WIZZ AIR 10

• 57 888
  • 737
  •   1
Отговори
# 630

sss197qмерси за линкчето,ще се възползвам,че и аз съм така-насам-натам Wink,където е най-по джоба.

# 631
Летяли ли сте до Oslo (Torp) ? Бихте ли казали как става трансфера от летището до Осло и на каква цена горе-долу.Търсих в интернет по въпроса, но не можах да намеря удобен начин на трансфер.

# 632
Знаете ли,до колко време ще ми отчете банковия превод,нареден е днес в 10ч,а резервацията вчера вечерта?
Още няма промяна в сайта.

# 633
Знаете ли,до колко време ще ми отчете банковия превод,нареден е днес в 10ч,а резервацията вчера вечерта?
Още няма промяна в сайта.

последният ми го отчете за около 24 часа

но преди това съм чакал по 3-4 дни понякога  Peace

# 634
Летяли ли сте до Oslo (Torp) ? Бихте ли казали как става трансфера от летището до Осло и на каква цена горе-долу.Търсих в интернет по въпроса, но не можах да намеря удобен начин на трансфер.

Виж за повече информация ТУК и ТУК

# 635
  • Къде ли не
Здравейте! След няколко дни ще летя до Лондон. Ще съм само с малък салонен багаж, но сега като меря раницата излиза, че е с 2 см. по - висока. Другите два размера даже са по - маки от изискването. Въпросът ми е : да си търся ли друга раница или и с тази ще мина?

# 636
Здравейте! След няколко дни ще летя до Лондон. Ще съм само с малък салонен багаж, но сега като меря раницата излиза, че е с 2 см. по - висока. Другите два размера даже са по - маки от изискването. Въпросът ми е : да си търся ли друга раница или и с тази ще мина?

ами предполагам можеш да сплескаш малко тия 2 сантиметра

# 637
  • Къде ли не
Ако не вадят рулетката да мерят на летището ще може. Тя все пак е мека, но понеже не съм пътувала с wizz откакто са им новите изисквания, не знам каква им е процедурата по оразмеряване на багажа.   Confused

# 638
И аз ще летя до Лондон с 2 см по-висок сак, а пък другите размери са ми точно по изискванията! Понеже няма да го пълня до горе - като го сплескам малко - излиза дори 2-3 см по-малък от изискването - мисля, че така няма да е проблем! Wink Дано не се заяждат много! Simple Smile

Никога не съм носила храна в ръчен багаж и сега съвсем случайно прочетох в един туристически сайт, че можело! newsm78 Вярно ли е това!? Мога ли да си взема солети или ядки до Лондон!?

Имам спомени, че миналата година имаше автомати за минерална вода, след секюритито - така ли е или се бъркам!? Мога ли да си купя вода след това и после да си я взема на борда!?

# 639
няма значение колко е голям сака или раницата ако може да се побере в рамката

храна естествено, че може да се носи в ръчния багаж, стига да  не е течна

вода по 2 лева може да се купи след секюритото от кафетата и от магазина с DUTY FREE неща, цената е еднаква  Peace

# 640
Bradley Cooper - много благодаря!  bouquet

И пак да си питам за водата - нали, освен че мога да я купя - мога и да я кача!? Embarassed

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 11:01 от ssiillvvyy

# 641
Да, можеш да я качиш на борда  Peace

# 642
Искам да питам следното. Мъжа ми ще пътува отделно от мен с УИЗ. Въпрос е, че аз плащам с моята карта билета за easybus за трансфера от летището до Лондон. Дали трябва нещо да правя по въпроса? Не помня миналата година като плащах май не разпечатвах платежното. Но не помня и дали пишеше някъде кой е платеца или нещо подобно.

# 643
Благодаря Aia'  bouquet!
Приятен полет на всички! Hug

# 644
Искам да питам следното. Мъжа ми ще пътува отделно от мен с УИЗ. Въпрос е, че аз плащам с моята карта билета за easybus за трансфера от летището до Лондон. Дали трябва нещо да правя по въпроса? Не помня миналата година като плащах май не разпечатвах платежното. Но не помня и дали пишеше някъде кой е платеца или нещо подобно.
Няма значение на кого е картата. Разпечатвате си само билетите и ги показвате на шофьора.

Общи условия

Активация на акаунт