчички, а се чудех за какво пишете.

Е, Аси затова е твърда към Демир- има си резервен вариант smile3503 smile3503 smile3503

Кат 2 не съм виждала отдавна.

# 32
Рени  бирзах да ти оплета терлици но те  нащо  ги збърках и ги загубих . Бабина работа извенявай

# 33
# 34
за щастливата млада баба в нашите редици,да ти е жива и здрава малката принцеса и мамето а чувството наистина е неописуемо.А това е за малката бебка

# 35
  • Пловдив
Здравче, ти ги оплети за Рина. На Нериман момичетата могат да плетат, не се притеснявай!

# 36
  • Пловдив
Рени, интересни въпроси си поставила!
Относно Нериман, може би е така, но има и нещо друго. Според мен Ихсан и щадеше жена си. Спомни си, когато нещата бяха излезнали извън контрол и всички бяха настроени срещу нея, даже и Фатма, той как търпеливо им обясни, че тя се грижи за всички в дома им. На всички обръща внимание за да е всичко наред. Те са още в оня период, когато жената има грижа за семейството, мъжът осигурява прехраната. И той не иска да я обременява с другите проблеми, но и това което си писала е вярно.
За ревността. Нормално е да се ревнува, когато обичаш, но прекомерната ревност убива любовта.(поне за мен е така) Видяхме и нашите героини до къде ги доведе ревността. За малко да провалят всичко. Хубаво, че навреме се осъзнаха. Макар, че на Нериман, ревността не беше без основание.

# 37
  • In the light side of the Moon!
Цитат
А дали е изневерил  Ихсан  на Нериман?

Ихсан НЕ е изневерил на Нери. това не е изневяра!!!!
по скоро да кажа, за мен..това не е изневяра....

и това 4е някой ти е хванал ръката, като колажа дето Сиси сложи, също не е изневяра....
какво е изневяра? Предателство към любимия 4овек и понякога предателство към теб самия! казват 4е от нея боли....зависи!!! не боли, когато двойката е по-либерална и когато и двамата са съгласни да си изневеряват с нещо мимолетно, хей така за разнообразие..... но боли , когато не е такъв слу4ая...зна4и изневярата и наранява....но кое се с4ита за изневяра???
една целувка по устните, с4ита ли се за изневяра...  newsm78
за мен , когато има сексуален акт, тогава е изневяра..вси4ко друго е забавление  Wink и моментна слабост или удоволствие!!!

да ревността е неминуем спътник на любовта в на4ална връзка..тогава няма как да не е... тогава все още се изгражда доверието, което пък е неизбежно за една връзка...има ли доверие, няма ревност, няма ли доверие има ревност...затова упреквам Нери , 4е ревнува от Сухи!!!

ади стига толкоз съм филосовствала.....

та Рени, аз нещо не те разбрах, нашата тема каква е???

при нас има разли4ни мнения, особенно аз и Нелка...  Wink има спор, има приказка..на мен ми харесва да споря... и когато спорим и дебатираме става приятно в темата!!!

# 38
  • Пловдив
Меги, тук ли си? Да не се загубиш и ти като Мурат?

Чакам новини от туитъра му. Като беше в Адана, бяхме спокойни. Ама в Истанбул- ни се вижда, ни се чува. Мълчалив протест  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Ха, ти си се появила. Олекна ми! Hug Hug Hug

# 39
На Здравка терличките!

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 00:07 от sisi56

# 40
  • Пловдив
 Меги, виждам, че веднага казваш мнението си.

Аз може би трябва да помисля повечко, за да се изкажа компИтентно.

А за темата ни - мислиш ли, че бих писала , ако намирам, че не сме пълнокръвна тема - мисля, че го написах разбираемо, ама сигурно така съм си мислела  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 41
Рени Hugдискусията продължава.Сигурно е,че Исхан не споделя всичко с Нериман.Колко пъти и ние като хора спестяваме някои неща за близките си за да не ги тревожим.Може би  и Исхан окрдпремълчава някои проблеми от финансово естество ;било от желание да не я тревожи,било от неудобство ,че не е на висотата на финансовите възможности на  Джамал ага.Тази мисъл се прокрадва на няколко пъти до този момент във филма. EmbarassedСъвместния живот е изгладил противоречията от младостта,ако е имало такива,създал си е ред,който ги удовлетворява.всичко тече мирно и спокойно до момента,в който миналото оживява.
 Изневяра ли е?Не мога да дам еднозначен отговор.Щом в мислите ти се е прокрадва мисълта за друг човек,щом той е важен за теб,щом го обичаш и го носиш в себе си,дори и без физически контакт вече е изневяра от една страна. CrazyТи не нараняваш никого от близките си ,нищо не променяш в живота си,семейството има твоето физическо присъствие,потърпевш си единствено ти.Сложно.
Меги Hugможе би Исхан,познавайки нрава на Нериман,премълча за да не създава излишно напрежение.

# 42
  • In the light side of the Moon!
Меги, тук ли си? Да не се загубиш и ти като Мурат?

Чакам новини от туитъра му. Като беше в Адана, бяхме спокойни. Ама в Истанбул- ни се вижда, ни се чува. Мълчалив протест  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Ха, ти си се появила. Олекна ми! Hug Hug Hug

# 43
  • Стара Загора
Ехоооо какви са тия сложни въпроси,които разисквате баш тая вечер Crossing Arms?шегувам се,да не ми се върже някой Wink
Я се нареждайте на дансинга веднага   Peace Laughing

# 44

Общи условия

Активация на акаунт