Силни болки в стомаха при ранна бременност

• 4 786
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,мили мами!Искам да ви попитам дали някоя от вас е имала силни болки в стомаха(при ранна бременност),високо горе под гърдите,около слън4евия сплит!Болката е само ве4ер и е доста силна,минава когато пия фамултран!Благодаря ви предварително!

# 1
  • София
Не, не ми се е случвало.
Направете консултация с гастроентеролог.

# 2
  • София
Да, случвало ми се е. Оказа се гастрит, който съм развила покрай бременността. Бях на диета, изписаха ми лекарства и се оправих. При мен болката беше точно горе, прерязваща, а когато съвсем се влоши и отидох на лекар, чак предизвикваше гадене от болка.

# 3
  • София
Аз имам проблемна жлъчка. Кризите ми се обостриха в последното тримесечие.
В предният си пост исках да наблегна, че това не са типични болки за ранна бременност и изобщо за бременност.
По време на бременност е възможно "отключване" на гастро проблеми или обостряне на съществуващи такива.

# 4
Аз имам гастрит, болките се обостриха през първия триместър, особено в началото много ме болеше стомаха и имах ужасни киселини Confused Обаче фамултран не е май за бременни, консултирай се с лекар преди да вземаш лекарства Peace

# 5
Благодаря на всички,болките за сега минаха ,без да пия повече лекарства!Но ще се консултирам с гинеколога ми,ако трябва да се направят някакво изследвания!

# 6
Благодаря на всички,болките за сега минаха ,без да пия повече лекарства!Но ще се консултирам с гинеколога ми,ако трябва да се направят някакво изследвания!
По-скоро с гастроентеролог се консултирай.

# 7
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Фамултран при бременност се прилага само ако е крайно наложително. Консултирай се с лекаря си дали може да го пиеш. Иначе и аз мисля, че е гастрит и е нужен преглед от гастроентеролог.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт