Размяна на бяла и декоративна козметика- 3

• 108 920
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • София
За размяна остават:

1/ Shiseido The Makeup Enriched Loose Powder - ползвана малко (снимки по-късно)
2/ Shiseido Perfecting lipstick - P24 Bordeaux - пробвано 2 пъти, без кутийка
3/ MAC Studio Tech NW15 - ползвана
4/ MAC Feline kohl power pencil - май е с чужда капачка, така го получих от размяна, аз не съм го ползвала, ползван е малко
5/ Розова вода Prestige 100/135 мл + Rose And Pearl Repairing mask с глина (нова, неотваряна, в срок на годност до 2015 г. и двете)
6/ Четка за хайлайтър на Estee Lauder (плоска)
7/ Четка за ФДТ на Pupa
8/ Четка-ветрило на Coastal Scents
9/ Четка за ФДТ на MAC 190 se - от оригинален сет
10/ Lancome - Pop N'Palette - Pop N'Petrol 16 - четворка сенки, ползвана 2 пъти, с кутийка

Реални снимки на нещата:  тук

Търся четки Zoeva 127, 231, 234, четки Sigma E20, F35, E50; MAC Soft & Gentle, MAC Lightscapade, UD Naked palette, UD Naked2 palette, руж NARS Orgasm, MAC Blacktrack Fluidline или Inglot Eyeliner gel 75, 77, 78, MAC Vanilla Pigment, руж MAC Harmony

# 436
  • виртуално
разменям

1. 30мл Astor Anti Stress & Lift Compact Foundation 301  SFP20 - купен преди месец и пробван веднъж
Скрит текст:
2. палитра Estee Lauder - нова
Eyeshadow colours are Tranquil Moon, Sepia Sand, Amazing Grey, Amethyst Spark, Polished Platinum, Peacock Blue, Candy Crave and Smoky Ember.  Blush colour is Pink Ingenue.
Скрит текст:
3. сенки Isodora Paradox - от размяна, ползвани 2-3 пъти, но са ми излишни в момента
Скрит текст:
4. перли Essence Me&My Ice Cream - нови
Скрит текст:
5. Loreal Bare Naturalle Mineral Powder -Buff Beige - пробвана веднъж с друга четка
Скрит текст:
6. нова четка Ecotools за фдт - имитация
Скрит текст:
7. Mixa BB Cream - natural gold - пробван веднъж
Скрит текст:

търся лакове, UD Naked, хайлайтер на Holika или Etude House, СС крем, червила, декоративна на Кларинс, парфюми ... и каквото се сетите  Hug

# 437
  • София
Здравейте. Добавям и обновявам предложенията:

1. Фон дьо тен на Ревлон в цвят Buff /ползван е няколко пъти, но колкото и да се опитвах да си внуша, че това е точният цвят и фон дьо тен за мен, просто не се получи, не съм свикнала с дълготрайни/. От него липсва съвсем малко. Купен е преди няколко месеца, в срок е. Купен е от Мола в София на Стамболийски. От Бюти зоун. Предполагам това гарантира, че е оригинален.
Скрит текст:
2. Фон дьо тен на Лореал за матиране. Пробван е само веднъж, но просто не е моят фон дьо тен. Шишенцето не изглежда пълно срещу светлина не защото е ползван, а защото консистенцията му е доста гъста. Можете да проверите във всяка дрогерия, че шишенцета никога не изглеждат пълни до горе. Цветът е Rose Ivory - най-светлият отново.
Скрит текст:
3. Руж на Голдън роуз и Ейвън. Този на голдън роуз е ползван 2 път и то като сенки. На ейвън е ползван 2 пъти, но понеже принципно не ползвам ружове така и не се възприех. Иначе и двата са хубави и озаряващи. С кутийки са!
Скрит текст:
Скрит текст:
4. Молив за очи на Алверде. Всъщност си е нов, пробван само върху ръка. Но уви взех цвета на сляпо и мислех, че е тъмно син. А то всъщност е между тъмно синьо и тъмно зелено. Всъщност много хубав цвят, но на мен просто не ми подхожда.
Скрит текст:
Скрит текст:
5. Парфюм от Ейвън Little black dress. Пръскан е 2-3 пъти най-много, но не е моят аромат. Идва ми по-тежък за годините ми Simple Smile Иначе си е в срок, има и кутийка.
Скрит текст:
6. Парфюм от Ейвън. Пръскан 2 пъти, но не е моят аромат уви. Снимката е от нета, но при желание мога да направя и реална. Само няма кутийка, иначе си е пълен и запазен.
Скрит текст:
7. Наситено черна очна линия Голден Роуз. Пробвана само веднъж, но на светлата ми кожа идва твърде черна. Иначе много лесна за работа, бързо се нанася, хубава е. Има си и кутийка, съвсем нова си е кажи речи. Снимката е от нета, но мога да направя и реална.
Скрит текст:
8. Четка за сенки Есенс, идва ми малко жилав косъма за моя вкус. Изпробвана веднъж, но естествено след това старателно измита. В калъфче, реална снимка.
Скрит текст:
9. Матираща пудра ЕСЕНС. Само е пробвана, но нещо не пасва на моята кожа, на практика си е нова. В срок на годност е, купена преди около месец.
Скрит текст:
10. Палитра с прекрасни есенни цветове на Катрис. Просто вече съм зарината със сенки и тези се оказаха излишни, повтарят ми се цветове. Ползвана е може би 2 пъти и то съвсем малко.
Скрит текст:
Скрит текст:
11. Черна очна линия Есенс, ползвана, но има още много. Сенки на Мода, ползвани 2 пъти. Тъмно наситено син молив Бруклин. Пробван веднъж.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ако на някои снимки виждате надпис от продавалник, това е защото имам профил там и просто снимките взех от там, тъй като са по-малки и бързо се качват тук.Ще погледна всяко едно предложение за размяна. Нямам нужда от руж и кремове. За лакове може би някое мини ОПИ, но не съм голяма лакоманка като цяло Simple Smile)

ТЪРСЯ:
1.Празни палитри на Инглот 2-ка, 4-ка, но предпочитам за момента 2-ка палитра.
2. Гел очна линия Maybelline Eyestudio Lasting - Black Chrome 07

Нямам нужда от парфюми. Но както казах ще погледна всяко едно предложение. Не се сърдете, ако не си харесам нищо от дадените предложения на дадена потребителка, просто имам доста

# 438
 Lancôme Hypnôse Drama разменена
Благодаря на всички момичета за предложенията.Ще ми се да имах повече спирали Hug

# 439
търся палитра за сенки на Артдеко - двойка - имам какво да предложа за размяна
също мога да предложа двойка за четворка, ако някой търси такъв вариант

# 440
Обновявам моите предложения:
- Почистващ лосион Юриаж без изплакване, от зелената серия, за мазна кожа, изпробван само

- Матиращ Фондьотен на Lumene - Triple stay, цвят - Caramel beige, за мазна кожа с лъщене

- Матиращ Фондьотен на Loreal True match, oilfree, W6/Sun beige/, Американския вариянт, стъклена бутилка, неразпечатван, понеже ми донесоха 2 шишета, а се харчи бавно

- Clean and clear continious control acne cleanser, с 5 % Benzoil peroxide, от САЩ, неизползвана опаковка, отново ми донесоха 2 броя, едната от които ползвам

-минерален фондьотен-пудра на BareMinerals с SPF 15, бронзиращ цвят (Warm tan), половин кутия, харчи се изключително бавно и матира идеално

- основа за сенки на Manhattan, ползвана 4-5 пъти,

# 441
  • София
Забравих да добавя и миглоизвивачка на Титания. Уви пробвах 2 пъти, но просто не съм свикнала с такива уредчета, та...не се погодих с нея в крайна сметка. Не пазя опаковката, но извивачката е запазена. Снимката е реална. Мога да разменя за всичко, стига нещо да си харесам Simple Smile

Скрит текст:

Сенки на севънтийн със златисти брокатчета. Само пробвани веднъж.

Скрит текст:
Скрит текст:

Сенки севънтейн от новата серия, слагани веднъж или най-много два пъти. Силно блестящи.

Скрит текст:
Скрит текст:

Последното нещо, което добавям за момента, макар малко да се колебая са едни сенки на Иглот. Изключително пигментиран и наситено лилав цвят. Пробван е веднъж върху ръка, на практика нови. Много ми харесват, но рядко си правя толкова тъмен грим, това е.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 19:07 от topsi91

# 442
Търся си пигменти и четки за грим. Имам какво да предложа.  Peace

# 443
Актуализиран албум
1. Четка за сенки на Орифлейм - двойна, чека-апликатор - пробвана, към нея има резервен нов апликатор.
Скрит текст:
2.Четка на Орифлейм ветрило - не е ползвана.
Скрит текст:
3. Извивачка за мигли - ползвана 2-3 пъти.
Скрит текст:
4. База за лице Алверде - ползвала съм я един път.
Скрит текст:
5. Четка за червило-коректор на Орифлейм - пробвана, дойна.
Скрит текст:
6. Лак Джесика - купуван от http://www.lookfantastic.com Лакирала съм се с него 2 пъти.
Скрит текст:
7. Два лака на Мейбълин - лакирала съм се по веднъж с тях
Скрит текст:
8. Червило на Мис Спорти - пробвано
Скрит текст:
9. База за сенки и течност за очна линия на ЕЛФ - от размяна са ми, пробвах ги, не са за мен. Количеството на базата е голямо, за течността, която трансформира сенки в очна линия - нямам представа какво количество е.
Скрит текст:

10. Стиплинг четка ЕЛФ - пробвана.
Скрит текст:
11. Четка за очна линия Real Techniques - пробвана. Разменям още една четка от комплекта - ъгловата, но съм пропуснала да я снимам. Ако някой се заинтересува ще я снимам и нея - не съм я ползвала.
Скрит текст:

12. Кремообразни сенки на Елф - ползвала съм ги 1-2 пъти.
Скрит текст:
13. Лак на Ейвън - не помня колко пъти съм се лакирала - 2-3 може би.
Скрит текст:
Ето албума
http://anbibian.snimka.bg/other/razmeni.708851.all
Базата за очи и четката на Елф са разменени.
Добавям:
1.Четка за фон дьо тен Ебелин - ползвана 2пъти.
Скрит текст:

2.Течен руж на Орифлейм, съвсем нов ми е с кутийка - пробвах го един път. 20 мл. годен до 2015 г.
Скрит текст:

3. Подаръчен комплект Хидреа Лондон - нов, включва джапанки, лента за коса, естествена гъба за лице, четка от естествен косъм за лице, естествен камък за пети.
Ето тук има инфо за комплекта http://www.amazon.co.uk/Luxury-Spa-Gift-Set-Ideal/dp/B007IZRJTK/ … rds=hydrea+london
Купувала съм го от http://lookfantastic.com/ за около 12-13 паунда и го разменям без раковината - дъщеря ми вече я докопа  Grinning
Скрит текст:

# 444
Здравейте.Разменям този бб крем на Garnier miracle skin perfector за мазва кожа цвят light. http://prikachi.com/images/349/6593349s.jpg
Купен е преди няколко дена и съм си слагала от него само два пъти.В срок на годност с кутия.Търся си корейски бб крем за по-светла кожа,но съм отворена и към други предложения.

# 445
За размяна:
OPI Black Shatter, ползван веднъж
Скрит текст:
[width=250 height=333]http://3.bp.blogspot.com/_H4ypI9o7lX8/TUaC7oXgdBI/AAAAAAAACMg/x-xEKGWpFgA/s400/OPI%2BShatter.jpg[/img]
Maybelline Forever Strong PRO Couture Orange, ползван веднъж
Скрит текст:
Bourjois 10 days бледорозов, ползван 2 пъти
Скрит текст:
NUXE Crème Prodigieuse® Anti-Fatigue Moisturising Cream 40ml - normal to combination skin, само пробван
Скрит текст:
Добавям:
OPI Red lights ahead...Where?, ползван 2 пъти.
Трите стъпки на Clinique в размер за пътуване, номер 2 - суха към комбинирана кожа, нови, неотваряни, годни до 12.2014. Пише "Not for individual sale". Бих ги заменила заедно или поотделно за нещо друго на марката за комбинирана кожа, особено за DDM gel:
liquid facial soap mild, 30ml
clarifying lotion 2, 60ml
dramatically different moisturizing lotion, 30ml
Предпочитам цветна козметика или лакове  Peace

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 07:24 от Фифи перото

# 446

Cien facial wash - 120ml/150ml  
Скрит текст:
Balea Young Lippenpflege Zucker Schnute -  нов ,не ми допада аромата
Скрит текст:
Golden Rose silky touch eyeshadow 18  -   ползвани няколко пъти
Скрит текст:
Китайски шаблони за нокти
Скрит текст:
Essene stay all day - 05 CAMP ROCK  -   ползвани веднъж
Скрит текст:
Flormar Terracotta Eye Shadow 67 - ползвани няколко пъти
Скрит текст:
Bonjour eyeshadow - 25 ARGENT  -   от размяна ,пробвани
Скрит текст:
Avon color trend lipstick - pink holiday  -   ползвано 3-4 пъти
Avon lipstick - cappuccino  -   ползвано около 10 пъти
Flormar pretty lipstick P303  -   ползвано 2 пъти
Скрит текст:
Golden Rose matte eyeshadow 205 - ползвани няколко пъти
Скрит текст:
Loreal lip liner - all about pink   -   ползван 4-5 пъти
Avon eye liner - vivild grey   -   ползван веднъж ,но го пречупих и липсва около 5мм
Flormar eyebrow pencil 403  -   пробван
Gosh eye liner - 010 copper girl  -   пробван
Bourjois khol & contour eye pencil - Prune Moderne   -   от размяна,пробван
Скрит текст:
Avon бронзиращи перли - ползвани
Скрит текст:

Четки за пудра и руж на AVON  , ELF bamboo contour brush  ,ОRIFLAME четка за коса / топиране

Добавям :

Herbacin Kamille Hand Cream 250ml - /липсват около 25мл./
[url=http://hilaryspharmacy.com/product/herbacin-kamille-hand-cream-250ml/]http://hilaryspharmacy.com/product/herbacin-kamille-hand-cream-250ml/

Avon Luxe Maskara - пробвана е на едното око
http://avonbg.com/blog/2012/11/20/avon-luxe---%D0%BB%D1%83%D0%BA … 0%B2%D0%B0%D1%88!

Gosh - Гланц за устни с огледалце и лампичка 06 - ползван 2-3 пъти
http://beautyshop.bg/productv/1837/gosh-glants-za-ustni-s-ogleda … -i-lampichka.html

# 447
Търся си Фон дьо тен за чувствителна кожа / светъл/ и някакъв флуид или крем за чувствителна кожа на лицето Simple Smile

# 448
Останаха:
1.   ФДТ Мак NW22:  
Скрит текст:
2. ФДТ АртДеко, 03:
Скрит текст:
 - между 1/2 и 2/3
3.   Спирала:
Скрит текст:
- от размяна; имам я и в мини вариант
4.   Сенки – имам няколко варианта – на Гош:
Скрит текст:
на Лореал: единичка светло розово:
Скрит текст:
, на Клиник в зелено (от подаръчен несесер):
Скрит текст:
една палитра със сенkи и гланцове  на COB
Скрит текст:
5.   Червило Хема - 25: 6.    Глос YSL 04: 7. Околоочен крем Евелин:
Скрит текст:
8. Червило Клиник - паприка
Скрит текст:

Ще разгледам евентуалните ви предложения, но бих се зарадвала предимно на руж / хайлайтър / скинфиниш  Peace

пп: Добявям Био Арганово олио: http://www.tresor-vert.com/produits_bio/boutique_produit_naturel … pure_argaderm.php - количеството е един пръст под гърлото на бутилката

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 09:28 от Yalta

# 449
търся палитра за сенки на Артдеко - двойка - имам какво да предложа за размяна
също мога да предложа двойка за четворка, ако някой търси такъв вариант

намерих!
благодаря на прекрасната дама, която се отзова не с една двойка, а с две  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт