WIZZ AIR 10

• 57 927
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Може ли, ако някой  е правил връзка от Франкфурт към Саарбрюкен, да ми пише подробности? Или да ме ориентирате къде да гледам....Тази дестинация ми е напълно непозната  Embarassed

# 571
Момичета ...да задам един малко глупав въпрос ...на който май си знам отговора ама за всеки случай да питам  Mr. Green сори ако е така, но не съм летяла след смяната на правилата за ръчен багаж  Rolling Eyes
Синът ми лети другия месец за Брюксел и е с платен голям салонен багаж - това означава ли, че пак важи правилото за САМО един багаж/чанта  newsm78

# 572
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Да, важи. Има право само на голям салонен багаж.

# 573
  • София - Варна
Момичета ...да задам един малко глупав въпрос ...на който май си знам отговора ама за всеки случай да питам  Mr. Green сори ако е така, но не съм летяла след смяната на правилата за ръчен багаж  Rolling Eyes
Синът ми лети другия месец за Брюксел и е с платен голям салонен багаж - това означава ли, че пак важи правилото за САМО един багаж/чанта  newsm78

Да. Един.

# 574
Благодаря момичета, значи ще трябва да е с чантичка дето може да напъха в куфара докато мине, не с раница  Peace

# 575
Може ли, ако някой  е правил връзка от Франкфурт към Саарбрюкен, да ми пише подробности? Или да ме ориентирате къде да гледам....Тази дестинация ми е напълно непозната  Embarassed

Не че мога да ти отговоря, но по-добре е да уточниш за Франкфурт Хан ли става въпрос или за истинския Франкфурт.

# 576
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Благодаря момичета, значи ще трябва да е с чантичка дето може да напъха в куфара докато мине, не с раница  Peace
Като съм пътувала с голям салонен вътре винаги съм си носила раница, която ползвам по време на разходките. Така че, и това е възможно.

# 577
  • София

Не че мога да ти отговоря, но по-добре е да уточниш за Франкфурт Хан ли става въпрос или за истинския Франкфурт.

Мисля, че УИЗ летят до Хан, много съм боса.... Моля те, ако можеш да ми помогнеш. Благодаря предварително!

# 578
Като съм пътувала с голям салонен вътре винаги съм си носила раница, която ползвам по време на разходките. Така че, и това е възможно.
Абе каквато е блейка, май е по-добре чанта дето да му е пред него, а не раница на гърба, която не вижда  Mr. Green

# 579
Спокойна, не съм пътувала до Саарбрюкен,но многократно съм летяла с Wizz до Хан. Та след като кацнеш в Хан ,има пред терминала на всеки половин -един час автобуси до централната гара на Франкфурт (Майн). Автобуса спира на две спирки ,но за централната гара е на втората спирка се слиза. Железопътният им транспорт е перфектно устроен. След това можеш да хванеш влака до Саарбрюкен. Продължителността ми дава да е 2.30-4 часа в зависимост от влака и цената която е устройва. Виж тук  http://www.bahn.de/p/view/index.shtml       Peace

# 580
  • София
Здравейте! Трябва да резервирам билет на друг човек.
Какви данни са ми необходими, за да купя билета директно от гишето на Уизер?
Имам Имената, дата на раждане, номер на паспорт.
Благодаря предварително!   bouquet

# 581
имената изписани на латиница както на личната карта ти трябват само

# 582
  • София
имената изписани на латиница както на личната карта ти трябват само
Хиляди благодарности!   bouquet

# 583

Стана ми интересно оцветеното в червено.
Не съм чувала да имат гишета.  Thinking
Единственото място, което знам, където продават директно е сайта им.

# 584

Стана ми интересно оцветеното в червено.
Не съм чувала да имат гишета.  Thinking
Единственото място, което знам, където продават директно е сайта им.

на летището имат гише, а из центъра май разни агенции продават тяхни билети  Peace

Общи условия

Активация на акаунт